DüzenledimÜst oğlum ne demek ?
Kayınvalideme karşı bağırdım. “Yeter artık bu kadar yaramazlığa dayanamıyorum ev ne hale geldi “ dedim. Kayınvalidem de keşke buraya getirmeyip köye bize gitseydik,birdahaa buraya getirmeyiz deyince bende iyi olur dedimKime patladınız?
Kayınvalidenizle çözmüşsünüz zaten. Bir daha öyle yapsınlar. Ne alaka sizin ev? Eşiniz çok hevesliyse çocuğun sıçıp batırdıklarını o temizlesin.Kayınvalideme karşı bağırdım. “Yeter artık bu kadar yaramazlığa dayanamıyorum ev ne hale geldi “ dedim. Kayınvalidem de keşke buraya getirmeyip köye bize gitseydik,birdahaa buraya getirmeyiz deyince bende iyi olur dedim
Valla tatsız olmuş tabii ama çok da iyi olmuş. Boşveeeeer. İyi yapmışsın. Daha da gelmesin kimsenin arsız çocuğu mümkünse.Kayınvalideme karşı bağırdım. “Yeter artık bu kadar yaramazlığa dayanamıyorum ev ne hale geldi “ dedim. Kayınvalidem de keşke buraya getirmeyip köye bize gitseydik,birdahaa buraya getirmeyiz deyince bende iyi olur dedim
Eşimin dediği tek cümle birşey olmaz be sana yeni tül alırım ama mesele tül değil. Çocuk beyaz eşyalarımakadar oyuncakları fırlattıKayınvalidenizle çözmüşsünüz zaten. Bir daha öyle yapsınlar. Ne alaka sizin ev? Eşiniz çok hevesliyse çocuğun sıçıp batırdıklarını o temizlesin.
İyi demişsinKayınvalideme karşı bağırdım. “Yeter artık bu kadar yaramazlığa dayanamıyorum ev ne hale geldi “ dedim. Kayınvalidem de keşke buraya getirmeyip köye bize gitseydik,birdahaa buraya getirmeyiz deyince bende iyi olur dedim
Bence Kv ile değin eşinle konuşmalıydın. Eşyalara bi zarar geldiyse de eşin tazmin eder.Eşimin dediği tek cümle birşey olmaz be sana yeni tül alırım ama mesele tül değil. Çocuk beyaz eşyalarımakadar oyuncakları fırlattı
Evet bak yeğenin bunları yapıyor dedim. Beyfendi de karşılık olarak ne yapayım bağırıp kızayım mı dedi sonrasında da zaten yeğeni tülü ortadan ikiye yırttı üstüne de buzdolabınaoyuncakları fırlattı tek sebebi ben yapma oğlum dediğim için. Çünkü çocuk yapma lafını duymamış hayatındaKocana bastan bu rahatsızlığını dedin mi ?
Öyleyse kucağına alıp çocuğunu kenarda durman gerekti. Bi şey sorarlarsa da bi zarar gelmesin diye böyle yapıyorum derdin.
5 yaşında dikkat etmmişimBence Kv ile değin eşinle konuşmalıydın. Eşyalara bi zarar geldiyse de eşin tazmin eder.
Çocuk kaç yaşında ? Neden bu bilgiyi yazmıyorsun ?
Sinirini anlıyorum. Haklısın. Böyle bi kaos ortamında koruman gereken tek şey bebeğin.Evet bak yeğenin bunları yapıyor dedim. Beyfendi de karşılık olarak ne yapayım bağırıp kızayım mı dedi sonrasında da zaten yeğeni tülü ortadan ikiye yırttı üstüne de buzdolabınaoyuncakları fırlattı tek sebebi ben yapma oğlum dediğim için. Çünkü çocuk yapma lafını duymamış hayatında
Benim çocuğumda oynarken dağıtır ama kimsenin evinede zarar vermez. Hiç yoktan maddi zaraaa girdik ve kimsenin umrunda olmadıBen senin ailene diye başlayan cümlelere ifrit oluyorum
Yahu benim ailemde böyleyse sende benim gibi yap
Ha buyur yiğeninin döküntüsünü topla paşam deseydinya bacım
Evet çocuklar hareketli oluyor ama şımarıklık başka bişey
4 yaşındaki kızıma vurma eğiliminde bulunuyor küçük bebeğime zarar hiç vermedi daha. Küçüğünü koruyorum ama büyük kızım kuzenini seviyor bu yüzden koruyamıyorum yanına gitmek istiyorSinirini anlıyorum. Haklısın. Böyle bi kaos ortamındaki koruman gereken tek şey bebeğin.
Ya şimdi kız çocuğu ile erkek çocuğu biraz farklı olabiliyorBenim çocuğumda oynarken dağıtır ama kimsenin evinede zarar vermez. Hiç yoktan maddi zaraaa girdik ve kimsenin umrunda olmadı