Sinirimden kendimi parçalıycam ... Müdürü nasıl şikayet edebilirim ?

valla benim donemimde de sanki tip okuyanlarin bir onceligi vardi gibi oyle hatirliyorum, tip ogrencisine ayri bir onem verilirdi, madem kiz sizi biktirdi arkadasinla baska odaya gecin ikiniz. Ugrasmayin boyle seylerle bosa zaman kaybi ve enerji, kadini kimse sikayet edeceksin orda ogrenciyi mi savunurlar personelimi saniyorsun, ayrica kiz cidden manyak bile olmus olsa sizin sikayetlerinizi birer genc kiz kaprisinden fazla birsey olarak gormezler. Simdi yetiskin gibi davranin ve kendi sorununuzu kendiniz cozun. Ya kizi biktirin stratejik davranislarla sonucta 2 ye 1 siniz yada cok sinirleriniz bozulkuyorsa siz gidin baska odaya.

Nasıl bir kafadır; "biz seni sevmedik,sen varken rahat edemiyoruz git bu odadan" demek.
Kız yine kibarmış ben olsam başınıza gecirirdim o odayı.. Şımarıklık ve kendini bilmezliktir bunu birinin yüzüne söylemek,rahatsız olan çeker gider.Sizin çoluk çocuk muhabbetiyleriyle mi uğraşacak yurt müdürü. En iyisini yapmış dikkate almamakla..

Kyk ya şikayet ediliyor. Önce mail telefon vs ile ulaş anlat olayı sonra git
Bi de mümkünse yurdu değiştir imkanın varsa eve çık

Yazma tarzinizdan bile simariklik akio. Ne demek "kac ayim kalmis bununla mi sidik yaristircam?" Yaristirmayin o zmn zorla mi?
Orasi bir devlet yurdu babanizin ciftligi degil. Sizin o odada ne kadar kalma hakkiniz varsa, o kizin da o kadar var. "Seni istemioruz, git" "kes sesini otur" ne demek.
Kiz size az bile yapmis, size o odayi dar ederdi bahsettiginiz gibi "ruh hastasi" biri...
Ayrica bu yakistirma kime daha cok yakisio bi dusunun derim...

gelir geçer alttan alın biraz sizde daha önceki oda arkadaşlarının söylediklerinden önce siz kendiniz tanımaya çalışın.biraz sohbet kurmaya konuşmaya çalışın.

Kız çok güzel de onu mu kıskandınız acaba?
Siz forum forum gezip millete sürekli onu kıskandınız bunu kıskandınız mi diyorsunuz
İnsanlar burda sizin forumlara yapacagınız anlamsız yorumları okumak zorunda değil

Ya normalde yorumculara yorum yapmam ama çok dikkatimi çekiyor. Siz neden herkese kıskanç diyorsunuz
Bu kişinin huyu canım bu
Az evvel kendisi yüzünden konumu kapattırdim
Sanırım forum forum gezip herkese kıskanc demek için üye olmus
Belli ki kıskanclıkla bozmus kafayı

Olayı tam anlatmamışsın ve sinirle yazmışsın konu sahibi. O yüzden buradakilerin seni anlayacağını düşünmüyorum ama az çok tahmin ediyorum ortamı. Var öyle ukala, takık tipler. Bizde de vardı bir tıpçı. Akşam 20:30'da uyurdu ve koridorda yürüyenlerle bile kavga ederdi ses yapıyorsunuz diye. Bu tarz şeyler mi?

İyi de kıza ruh hastası deyip durmuşsunuz istemiyoruz da falan eee ne yapıyor bu kız size mesela ne gibi bir zararı var bir de onu anlatsanız yani belki kızın tavırları batıyordur size hem kız zor bir bölüm okuyor zaten çoğunlukla akşamları ders çalışıyordur yani.

Herkese değil canım, kıskanç olanlara kıskanç diyorum. İnsanları iyi tanırım.
İnsan sarrafı mısınız
İnsanları tanımıssınız ama kaç senelik ev hanımısınız bi meyveyi bile tanımıyorsunuz
Burda bir iki konu ile insanlari tanımaktan bahsediyorsunuz
:)))))

Şimdi ben anlamadım sinirle yazmışsınız.
Yeni gelen arkadaşınız ukala takık bir tip mi
Yoksa başka bişey mi böyle yazarak sağlıklı yorum alamazsınız.
Aldınız yorumlarda sizi üzebilir.
Bu yüzden bence ilk mesajı düzenleyin.

kyk sitesine yaz durumu hatta bağlı olduğun ilde ilçe de kim sorumluysa onunla git görüş. yurttan atılmak istiyorsan da yol saçını başını içinde kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…