Sinirimden durmadan Ağlıyorum sinir krizi geçiriyorum

tebrikler :)
yanlışını görüp kabul etmek gibisi yok
sizde düğünde bulunursunuz sadece gerekeni yaparsınız

bu arada normalde nasıldır abinizle aranız?

tebrikler :)
yanlışını görüp kabul etmek gibisi yok
sizde düğünde bulunursunuz sadece gerekeni yaparsınız

bu arada normalde nasıldır abinizle aranız?

Sağolun ya :) inanin zor oldu ama vicdanim da el vermiyor annemi babamı uzuyorum. Yani iyi olsn ben olayım Rabbim yardimcim olur inş . Çok iyidir normalde aramız.
Bu aralar hiç ilgilenmiyo tabi :)

Sağol canım yorumun için çok teşekkür ederim.
Ama pes ettim çünkü hasta olacağım diye takmamaya gormemeye çalışıyorum durumu kabullendim düğüne kadar yoğun çalışıp düğün vakti 2-3gun ara vereceğim.
Mecbur .
Düşününce bu öfke sinir sadece bana zarar veriyor

Suan zaten kabullenmekten baska caren yok tabiki senin yapacagin sey kendini ona gore ayarlamak ama seni buna mecbur birakan abin ve ben abinin yaptigini hatali buluyorum o bu mutlulugunu seninde strese girmeden onun mutlulugunu seninde dolu dolu yasayabilmen adina senide dusunmeliydi sana secenek birakmadigi icin hatali benim sana diyebilecegim tek sey umarim sinavinda cok basarili olursun diledigin sonucu alirsin burda sana bahane diyenlere iyi bir not birakirsin :)

Nisanliysa mecburen arada nişanlısı da ailesi de gelip gidecek onlar geldiğinde odandan cikmasan iş falan düşüyorsa yapmasan sınav önemli sonuçta.ama düğünü sınav haftanda olacaksa yuh diyorum daha sonraya bırakmalılardi bu resmen düşüncesizlik.niye böyle birşey yapıyorlar annenler müdahale etmiyor mu

Şimdi abinizin mayıs ayında düğün yapmasını tabiki çok haklı bulmuyorum sonuçta kardeşini düşünebilirdi ancak adam napsın araya ramazan giriyor sonra bayram insanlar tatile gidecek belki düğüne bu yüzden çoğu kişi gelemeyecek.En mantıklı tarih mayıs ayı bence de.Anlıyorum anneniz hasta siz onu düşünüyorsunuz yardımcı olmak istiyorsunuz her şeyi onun yapmasını istemiyorsunuz da artık yapacak bir şey yok.Gidin kütüphaneye çalışın aksama kadar.Bakın görün nasıl yüksek puan alacaksınız.Yeter ki stres yapmayın her şey hallolur.

o sınavlara da bir daha çalışılmıyor sevgili bacım ıh yok valla çalışılmıyor giden gelmiyor:)

+1
Arkadaşlara aynen katılıyorum.

Konu sahibi, kesinlikle siz haklısınız. Sınav stresi insanın tüm psikolojisini çökertiyor. Aman nolcaaak alt tarafı bir sınav, ağabeyim için tekrar sınav stresine girip tekrar sınava girerim, benim psikolojim çöksün no problem diyemezdim ben de. Hele ki geleceğimi belirleyen bir sınavsa bu...

Sınava odaklanıp gelip gittiklerinde odadan çıkmasanız bu sefer de "Beni ağabeyinden kıskanıyor, evlenmemizi istemiyor, gelip gitmemden bile rahatsız, bir selam bile vermiyor" diye söylenmeye başlayacaklar. Her türlü sıkıntı yani.

Aile gerçekten çok bencilce davranıyor. Bizim bir komşu var, çocuğunun TEOG sınavı boyunca eve misafir kabul etmezdi. Apartman sakinleri de anlayışlı idi de çıt etmediler, yeter ki çocuk rahatsız olmasın diye. Sizin aileniz gerçekten çok bencilce davranıyor, geleceğinizi belirleyen bir sınav bu, düğün dernek telaşı çekecek havada mısınız sanki.

Konu sahibi, yapacak tek şey; kütüphanede çalışmak. Gelip gittiklerinde yanlarına gitmediğinde muhtemelen laf edecekler ama yapacak bir şey yok, sınavın daha önemli.

Aynen bende sizin soylediklerinize katiliyorum

Bunlar nasip işi.benim sınav haftam diye abim bir hafta sonrasına tutmuştu salonu.bizim fakülte o hafta ertelemişti sınavları.kinaya katılamamıştım düğünde sınavdan çıkıp önce kuaföre sonra salona gitmiştim.bence hesap yapmayin

+1

sınava yine çalışır yine girersin. Ama annen sana bir abi daha doğuramaz. Adamın mutlu günlerinde yanında olun.

Cok sacma degil mi bu yahu ?

Kiz öğretmenlik sınavına giriyor. 4 sınavı var. Herkesin ona kolaylık saglamasi lazım.

Bidahaki sinavlar 1 sene sonra. Tekrar çalışması 1 sene kaybetmesi demek. Ya bunun psikolojisi. Abinin dugunu nasil daha önemli olabilir. En fazla gerdege 1 2 hafta gec girer.

Yorum yapan arkadaşlarınin cogunun sinavlarla falan ilgisi olmayinca anlamıyorlar demek ki.

Peki birkac saatlik dugune gitmek size ne kaybettirir. 24 saat ders mi calisiyorsunuz? Illa ki dugunu abime zehir edecem diyorsan aynen devam

Hakikaten, sanki ağabeyin evlenmesi hayat memat meselesiymiş gibi :)) Bugün düğünü olmazsa yarın olur.
Ama sınav öyle mi; koca bir sene kaybı, tekrar hazırlan, kazanacak mıyım kazanamayacak mıyım diye tekrar stres yaşa...
Ağabeyin düğünü, konu sahibinin gelecek kaygısıyla yaşadığı sınav stresiyle nasıl kıyaslanır hayretle okudum yazılanları.

Abiniz yanlış yapmış, siz de abartmışsınız.. 27 yaşına kadar kesintisiz sınav hazırlığı yapmış biri olarak diyorum, biraz sakin... insanlara hayır demeyi, her gelene hizmet etmemeyi, herşeye rağmen oturup çalışmayı öğrenirseniz düğüne rağmen sınavlarınızı geçersiniz. Ama bu kadar kafaya takarsanız hiç olmaz o iş. Düğüne misafir gibi gidin, gerisine kesinlikle karşmayın... zor koşullar insanı daha da kamçılıyor ben bunu gördüm hep... sadece daha sakin olun yeter...

Abinizle de kızıp bağırmadan konuşun, sadece kendinizi anlatmak için. Nişanlın gelirse kendin hizmet edersin, anneme yazık, ben de çalışıyorum. Kendi kendinize halledersiniz diyin. Düğün için de heveslendiğim biçok şeyi yapamayacağım, misafir gibi gelmek zorundayım ve bu beni üzüyor diyin. Mesela...

Sınav çok önemli bunu bilerek yapılması zaten başlı başına karakterin kötülüğünden (abi gelin)
Her ikiside yapılır diyenlere ya sizin evde hiç düğüm olmadı ya da böyle akraba bağlarının farklı
Üç dört gün önce Uzaktan akrabalar gelir hoş geldin deyip onları ağırlaman lazım, ufak çocukların gürültüsü, sende şu varmı bir versen diye soranı, yatağına çocuk uyutmaya gelip sen gürültü yapma uyusun diyeni, beş dakikada bir kapı açılıp bir şey sorup bi ayarla diyen anne baba
Çok zor işin Allah kolaylık versin inşallah başarılı olursun sınavılarında umudunu kaybetme varsa yakın akraban evden uzak onlarda misafir olsan ders çalışmak için

dünya senin etrafında dönmüyor ki kimse sana göre hayatını ayarlamak zorunda değil hem hayat beklemez,sınav geçsin şu geçsin bu geçsin diye sen de bence kendini çok sıkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…