Sinirimden kendimi parçalıycam ... Müdürü nasıl şikayet edebilirim ?

Kıskançlık gibi duruyor senin şikayetlerin.Ezik modundan çıkış yap bakalım çok ayıp arkadaşlarının başarılarını kıskanmak o ruh hastası olmuş olsa oda arkadaşlarını doldurup ayaklandıran seni çoktan ranzanın altına gömerdi.

Evli değil misiniz
Çalışıyor olunca ev hanımı olunmuyor mu?

İnsanları buradan rahat bir şekilde tanıyabiliriz. Mesela siz kindar ve takıntılı bir insansınız sanki.
Burada benim de tartıştıklarım zıt düştüklerim oldu ama alakasız konularda kıstırmaya çalışmadım. Hoş değil bu durum.
Sizin konunuzda herkes size hak versin istediniz sanırım başka görüşlü bir insana ise taktınız.
Fakat bu yaptığınız tacize giriyor bence.
Hoş değil.
Genelde hayatınızda da bu üslupla ve tacize varan tavırlarla davranıyorsanız konunuzun çok objektif olduğuna da inanmıyorum

Ayrıca siz değil bende kıskanç dedim herkes deri birsürü üye

Konuların benle alakası yok. Başka bir üyeye yapıyor bunu bugün bir kaç kel alaka konuda denk gelince dayanamadım.
Biliyorum yanlış oldu bende size yorum yapıyordum şimdi alkışı size yaptım. Üstteki yorumuda Nil adlı üyeye

Neden konu sahibinin ruh hastasından kastını anlamadan tuhaf tuhaf yakıştırmalar yapılıyor?
Belki de bahsettiği kişi aynı oda içinde insan gibi davranmayı bilmeyen, saygısız, gürültücü, edepsiz, pasaklı biridir. Yok mu sanki etrafımızda böyle tipler?

4 yıl boyunca kyk da kaldım. Ruh hastası olanından tutun leş gibi kokanına kadar çeşit çeşit insanla yaşadım. Müdireniz olanı söylemiş. Hiçbir kyk sırf siz istemiyorsunuz diye odada kalan başka birinin yerini değiştirmez. Ancak kendi odanızı değiştireceksiniz. Diğer arkadaşınızla birlikte kalmak istiyorsanız bu üçüncü arkadaşa göz yumacaksınız ya da huzurunuz için odanızı değiştireceksiniz. Müdireyi de bir yere şikayet edemezsiniz üzgünüm

Twit at kız bakana

Ne kadar komik yakıştırmalar yapmışlar değil mi ?
Oda ikimize kalsın istiyomuşum da eziklik psikolojisine girmişim.
Güldüm sadece . Sanki daha önce hiç 3 - 5 kişi kalmamışım. Yurt ortamı görmemişim gibi...
Lavaboya girip çıkıp sifonu çekmeyen , her yerden saçları çıkan duş laıp o saçları almayan , odadan çıkarken kapıyı kilitlemeyen hiç bir şekilde uzlaşma sağlayamadığımız küçük şımarık hanım efendi beni cinlendirdi yani.
Bir de karşıma geçmiş geldim işte napıcaksın üstüme mi atlayacaksın demez mi ...
Kendimi gerçekten çok zor tuttum. Ama tuttum.
Müdireyi şikayet etmedim. Daha doğrusu edemedim. Uyumaya bile vakti çok zor bulduğum için ödevden projeden ...

Kyk kurallarında böyle birşey var evet. Ancak kişi kendi isterse odası değişir oda müsait durum varsa. Müdürle alakalı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…