kayınvalidem geliyor....
inanamıyorum ya bu kadar olaydan sonra kalkıp oğluyla konuşmuş ve gelme kararı almış.
Hemde teyzesiyle birlikte(2kardeş beraber yaşıyorlar). Sinirimden ağlıyorum şuanda.
Bana sormuyor bile rahatlığa bak ayın 10'unda geliyorlarmış.
Yazamıyorum sinirimden yemin ederim. Evden kaçmak istiyorum. Gelip başımın etini yiyecekler. Susmayacaklar.
Tahammül edemiyorum gerçekten. Dayanamıyorum.
Kalbim o kadar hızlı atıyor ki şuan anlatamam size.
Neymiş oturdukları ev soğukmuş. Bize mi güvendiler anlamıyorum. Kışı bende geçirecekler resmen. Ay yazamayacağım gerçekten bittim şuan.
bütün kış
oooff ne sinir bozucu.. ve kardeşiylee..
şimdi insanlar sana "ne var gelecek oğludur" diyecek
iki kardeş olunca sinir olman gayet normal..
kendini salma bence..sabır et, dua et
Evet haklısın sinir bozucu. Özellikle de sana sormamaları..
Peki gerçekten kv zor durumda olabilir mi? evi soğuksa ve maddi
durumu pek iyi değilse?
Size geldiklerinde çok mu karışır sana? Daha önce karışmışlığı var mı?
Eşin annesine senden daha mı düşkün? Eşin sana karışmalarına izin verir mi?
eşimde öyle diyor zaten. yok annem gelecek tabi, senin annen aynı durumda olsa ben sana böyle mi yaparım vs vs
Daha gelmeden eşimle aramı bozdular.
Bana diyor ki ben seninle tartışmak istemiyorum. Ne olaylar oldu ya yakın zamanda bana neler dediler, konularımı okuyan arkadaşlarım bilirler. Bunların üzerine ben daha eşimle aramı yeni yeni toplamaya başlamışken sen kalk biz geliyoruz de. Anlamıyorum gerçekten. Çıldırmamak işten değil. Eşimi arayıp zırlamamak için kendimi zor tutuyorum. En yakın arkadaşımı aradım o da şok oldu. Sakin ol deyip duruyor ama OLAMIYORUM.
Gelecekler elim mahkum. Suratımı asıp durucam ben maske takamam neysem oyum. Kimse kusura bakmasın. Gerekirse gider annemde kalırım.
Kayın validen Kötü bi kadınmı İstemiyorsun ?kayınvalidem geliyor....
inanamıyorum ya bu kadar olaydan sonra kalkıp oğluyla konuşmuş ve gelme kararı almış.
Hemde teyzesiyle birlikte(2kardeş beraber yaşıyorlar). Sinirimden ağlıyorum şuanda.
Bana sormuyor bile rahatlığa bak ayın 10'unda geliyorlarmış.
Yazamıyorum sinirimden yemin ederim. Evden kaçmak istiyorum. Gelip başımın etini yiyecekler. Susmayacaklar.
Tahammül edemiyorum gerçekten. Dayanamıyorum.
Kalbim o kadar hızlı atıyor ki şuan anlatamam size.
Neymiş oturdukları ev soğukmuş. Bize mi güvendiler anlamıyorum. Kışı bende geçirecekler resmen. Ay yazamayacağım gerçekten bittim şuan.
Kayın validen Kötü bi kadınmı İstemiyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?