değil. sadece gereksiz konuşur ve ara bozar o kadar. bunu da yaşlılığına verirler
allah yardımcın olsun canım yaa bu mesele gelenin kaynıvalide olduğundan değil sadece yani bütün kış dediğimiz 4 ay gibi uzun bi süre. bu süre zarfında insanın siniri bozuk olabilir yorgun olabilir belki o gün canı hiç iş yapmak istemiyo olabilir. ama evde biri olunca öyle olmuyo kendi evinde haliyle kasılıyosun kendi annen olsada uzun yatılı misafir zor. bol bol dua et bu durum hepimizin başına gelebilir....
Eşin Annesinin nasıl bi kadın olduğunu biliyordur herhalde.. İstememek Gibi bi Lüks'ün yok Oda eşinin Annesi Onu Doğurmuş büyütmüş bakmış hakkın yok gelmesin diyemezsin Alttan alıp hehe diyip geçeceksin Unutmaki Senide bir Anne Doğurdu Seninde Annen bir gün Size muhtaç kalabilir...
istememk gibi bir lüksü yok mu :)
istemeyeblir, sevmeyeblir..herkez istemek sevemek zorunda değil..
arkadaş gelmesine karşı değil. gelip tüm kış kalmasında ve üstüne kardeşiyle gelmesine karşı..
buda gayet normal
çünkü k.v azıcık düşünse bütün kış kalmam normal değil diye. en azından para yardımı isteyeblir. elektriği ve doğalgazı için..
arada birde illaki ziyarete gelir.
Çocuğunun Maddi durumunu biliyodur ondan istememiştir 3 günlük dünyada sevap işlemek çokmu zor ? Açtığı Konuları da Okudum...Haberdarım ama Yapmayın arkadaşlar biraz merhamet edin Benimde Kaynım yanımıza geldi beraber oturuyoruz evde 3 kişiyiz En ufak kaynım okul tatilleri boyunca gelir kalır Kayınvalidem de gelir halasıda gelir Akrabalarından bizim yaşadığımın şehirde işi olanda gelir kalır ben hiç sinir olmam şikayet edinmem yapmayın gözünüzü seveyim o anne ona seneler boyu bakmış 3 ay bakmak mı zor geliyor ?
canım önce eşini kendi tarafına çek. karşına alman hiç hoş değil. hatta alttan alır gibi. anneni seviyorum yani oda haklı kendine göre ama ben sürekli bizde kalan biri olunca rahat edemiyorum. eminim onlara dahada zor geliyordur. sonuçta herkesşn kendi evi var kounuşmalarından sizede yük oluyorum tarzı konuşuyor. istersen onlara soba alalım yada elektriklerini biz ödeyelim canım diye alttan gir eşim mutlaka bir çözüm üretir gibi geliyor. hiç kıyamazlar anacıkalrına :)
bu aradabenim öyle bi sorunum yok çok şükür. kv melek gibi. görümce yılan, hemde ailesine iyi görünüp beni kötü anlatmaya açlışan bi yılan, arada timsah gözyaşlarıda akıttımı değmeyin keyfinee [/QUOT
ayy en tehlikelisiii. Allah seninde yardımcın olsun kardeşim
kayınvalidem geliyor....
inanamıyorum ya bu kadar olaydan sonra kalkıp oğluyla konuşmuş ve gelme kararı almış.
Hemde teyzesiyle birlikte(2kardeş beraber yaşıyorlar). Sinirimden ağlıyorum şuanda.
Bana sormuyor bile rahatlığa bak ayın 10'unda geliyorlarmış.
Yazamıyorum sinirimden yemin ederim. Evden kaçmak istiyorum. Gelip başımın etini yiyecekler. Susmayacaklar.
Tahammül edemiyorum gerçekten. Dayanamıyorum.
Kalbim o kadar hızlı atıyor ki şuan anlatamam size.
Neymiş oturdukları ev soğukmuş. Bize mi güvendiler anlamıyorum. Kışı bende geçirecekler resmen. Ay yazamayacağım gerçekten bittim şuan.
esinle konusmadin mi ya nasil böyle karar alabilir kendiliginden :s ne kadar bencil ve düsüncesiz millet ya bence sen onlari istemedigini göster yada ne bileyim esine rest fln cek :)
konuşmuyoruz eşimle
Çocuğunun Maddi durumunu biliyodur ondan istememiştir 3 günlük dünyada sevap işlemek çokmu zor ? Açtığı Konuları da Okudum...Haberdarım ama Yapmayın arkadaşlar biraz merhamet edin Benimde Kaynım yanımıza geldi beraber oturuyoruz evde 3 kişiyiz En ufak kaynım okul tatilleri boyunca gelir kalır Kayınvalidem de gelir halasıda gelir Akrabalarından bizim yaşadığımın şehirde işi olanda gelir kalır ben hiç sinir olmam şikayet edinmem yapmayın gözünüzü seveyim o anne ona seneler boyu bakmış 3 ay bakmak mı zor geliyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?