kpss 1-2 haftalık bir iş değil .Bnde hazırlandım atadnım. hem çalışıyorum hem okuyorum haftasonu dershaneye de gidiyorum. sorumluluklarım fazlaca olduğu halde ne eşimi ne ailesini ihmal etmemeye çalışıyorum misafirimide ağırlıyorum yeri geldi gezmeyede gidiyorum hayat sınavlardan ibaret değilBen öğretmen adayiiyim kpss gireceğim ekstra AÖF okuyorum ve yüksek lisans hazırlanıyorum.
Onca derdim varken nasıl kıskançlık yapabilirim ki.
İnanın kıskançlık değil.
Bugüne kadar her zorluğu astım yanımda oldu abim bundada zaten son yıl yani niye benim 2 ayağını 1 pabuca sokuyor.
Neyse buda sizin yorumunuz sagolun
valla bence sen abartıyorsun aynı durum benim de başıma geldi ve de benim sınava hazırlanma sürecim sadeci bir buçak aydı düğün hazırlığı olan evin kalabalığını düğün yapanlar bilir giden gelen eksik olmuyordu abime hiçbir şekilde gönül koymadım hatta yeri geldi gece gündüz ders çalıştım abimin de her hazırlığında yardım ettim düğün konvoyuna dahi notlarıma göz attığımı biliyorum çok şükür emeklerimin karşılığını aldım abimin düğünü oldu o hafta kpss ye girdim ve o aldığım puanla atandım demem o ki istdikten sonra her ortamda ders çalışılır geçip odana ders çalışacaksın herşeyi gözünde büyütmeyeceksin. abinin babanlara sormadan hareket etmesine gelince . sınavdan iki sene sonra biz düğün yaptık erkek tarafına düşen herşeyi eşim yaptı ve kimse niye onu öyle bunu böyle yapıyorsun demedi biz kendi bütçemize göre tüm hazırlığı yaptık Allah razı olsun manevi desteklerini eksik eden de olmadı. babamın yapacaklarına gelince ise hiç birşey demedi babam onu niye bunu niye böyle yapıyon alacağı beyaz eşya mobilya neyse babamın alacağı iş çıkışı arkadışımla çıktık beğendik alacağımızı haftasonu büyük abim ablam ve annem geldi hem evimin yerleştirilmesinde yardımcı oldular hem gidip eşyaların ödemesini yaptı ne aldığıma bile bakmadılar tam anlamıyla sen hangisini beğendiysen onu alalım dediiler . demem o ki insanları o kadar zorlamaya gerek yok en mutlu günlerinde trip atarak surat yaparak annenizi sıkıştırarak elinize birşey geçmeyecek sadece siz mutsuz olacaksınız.
valla bence sen abartıyorsun aynı durum benim de başıma geldi ve de benim sınava hazırlanma sürecim sadeci bir buçak aydı düğün hazırlığı olan evin kalabalığını düğün yapanlar bilir giden gelen eksik olmuyordu abime hiçbir şekilde gönül koymadım hatta yeri geldi gece gündüz ders çalıştım abimin de her hazırlığında yardım ettim düğün konvoyuna dahi notlarıma göz attığımı biliyorum çok şükür emeklerimin karşılığını aldım abimin düğünü oldu o hafta kpss ye girdim ve o aldığım puanla atandım demem o ki istdikten sonra her ortamda ders çalışılır geçip odana ders çalışacaksın herşeyi gözünde büyütmeyeceksin. abinin babanlara sormadan hareket etmesine gelince . sınavdan iki sene sonra biz düğün yaptık erkek tarafına düşen herşeyi eşim yaptı ve kimse niye onu öyle bunu böyle yapıyorsun demedi biz kendi bütçemize göre tüm hazırlığı yaptık Allah razı olsun manevi desteklerini eksik eden de olmadı. babamın yapacaklarına gelince ise hiç birşey demedi babam onu niye bunu niye böyle yapıyon alacağı beyaz eşya mobilya neyse babamın alacağı iş çıkışı arkadışımla çıktık beğendik alacağımızı haftasonu büyük abim ablam ve annem geldi hem evimin yerleştirilmesinde yardımcı oldular hem gidip eşyaların ödemesini yaptı ne aldığıma bile bakmadılar tam anlamıyla sen hangisini beğendiysen onu alalım dediiler . demem o ki insanları o kadar zorlamaya gerek yok en mutlu günlerinde trip atarak surat yaparak annenizi sıkıştırarak elinize birşey geçmeyecek sadece siz mutsuz olacaksınız.
+1Gitmeyin. Sizin durumunuzu bilip "Sınavından sonra tutarım" deyip sınav haftası tutan abinin hayatta düğününe gitmem bana ne. Bana verdiği sözü de tutmamış oluyor, saygısızlık bu. Düşüncesizin önde gideni.
Profile bakmamistim. Ben de bu hareketleri yapan ergen triplerine giren biri saniyorum..
kpss 1-2 haftalık bir iş değil .Bnde hazırlandım atadnım. hem çalışıyorum hem okuyorum haftasonu dershaneye de gidiyorum. sorumluluklarım fazlaca olduğu halde ne eşimi ne ailesini ihmal etmemeye çalışıyorum misafirimide ağırlıyorum yeri geldi gezmeyede gidiyorum hayat sınavlardan ibaret değil
Sinav tek gun olur ve telafisi yoktur, oysaki dugun baska bir hafta da olabilir. Ve sinav bir insanin gelecegi dugunden cok daha onemlidir. Bir kisi denilen kisi kardesse onun gelecegi icin dugun ertelenebilir.Biraz abartmıyomusunuz? Şuan sizin ailece en tatlı en güzel telaşlarınızın olması gerekiyo ve siz zehir ediyosunuz kendinizede annenizede. Okadar insan bir sizin için hareket edemez. Siz onlara tabikide ayak uydurucaksınız.
Abinlerin kasıtlı olarak o hafta için düğün günü alfıklarını düşünmüyorum. En uygun olan boş günler o haftaya denk gelmiştir. Bidaha hazırlanır bidaha girersin.
Anneniz ameliyatlıydı en son ve siz okadınla kavga ediyosunuz onu buyüzden üzmeye hakkınız varmı?
Evet bu triplere ergenler disinda kimse girmez benceErgen gibi Tribe girdim ne yazık ki ...
evlilik arefesinde insanlar tuhaflaşabiliyor stressli olabiliyor sende yaşamışsındır. geçici bir süre hoşgörülü olmak lazım sonuçta farklı bir aileye karışıyorsunuz.Evet tabiki öyle
Peki sizin eşiniz yada abiniz de böyle söz verip sözünde durmasa yani bilerek gözünüze sokarcasina bu hareketleri yapsa ne yapardiniz. ?
Ben abime kızmamıştım kendimi ona göre ayarladım bence sende akışına bırak böylelikle kendine zarar vermiş olursun ve de çalıştığından hiçbir verim alamazsın o yüzden sert çıkışlar yapma sende onların mutluluğuna ortak ol onlar o zaman daha anlayışlı olur geldiklerinde bir saat oturur muhabbetlerine ortak olursun sonda odana geçer ders çalışmana devam edersin için de bu şekilde daha rahat olur.Hersey o kadar üst üste geldi ki . Yaklaşık 2 aydır verimli calisanadigimi biliyorum. O yüzden de çok stres yaptım.
Haklısınız çok abartiyorum belki de .
Fakat karsimdada anlsyissiz bır abi var.
Şu bır gerçek ki günlerdir ağrı kesici atarak ayakta duruyorum inanin ben kendimi yedim bitirdim kimsenin umrunda değil.
Elbette heryerde ders çalışılır . Beni bu kadar üzen durum ailemin bencil tutumu.
Öyle halsizim ki uzuntuden ben kendime ettim hala da öyle başımın ağrısından duramıyorum.
AbartTim elimde olmadan belki . Fakat soylermisiniz ben bu kadar kırgın ken nasıl abime kıza annemlere yapmacık yapmacık guleyim bişey yok gibi davranayim.
evlilik arefesinde insanlar tuhaflaşabiliyor stressli olabiliyor sende yaşamışsındır. geçici bir süre hoşgörülü olmak lazım sonuçta farklı bir aileye karışıyorsunuz.
Ben abime kızmamıştım kendimi ona göre ayarladım bence sende akışına bırak böylelikle kendine zarar vermiş olursun ve de çalıştığından hiçbir verim alamazsın o yüzden sert çıkışlar yapma sende onların mutluluğuna ortak ol onlar o zaman daha anlayışlı olur geldiklerinde bir saat oturur muhabbetlerine ortak olursun sonda odana geçer ders çalışmana devam edersin için de bu şekilde daha rahat olur.
Bazısı uzaktan ebesinin dayısı gelecegi haftaya düğün tarihi alıyor. Sizinki bile bile sınav haftasına almış. O zaman yapacak bir şey yok. Siz de umursamayacaksiniz düğün telaşıni. Düğünden bir ay önce başka bir yere gidip çalışacaksınız. Düğün günü de sabahtan gelir gece tekrar donersiniz el gibi. Madem abiniz kardeşini umursamamis siz de el gibi davranın.
Yanlış düşünüyorsunuz bence biraz yapıcı olmak lazım bu gibi durumlarda yoksa iki taraf da kaybetmiş olur .Bazısı uzaktan ebesinin dayısı gelecegi haftaya düğün tarihi alıyor. Sizinki bile bile sınav haftasına almış. O zaman yapacak bir şey yok. Siz de umursamayacaksiniz düğün telaşıni. Düğünden bir ay önce başka bir yere gidip çalışacaksınız. Düğün günü de sabahtan gelir gece tekrar donersiniz el gibi. Madem abiniz kardeşini umursamamis siz de el gibi davranın.
sınav bir kaç saate sığdırılmış onca emeğin sonucu amenna düğün de insanın yıllarının hayalinin sonucu en mutlu olduğu gün . abisi ince düşünmemiştir olabilir bu yüzden insanın düğününün hazırlığını zehir mı etmek gerekiyor ve de ben inanmıyorum bu durumun derslerinin başarısının çok etkileyeceğini sadece biraz daha yorulacaktır insan çok dinlenecek kendine ayıracak vakti kalmaz insan yeterki gönülden inansın ve istesin ondan sonrası Allahın izni ile çorap söküğü gibi gelir bı aksilık olmadığı süreceSinav tek gun olur ve telafisi yoktur, oysaki dugun baska bir hafta da olabilir. Ve sinav bir insanin gelecegi dugunden cok daha onemlidir. Bir kisi denilen kisi kardesse onun gelecegi icin dugun ertelenebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?