- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
Kızın bölümü tıp bu arada bu kaldığımız katta kalmak istiyormuş başka biyere gitmek istemiyormuş. Şımarıklık değil mi bu ? Anlaşamıyoruz işte. Şurda okulumu bitirmeye çalışıyorum . Her gün her gün bu ruh hastasıyla ben sidik yarıştırmak zorunda mıyım ? Bir de müdüre hanım demiş ki sizin odalarınızı değiştiririm.
Sinirimden kendimi parçalıycam gerçekten .
Bir kyk yurdunda kalıyorum şu anda ve 3 er kişilik odalarımız .
Çok sevdiğim oda arkadaşlarımdan bir tanesi yakın bir arkadaşının yanına geçmek için gitti yanımızdan .
Ruh hastasının biri geldi. Evlere şenlik . Sinirimden ağlıyorum şu an parçalayasım geliyor zor tutuyorum kendimi. Bir diğer oda arkadaşıma bir bana çattı vatandaş. Oda arkadaşımla dilekçe yazdık beraber kalmak istemiyoruz diye. Dilekçemiz alınamazmış Müdüre hanım öyle söyledi. Öğrencinin odasını değişemezmiş . Ancak o isterse değişirmiş. Ancak bahsettiğim kişi geldiği odadaki herkesi de bıktırmış kendinden. Tam bir ruh hastası.
Seni istemiyoruz dedik ama yok gitmiyor odadan. Üstüne bir de idareye gitmiş bana seni istemiyoruz dediler diye ağlamış. Müdür her ikimizede basmış giriş yasağını . Ben bunu duyunc daha da delirdim bugün odaya geldim bana diyor ki şmdi görürsünüz siz.
Dedim emrivakiyle duygu sömürüsüyle kalan sensin kes sesini .
Dayanamadım artık. Bu müdürü şikayet edicem. Çünki bu kızı kayırdığı aşikar. Koskoca yurtta yer kalmamışgibi. Ama nereye nasıl şikayet edeceğimi bilmiyorum.
Kız çok güzel de onu mu kıskandınız acaba?
Siz forum forum gezip millete sürekli onu kıskandınız bunu kıskandınız mi diyorsunuzKız çok güzel de onu mu kıskandınız acaba?
Bu kişinin huyu canım buYa normalde yorumculara yorum yapmam ama çok dikkatimi çekiyor. Siz neden herkese kıskanç diyorsunuz
Herkese değil canım, kıskanç olanlara kıskanç diyorum. İnsanları iyi tanırım.Ya normalde yorumculara yorum yapmam ama çok dikkatimi çekiyor. Siz neden herkese kıskanç diyorsunuz
İnsan sarrafı mısınızHerkese değil canım, kıskanç olanlara kıskanç diyorum. İnsanları iyi tanırım.
Taktın sanırım sen bana. İyi misin? Ev hanımı değilim bu arada.İnsan sarrafı mısınız
İnsanları tanımıssınız ama kaç senelik ev hanımısınız bi meyveyi bile tanımıyorsunuz
Burda bir iki konu ile insanlari tanımaktan bahsediyorsunuz
:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?