• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinirimden ölmek üzereyim. dayanamıyorum artık kızlar...

canım önce eşini kendi tarafına çek. karşına alman hiç hoş değil. hatta alttan alır gibi. anneni seviyorum yani oda haklı kendine göre ama ben sürekli bizde kalan biri olunca rahat edemiyorum. eminim onlara dahada zor geliyordur. sonuçta herkesşn kendi evi var kounuşmalarından sizede yük oluyorum tarzı konuşuyor. istersen onlara soba alalım yada elektriklerini biz ödeyelim canım diye alttan gir eşim mutlaka bir çözüm üretir gibi geliyor. hiç kıyamazlar anacıkalrına :)

bu arada :nazar: benim öyle bi sorunum yok çok şükür. kv melek gibi. görümce yılan, hemde ailesine iyi görünüp beni kötü anlatmaya açlışan bi yılan, arada timsah gözyaşlarıda akıttımı değmeyin keyfinee:43::43::43:

değil. sadece gereksiz konuşur ve ara bozar o kadar. bunu da yaşlılığına verirler

Eşin Annesinin nasıl bi kadın olduğunu biliyordur herhalde.. İstememek Gibi bi Lüks'ün yok Oda eşinin Annesi Onu Doğurmuş büyütmüş bakmış hakkın yok gelmesin diyemezsin Alttan alıp hehe diyip geçeceksin Unutmaki Senide bir Anne Doğurdu Seninde Annen bir gün Size muhtaç kalabilir...

Son düzenleme:
allah yardımcın olsun canım yaa bu mesele gelenin kaynıvalide olduğundan değil sadece yani bütün kış dediğimiz 4 ay gibi uzun bi süre. bu süre zarfında insanın siniri bozuk olabilir yorgun olabilir belki o gün canı hiç iş yapmak istemiyo olabilir. ama evde biri olunca öyle olmuyo kendi evinde haliyle kasılıyosun kendi annen olsada uzun yatılı misafir zor. bol bol dua et bu durum hepimizin başına gelebilir....

allah yardımcın olsun canım yaa bu mesele gelenin kaynıvalide olduğundan değil sadece yani bütün kış dediğimiz 4 ay gibi uzun bi süre. bu süre zarfında insanın siniri bozuk olabilir yorgun olabilir belki o gün canı hiç iş yapmak istemiyo olabilir. ama evde biri olunca öyle olmuyo kendi evinde haliyle kasılıyosun kendi annen olsada uzun yatılı misafir zor. bol bol dua et bu durum hepimizin başına gelebilir....

aynen arkadaşım dua'nı eksik etme

Eşin Annesinin nasıl bi kadın olduğunu biliyordur herhalde.. İstememek Gibi bi Lüks'ün yok Oda eşinin Annesi Onu Doğurmuş büyütmüş bakmış hakkın yok gelmesin diyemezsin Alttan alıp hehe diyip geçeceksin Unutmaki Senide bir Anne Doğurdu Seninde Annen bir gün Size muhtaç kalabilir...

istememk gibi bir lüksü yok mu :)
istemeyeblir, sevmeyeblir..herkez istemek sevemek zorunda değil..

arkadaş gelmesine karşı değil. gelip tüm kış kalmasında ve üstüne kardeşiyle gelmesine karşı..
buda gayet normal

çünkü k.v azıcık düşünse bütün kış kalmam normal değil diye. en azından para yardımı isteyeblir. elektriği ve doğalgazı için..
arada birde illaki ziyarete gelir.

istememk gibi bir lüksü yok mu :)
istemeyeblir, sevmeyeblir..herkez istemek sevemek zorunda değil..

arkadaş gelmesine karşı değil. gelip tüm kış kalmasında ve üstüne kardeşiyle gelmesine karşı..
buda gayet normal

çünkü k.v azıcık düşünse bütün kış kalmam normal değil diye. en azından para yardımı isteyeblir. elektriği ve doğalgazı için..
arada birde illaki ziyarete gelir.

Çocuğunun Maddi durumunu biliyodur ondan istememiştir 3 günlük dünyada sevap işlemek çokmu zor ? Açtığı Konuları da Okudum...Haberdarım ama Yapmayın arkadaşlar biraz merhamet edin Benimde Kaynım yanımıza geldi beraber oturuyoruz evde 3 kişiyiz En ufak kaynım okul tatilleri boyunca gelir kalır Kayınvalidem de gelir halasıda gelir Akrabalarından bizim yaşadığımın şehirde işi olanda gelir kalır ben hiç sinir olmam şikayet edinmem yapmayın gözünüzü seveyim o anne ona seneler boyu bakmış 3 ay bakmak mı zor geliyor ?

Çocuğunun Maddi durumunu biliyodur ondan istememiştir 3 günlük dünyada sevap işlemek çokmu zor ? Açtığı Konuları da Okudum...Haberdarım ama Yapmayın arkadaşlar biraz merhamet edin Benimde Kaynım yanımıza geldi beraber oturuyoruz evde 3 kişiyiz En ufak kaynım okul tatilleri boyunca gelir kalır Kayınvalidem de gelir halasıda gelir Akrabalarından bizim yaşadığımın şehirde işi olanda gelir kalır ben hiç sinir olmam şikayet edinmem yapmayın gözünüzü seveyim o anne ona seneler boyu bakmış 3 ay bakmak mı zor geliyor ?

canım benim. gelsin kalsın ona lafım yok. tabi ki oğlunun evi başımın üstünde yeri var ama susmuyorlar. hep beklenti içindeler. ben çalışıyorum eve yorgun argın gelip yemek yap topla et as ütüle zor yatıyorum bazen. onlar varken hmm geldi yattı bizle oturmadı olacak. Bu da eşime gidecek anlatabiliyor muyum?
Ayrıca ona ne kadar verdin pazara ne harcadın muhabbetleri var. Benim derdim bu. Bende kirada yaşıyorum. Doğalgazı bazen açmıyorum bile tek oturduğum odayı ısıtıyorum.
ya sorulmaz mı? bu evin hanımı benim. çekip çeviren benim. planlarını yapan benim. Hoooop şu gün ordayız olur mu? Bir konuşulur plan yapılmaz mı? Ben mi çok katıyım, vicdansızlık mı yapıyorum anlamıyorum.

canım önce eşini kendi tarafına çek. karşına alman hiç hoş değil. hatta alttan alır gibi. anneni seviyorum yani oda haklı kendine göre ama ben sürekli bizde kalan biri olunca rahat edemiyorum. eminim onlara dahada zor geliyordur. sonuçta herkesşn kendi evi var kounuşmalarından sizede yük oluyorum tarzı konuşuyor. istersen onlara soba alalım yada elektriklerini biz ödeyelim canım diye alttan gir eşim mutlaka bir çözüm üretir gibi geliyor. hiç kıyamazlar anacıkalrına :)

bu arada :nazar: benim öyle bi sorunum yok çok şükür. kv melek gibi. görümce yılan, hemde ailesine iyi görünüp beni kötü anlatmaya açlışan bi yılan, arada timsah gözyaşlarıda akıttımı değmeyin keyfinee:43::43::43:[/QUOT

ayy en tehlikelisiii. Allah seninde yardımcın olsun kardeşim:37:

Yok artık.
Yaksın peteğini, sobasını her neyi varsa.
İnsanları rahatsız etmeyi çok mu seviyorlar?
Uzun süre kalacaklar gibi. İnsanlarında özel hayatı diye bir şey var.
Senin yerinde olsam bende dayanamazdım.
Eşin ne düşünüyor?

kayınvalidem geliyor....
inanamıyorum ya bu kadar olaydan sonra kalkıp oğluyla konuşmuş ve gelme kararı almış.
Hemde teyzesiyle birlikte(2kardeş beraber yaşıyorlar). Sinirimden ağlıyorum şuanda.
Bana sormuyor bile rahatlığa bak ayın 10'unda geliyorlarmış.
Yazamıyorum sinirimden yemin ederim. Evden kaçmak istiyorum. Gelip başımın etini yiyecekler. Susmayacaklar.
Tahammül edemiyorum gerçekten. Dayanamıyorum.
Kalbim o kadar hızlı atıyor ki şuan anlatamam size.
Neymiş oturdukları ev soğukmuş. Bize mi güvendiler anlamıyorum. Kışı bende geçirecekler resmen. Ay yazamayacağım gerçekten bittim şuan. :43:

esinle konusmadin mi ya nasil böyle karar alabilir kendiliginden :s ne kadar bencil ve düsüncesiz millet ya bence sen onlari istemedigini göster yada ne bileyim esine rest fln cek :)

konuşmuyoruz eşimle :43:

canim üzülme ya.. yani senin icinde rahat etmez ki böyle biryere ciktiginda evini karistirirlar fln ben direk
böyle seyler aklima gelir .. kendi evindede rahat edemiyosan baska nerde edeceksin..
diyecek birsey bulamadim simdi.. kayinvalidenle araniz pek iyide degil anladigim kadariyla

Ne kadar düşüncesizmiş kayınvaliden. Aynı zamanda, eşin de öyle.:44:
Durumlar çok mu kötü? Nedir yani?
Eşin madem annesine "hayır" diyemiyor, bir soba falan kurdursaydı ya. Anlamadım ben bu işten.

hani demissinya inanmiyorum bukadar seye ragmen ogluyla konusmus bize gelme karari almis diye güzelim bu cins kaynanalar icin dicek tek bir sözüm var it iti isirmaz cekende sen olursun havlamalarini sonra onlar kafa kafaya verir kemik kemirmeye baslarlar bence acikca fikrini tavrini koy ezik durumuna düsme ev senin evin orasi yol gecen hani deyil koy tavrini nefret ediyorum bu cins kaynana ve sümüklü ogullarindan miyminti hepsi:47:

Senin yerinde olsaydim, elime hemen telefonu alip gayet sakin bir sekilde kaynanama telefon acardim. Nasilsiniz, iyimisiniz, eviniz cok sogukmus, bize gelmek istiyormusunuz. Buyurun gelin, öylesine aradim, sevdiginiz bir yemek varmi geleceginiz gün onu yapayim...? vs gibi. Aksi cevap verirse bende verirdim, ama baktimki normal konusuyor alttan alirdim. Ama mutlaka bence sende bir konusman gerekiyor onlar gelmeden. Sana niye haber vermiyorlarki, hayret birsey.

Ve bu kisin kalma olayini benim teyzem tam 19 yildir yasiyor, kv ve kp´i türkiyede yasiyorlar ve her kis asagi yukari 4 ay almanyaya gelip teyzemin ve ogullarinin yaninda kaliyorlar. Teyzemin birde dört cocugu var ve sadece 4 oda, sen düsün artik. Ayrica hem kv ve kp cok sorunlu, kv´le inanilmaz gecimsiz, laf sokan, tuhaf bir tip, böyle illallah dedigin kvlerden. iki gelini daha var almanyada, yani iki ogullari daha, onlarda en fazla bir kac gün kalabiliyorlar, biri evi terketmisti bunlar ordayken ve tam iki sene (!!!!!!) üc cocugu oldugu halde baba evinde kaldi, en sonunda kocasiyla geri barismislardi, oda kocasi artik anlamisti annesinin sorun oldugunuda ondan.
Digeride kendi akrabasinin kizi ve onu cok sevdigi halde gelin onu hic sevmez ve yüz vermez, gidemez, yemek ne yaparken bir tencereyi kafasina firlattigi kalmiyormus, öyle diyorlar. Ama teyzeme ne etti, ne yaptiysa hep susuyor zavallim. Herseyine karisiyor, yemege yardim etmez ama o sulu olmus, bu söyle olmus, evin temizligini yapmaz ama surayi iyi süpürmemisiniz, bugün duvarlari silin gibi emirler verir, herkesin dedikodusunu eder, teyzemin -yani bizim-- ailemizi kücümser, laf sokar, oglu bile dayanamaz, geldikleri zaman kahve´ye gider saatler boyunca hep, diger zamanda zaten iste olur.

Ama tuhaf birsey olmustu bundan iki sene önce, teyzemin cocuklari artik büyüdü ve aslinda cok sakin ve efendiler, ama demek onlarinda canina tak etmis.
Büyük kiz 18 yasinda ve babaannesine cok kötü patlamis annesi evde yokken, hep anneme böyle söyle diyorsunuz, siz yaslandiniz iyice size benim annemden baska kimse bakmaz, ben bile bakmam demis. Hep rahatsiz ediyorsunuz, sizin yüzünüzden dogrudürüst ders bile calisamiyoruz, sizi görmek icin sürekli misafirler geliyor demis vs vs.
Babaanne cevap vermemis, suratini asmis ve "soyu bozuk" demis, sanki kendi oglunun cocugu degil.
Teyzem sonradan ögrenince kizmis kizina, ama icindende sevinmis, cünki o günden beri kv daha ilimli yaklasmis. Öyle yani, neler var bu dünyada.

Ahh canimmm ayni dert benim basimdaaa kaynana ile hamile görumce basimdaaa seni cok iyi anliyorumm ama yapacak biseyimizz yok maleseff sabret

Sende onların rahat verme cabuk gıderler
sen yemek yap bulasık camasır yıka utu yap onlar konussun sen sus sıcacık ev ohhhhhhhhhh ben olsam kovsan gıtmem
boyle rahatı bırakıp gıderler mı?
Sabah kalkma yat ogleye kadar acıktıklarında kalkıp kendılerı hazırlasınlar kahvaltıyı
sonra cık gez aksama su yemegı yapın toz alın vs. ısler buyur
senınde varsa aılende sozunu esırgemeyen onlara laf yetıstırebılecek bırılerı gelsın sende kalsın caydırma amaclı:52:
Bak 1 hafta kalabılıyorlar mı:1::1::1:
Tabı bunları yapacagını esıne soyle kı o da bır daha sana sormadan eve kımseyı kabul etmesın
sen korkuluk degılsın o evde onun oldugu kadar senınde evın orası
allah sabır versın

iyide sürekli laf eden birine katlanmak kolay mıdır?
sizin kaynınız vs. aranız iyidir yada sizin psikolojinizi bozmuyordur.
arkadaşın yazdıklarına bakarsak demekki birlikte olduklarında normal davranmıyor..
sadece k.v ye göre değil huzur kaçırıyorsa tabi ki istemeyecek..

huzur kaçırmayacak birine insan evladı olan kimse laf etmez zaten..

Back
X