sinirimden ölmek üzereyim. dayanamıyorum artık kızlar...

hendi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2011
374
2
66
kayınvalidem geliyor....
inanamıyorum ya bu kadar olaydan sonra kalkıp oğluyla konuşmuş ve gelme kararı almış.
Hemde teyzesiyle birlikte(2kardeş beraber yaşıyorlar). Sinirimden ağlıyorum şuanda.
Bana sormuyor bile rahatlığa bak ayın 10'unda geliyorlarmış.
Yazamıyorum sinirimden yemin ederim. Evden kaçmak istiyorum. Gelip başımın etini yiyecekler. Susmayacaklar.
Tahammül edemiyorum gerçekten. Dayanamıyorum.
Kalbim o kadar hızlı atıyor ki şuan anlatamam size.
Neymiş oturdukları ev soğukmuş. Bize mi güvendiler anlamıyorum. Kışı bende geçirecekler resmen. Ay yazamayacağım gerçekten bittim şuan.

bütün kış
oooff ne sinir bozucu.. ve kardeşiylee..
şimdi insanlar sana "ne var gelecek oğludur" diyecek

iki kardeş olunca sinir olman gayet normal..

kendini salma bence..sabır et, dua et

bütün kışı sendemi geçirecekler
insanlar ne düşüncesiz ya

Nedir bu kadınların kadınlardan istedikleri. sakin davranmaya çalış. dök içini burda rahatla.

Yok artik butun kis mi
Ustelik size bir telefon etmeye bile tenezzul etmiyorlar.
Ne deyim bilemedim.

Ayni seyi bizimkiler yapardi, esimi arayip biz geliyoruz eeee
Senmi oturuyorsun butun gun onlarla, sen mi agirliyorsun kardesim( esim icin diyorum)
Bir gun direk soyledim evin hanimina soyleni boyle seyler, oglunuz iste sizinle ilgilenen benim. Birdaha ki sefere beni arayin dedim valla.

senın eşin saf falan mı?

sana sormadan nasıl buna olur der

1 2 gun değil koca kış

Evet haklısın sinir bozucu. Özellikle de sana sormamaları..
Peki gerçekten kv zor durumda olabilir mi? evi soğuksa ve maddi
durumu pek iyi değilse?

Size geldiklerinde çok mu karışır sana? Daha önce karışmışlığı var mı?
Eşin annesine senden daha mı düşkün? Eşin sana karışmalarına izin verir mi?

Evet haber vermemeleri düşüncesizlik ama buna sinirlenmek yerine alternatif çözümler üretmek lazım. Hem 2 kişi olmaları iyi çünkü evde kaldıklarında sohbet ederler. Çalışıyor musun bilmiyorum ama çalışmıyorsan bile kendine bir hobi kursu edin. En azından sürekli evde dipdibe olmazsınız. Hem de yeni bilgiler öğrenmiş olursunuz.

3 5 gün 1 hafta neysede bütün kış kalmak bana göre tamamen düşüncesizlik.
üstelik bu kadar sorunun üzerine ve sadece evde eşiniz yaşıyormuş gibi size haber vermeden.
açıkçası art niyetli bir hareket olduğunu düşünüyorum.
kimse anlaşamadığı,sorunları olduğu bir insanın evinde bu kadar uzun kalmaz,kalamaz.
siz çalışıyor musunuz?
eğer çalışıyorsanız bir nebzede olsa şanslısınız.
eşiniz ne diyor bu duruma peki?
bence belirtin tüm kış kalmanın sizi rahatsız edeceğini.

uzun soluklu misafirlerden hiç haz etmem birde çat kapı gelenlerden :)
senin yerinde olsam bende çıldırırdım valla
eşinin tepkisni merak ediyorum?

yani bikaçgün olsa neyse sabret geçer dicem ama bütün kış biraz fazla olmuş...
ama sıkma hemen canını sayılı gün yani naapıcan..
eşinle bi konuş yinede tabi bi orta yol bulunur elbet...

bütün kış
oooff ne sinir bozucu.. ve kardeşiylee..
şimdi insanlar sana "ne var gelecek oğludur" diyecek

iki kardeş olunca sinir olman gayet normal..

kendini salma bence..sabır et, dua et

eşimde öyle diyor zaten. yok annem gelecek tabi, senin annen aynı durumda olsa ben sana böyle mi yaparım vs vs
Daha gelmeden eşimle aramı bozdular.
Bana diyor ki ben seninle tartışmak istemiyorum. Ne olaylar oldu ya yakın zamanda bana neler dediler, konularımı okuyan arkadaşlarım bilirler. Bunların üzerine ben daha eşimle aramı yeni yeni toplamaya başlamışken sen kalk biz geliyoruz de. Anlamıyorum gerçekten. Çıldırmamak işten değil. Eşimi arayıp zırlamamak için kendimi zor tutuyorum. En yakın arkadaşımı aradım o da şok oldu. Sakin ol deyip duruyor ama OLAMIYORUM.
Gelecekler elim mahkum. Suratımı asıp durucam ben maske takamam neysem oyum. Kimse kusura bakmasın. Gerekirse gider annemde kalırım.

madem evleri soğuk,
o halde sizde onlara bir iyilik yapın ve evin sıcak olması için gereken maddi yardımı yapın.
böylelikle hem onlara iyilik yaparsınız hemde bu zor durumdan kurtulursunuz.
eşinize bu fikri sunun.
tabi dilerse kısa bir misafirlikte olabilir fakat koca kış...gerçekten eşin ve sizin için çok zor olur.

kv eşimin yanında bana karışmıyor birşey demiyor eşim yokken konuşur gibi alttan alttan laf sokar. Bana, aileme...
Eşime anlattığım zaman bana genelde hak verir, yaşlı kadınlar napıcaklar bütün gün oturup senaryo yazacaklar der yumuşatır beni. Sen takma der ama ben hep takarım, çünkü o lafı yiyen benim ve söyleyen kv.
Durumları kötü olabilir ama bunun sorumlusu ben değilim. Banka kredileri var. Teyzenin bir evi var ve kirada. ama kira parası ne oluyor bilmiyorum. Emekli maaşları var. Yani başıboşta değiller. Yoksa ben asla karışmam. Anadır, candır buyursun gelsin, kalsın.. LAfım yok. ama kendimi kullandırmaya tahammülüm yok. bu beni deli eden. Sormadan etmeden gidilir mi ayıptır ya.

Şimdi kv sendeyken veya gelmeden önce farketmez, eşine
bu konu hakkında çıkışırsan sen suçlu çıkarsın. Annemi istemiyor
görüyor musun soğukta kadını bırakacak fln fln.. kötü gelin, kötü eş durumuna düşersin.

Bence burada dikkatli davranmalı eşini kendi tarafına çekmelisin. Annem olmasaydı
şunu yapabilirdik veya annem olmasaydı daha rahat olurduk diyebilmeli.

Ve iyi niyetli yaklaşıp kv nin cidden zor durumda olduğunu varsayalım. O zaman da maddi
yardımda bulunursanız, evini güzelce ıstırsanız eşin biraz yumuşayabilir. Onun da içi
rahat olur..

annende kalman kaçış gibi görünebilir ama işler daha da kötü olur..

bak ne diyeceğim..
şuan sanki bütün kış kalmayacaklarmış gibi düşün..böyle olduğunu varsay..çok kalmayacaklar de kendi kendine..

geldiklerinde de rol falan yapma illaki ama yoklar varsay bu kadar zor değildir. yoksayman ayıpta kaçmaz, bir sürü sorun yaşamışssınız..
yemeğini yap hizmetini et,konuşma gerekmedikçe, onlar oturuyorken içerde başka işlerinle uğraş, git kitap oku..her zamn ne yapıyorsan onu yap

ters laf ederlersede kaile alma..çaban bu olsun sadece..
şuan kendini yiyip bitrmen çözüm değil asla..

Kayın validen Kötü bi kadınmı İstemiyorsun ?

canım dur bi sakin ol vardır bunda da bir hayır de dua et baktın canını skıyorlar as suratını onlarda istenmediklerini anlayınca giderler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…