Bence onlara bi ufo gönderinısınsınlar kendi evinde
Sende onların rahat verme cabuk gıderler
sen yemek yap bulasık camasır yıka utu yap onlar konussun sen sus sıcacık ev ohhhhhhhhhh ben olsam kovsan gıtmem
boyle rahatı bırakıp gıderler mı?
Sabah kalkma yat ogleye kadar acıktıklarında kalkıp kendılerı hazırlasınlar kahvaltıyı
sonra cık gez aksama su yemegı yapın toz alın vs. ısler buyur
senınde varsa aılende sozunu esırgemeyen onlara laf yetıstırebılecek bırılerı gelsın sende kalsın caydırma amaclı
Bak 1 hafta kalabılıyorlar mı
Tabı bunları yapacagını esıne soyle kı o da bır daha sana sormadan eve kımseyı kabul etmesın
sen korkuluk degılsın o evde onun oldugu kadar senınde evın orası
allah sabır versın
kader senin bahçendeki salıncağa kaçabilir miyim :26:
Seni Anlaya biliyorum Ozaman Allah yardımcın olsun ama Eşinle sakin bi şekilde konuş surat asarsan ortam iyice gerilir istenmedik olaylar olur sonracanım benim. gelsin kalsın ona lafım yok. tabi ki oğlunun evi başımın üstünde yeri var ama susmuyorlar. hep beklenti içindeler. ben çalışıyorum eve yorgun argın gelip yemek yap topla et as ütüle zor yatıyorum bazen. onlar varken hmm geldi yattı bizle oturmadı olacak. Bu da eşime gidecek anlatabiliyor muyum?
Ayrıca ona ne kadar verdin pazara ne harcadın muhabbetleri var. Benim derdim bu. Bende kirada yaşıyorum. Doğalgazı bazen açmıyorum bile tek oturduğum odayı ısıtıyorum.
ya sorulmaz mı? bu evin hanımı benim. çekip çeviren benim. planlarını yapan benim. Hoooop şu gün ordayız olur mu? Bir konuşulur plan yapılmaz mı? Ben mi çok katıyım, vicdansızlık mı yapıyorum anlamıyorum.
uzun soluklu misafirlerden hiç haz etmem birde çat kapı gelenlerden :)
senin yerinde olsam bende çıldırırdım valla
eşinin tepkisni merak ediyorum?
annende kalman kaçış gibi görünebilir ama işler daha da kötü olur..
bak ne diyeceğim..
şuan sanki bütün kış kalmayacaklarmış gibi düşün..böyle olduğunu varsay..çok kalmayacaklar de kendi kendine..
geldiklerinde de rol falan yapma illaki ama yoklar varsay bu kadar zor değildir. yoksayman ayıpta kaçmaz, bir sürü sorun yaşamışssınız..
yemeğini yap hizmetini et,konuşma gerekmedikçe, onlar oturuyorken içerde başka işlerinle uğraş, git kitap oku..her zamn ne yapıyorsan onu yap
ters laf ederlersede kaile alma..çaban bu olsun sadece..
şuan kendini yiyip bitrmen çözüm değil asla..
Kızlar,
Bugün akşam saat 9 gibi bendeler. Nasıl karşılayacağım bilemiyorum gerçekte. Ben öyle yalandan yere gülemem anneciğim hoşgeldiniz falan hiç bana göre değil. Annem ben gelmeyeceğim onlar varken diyor(annem teyzesini sevmez, kayınvalidemi görmek ister ama teyzede olduğu için gelmem görmeye dedi) eşim bu durumdan dolayı annemler burda olduğu sürece senin annene gelmeyeceğim haberin olsun dedi. yani nerden baksanız 2-3 ay bizimkilere gelemeyecekmiş eşim. Onunla da aramız nane molla şuan. O kadar daraldım ki
onlar vs ben yani.
Çenemi tutamıyorum hiiç sürekli söyleniyorum. Elimde değil. Eşimde kalma sürelerini bilmediği için huzursuz. Akşam bi o yana döndü bir bu yana. BEnim evim çok büyük değil. 3+1 olduğu için odalar dar. Bir oturma odam var köşe takımı var minik birde misafir odam var. Neymiş aynı oda da yatamazlarmış. Ya benim ne onlara yetişecek nevresimim var ne yorganım. Akşam sinirimden deliye döndüm. Yatak odamın karşısındaki odada da yatmasınlar bir zahmet ya. Ne yapayım bilemiyorum. Dananın kuyruğu kopacak akşam. Zaten bir size anlatabiliyorum bunları. Gelişmeleri de, delirmelerimi de yazarım. hııı bi de şey var eşim dedi ki kışın en soğuk günlerinde burda olacaklar. bu da demek oluyor ki Aralık 15'dn sonra Ocak-Şubat-MArt.....:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?