Sinirimden durmadan Ağlıyorum sinir krizi geçiriyorum

kpss 1-2 haftalık bir iş değil .Bnde hazırlandım atadnım. hem çalışıyorum hem okuyorum haftasonu dershaneye de gidiyorum. sorumluluklarım fazlaca olduğu halde ne eşimi ne ailesini ihmal etmemeye çalışıyorum misafirimide ağırlıyorum yeri geldi gezmeyede gidiyorum hayat sınavlardan ibaret değil

Profile bakmamistim. Ben de bu hareketleri yapan ergen triplerine giren biri saniyorum..

Hersey o kadar üst üste geldi ki . Yaklaşık 2 aydır verimli calisanadigimi biliyorum. O yüzden de çok stres yaptım.
Haklısınız çok abartiyorum belki de .
Fakat karsimdada anlsyissiz bır abi var.
Şu bır gerçek ki günlerdir ağrı kesici atarak ayakta duruyorum inanin ben kendimi yedim bitirdim kimsenin umrunda değil.
Elbette heryerde ders çalışılır . Beni bu kadar üzen durum ailemin bencil tutumu.
Öyle halsizim ki uzuntuden ben kendime ettim hala da öyle başımın ağrısından duramıyorum.
AbartTim elimde olmadan belki . Fakat soylermisiniz ben bu kadar kırgın ken nasıl abime kıza annemlere yapmacık yapmacık guleyim bişey yok gibi davranayim.

Evet tabiki öyle
Peki sizin eşiniz yada abiniz de böyle söz verip sözünde durmasa yani bilerek gözünüze sokarcasina bu hareketleri yapsa ne yapardiniz. ?

Sinav tek gun olur ve telafisi yoktur, oysaki dugun baska bir hafta da olabilir. Ve sinav bir insanin gelecegi dugunden cok daha onemlidir. Bir kisi denilen kisi kardesse onun gelecegi icin dugun ertelenebilir.

Sinav mi dugun mu daha onemli dersen sinav onemli derim. Ders calisirken, her insan ayni olacak/calisacak diye bir kaide yok. Bazi insanlar daha rahattir, bazilari da panik olur ders calisirken. Dugune gitme desem, bu verimsiz ortamda sadece dugune gitmemek seni ne kadar kurtarir bilemem. Stres olmussun olacagin kadar ve o calismadan da verim alamazsin.

Çok sık geliyorlarsa onlar artık misafir değildir, hoşgeldiniz demeniz yeterli.

Son gün çalışılmaz, son hafta çalışılmaz diye kim uydurduysa yalan söylüyor.
Cuma günü ve cumartesi oturum arası (evet evet, oturum arası bile) çalıştıklarım en az 5 puan fark ettirmediyse hiçbir şey bilmiyorum.
O son günler öyle kıymetli, öyle kurtarıcı ki.

Ayrıca tabii ki size göre de ayarlamalılar, kardeşsiniz, uzak akraba değil.

Evet tabiki öyle
Peki sizin eşiniz yada abiniz de böyle söz verip sözünde durmasa yani bilerek gözünüze sokarcasina bu hareketleri yapsa ne yapardiniz. ?
evlilik arefesinde insanlar tuhaflaşabiliyor stressli olabiliyor sende yaşamışsındır. geçici bir süre hoşgörülü olmak lazım sonuçta farklı bir aileye karışıyorsunuz.

Ben abime kızmamıştım kendimi ona göre ayarladım bence sende akışına bırak böylelikle kendine zarar vermiş olursun ve de çalıştığından hiçbir verim alamazsın o yüzden sert çıkışlar yapma sende onların mutluluğuna ortak ol onlar o zaman daha anlayışlı olur geldiklerinde bir saat oturur muhabbetlerine ortak olursun sonda odana geçer ders çalışmana devam edersin için de bu şekilde daha rahat olur.

evlilik arefesinde insanlar tuhaflaşabiliyor stressli olabiliyor sende yaşamışsındır. geçici bir süre hoşgörülü olmak lazım sonuçta farklı bir aileye karışıyorsunuz.

Haklısınız belki de abim kadar bende tuhaflastim. Belki de bende alışamadım. Teşekkür ederim yorumlar için en azından her türlü görüşü görüp kendimi daha iyi telkin ediyorum sagolun

Biraz düşündüm de haklısınız. Ben çok yipranmisim psikolojik olarak ve de her şey üst üste gelince de en ufak bir şey gözüme batıyor.
En azından bugün daha sakinim . Belki de bencillik yapıyorum birçok şey üstüme geldi ve cok kotu oldum .
Sadece kendimi üzdum.
Dediğinizi yapmaya çalışıyorum çok sağolun yorum için .
Öfkemi kontrol edemedigimi ve bunun da en çok bana zarar verdiğini düşünüyorum şimdi

Bazısı uzaktan ebesinin dayısı gelecegi haftaya düğün tarihi alıyor. Sizinki bile bile sınav haftasına almış. O zaman yapacak bir şey yok. Siz de umursamayacaksiniz düğün telaşıni. Düğünden bir ay önce başka bir yere gidip çalışacaksınız. Düğün günü de sabahtan gelir gece tekrar donersiniz el gibi. Madem abiniz kardeşini umursamamis siz de el gibi davranın.

Aynen öyle ya boşu boşuna kendimi uzup mahvettim. ..
Tavrimi koydum herkes farkında yanımda dugunle ilgili konusamiyorlar bile.
Zaten biraz kendimi ağırdan alıyorum onlar da bilerek bişey konuşmuyolar yanımda.
Sesimi çalışıp önüme bakıyorum düğün zamanİda giderim . O kadar . Kendimi telaşa sokmayacam.
Bizimkilerinde üstüne gitmiyorum ya bu saatten sonra zehir etmek istemiyorum

Yanlış düşünüyorsunuz bence biraz yapıcı olmak lazım bu gibi durumlarda yoksa iki taraf da kaybetmiş olur .

Sinav tek gun olur ve telafisi yoktur, oysaki dugun baska bir hafta da olabilir. Ve sinav bir insanin gelecegi dugunden cok daha onemlidir. Bir kisi denilen kisi kardesse onun gelecegi icin dugun ertelenebilir.
sınav bir kaç saate sığdırılmış onca emeğin sonucu amenna düğün de insanın yıllarının hayalinin sonucu en mutlu olduğu gün . abisi ince düşünmemiştir olabilir bu yüzden insanın düğününün hazırlığını zehir mı etmek gerekiyor ve de ben inanmıyorum bu durumun derslerinin başarısının çok etkileyeceğini sadece biraz daha yorulacaktır insan çok dinlenecek kendine ayıracak vakti kalmaz insan yeterki gönülden inansın ve istesin ondan sonrası Allahın izni ile çorap söküğü gibi gelir bı aksilık olmadığı sürece

Ya ben bu zihniyeti anlamiyorum nedemek sinav bir kac saate sigdirilmis emek dugun ise yillarinin sigdirmis oldugu hayali surda sinavi onemsemeyipte dugunu onemseyenlere ve konu sahibini abarti bulanlara tek kelime inanamiyorum gercekten sinav sonrasida sinav basarisi ile hayaline ulasacak peki siz biliyormusunuz konu sahibinin bu sinava ne kadar ihtiyaci oldugunu bu sinavdan basarili olunca belki hayati degisecek ve abisi yuzunden niye hayatini bir veya iki sene ilerisine erteleyecek ben bu konularda cok hassasim bende abimin bencilligi yuzunden okuyamadim cok zor gunler gecirdim ve o zaman ki pisirikligim yuzunden mucadele etmedim cok pismanim ve zaman geri gelmiyor hayat seni farkli yerlere surukluyor. Konu sahibinin sinav takintisini kucuk birseymis gibi yorumlamayin sonucta sinav sonucu basarisyla belkide o da cooookkkk eskiden gelen bir hayaline ulasacak olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…