iş hayatında oldukça fazla bu tip sorunlar... benim çalıştığım ofistede de sıkıntılarım oluyor çok ilk başlarda çok takardım işe bile gelmek istemezdim ama başetmeyi öğrendim onlarla... ben iş yerindeki sorunlara değilde eşinin umursamaz haline takıldım :44::44:
İş hayatı maalesef insanın her anını etkiliyor . İşyerinde mutlu değilsem bende eşime, arkdaşlarıma, aileme herkese karşı daha agrasif oluyorum, çünkü biliyorum ertesi gün o işe tekrar gidicem. Aynı insanları görücem vss... Sinirli olduğun ana noktayı bulup o yönde çözümler üretmen gerekiyor, eşinin yaptığını da çok önemseme on lar bizler kadar hassas olamıyor biz bayanlara dese eşimiz sıkıntılıyım dese ne varsa elimizde bırakır saatlerce dinleriz ama onlara göre bu tarz konular gereksiiz gibi geliyo galiba
eşimde sıkıntılı olduğunda dinliyorum. ama onun yaptığı çok ayıp. birde bana her akşam çok yorgunum, çok işim var. halim yok diyor... nasıl inanayım ona... öğle arası oyuna gidebiliyor beyfendi... dün eve iş getirmesine de taktım şimdi. madem işin çok çıkma öğlenleri. otur çalış... yada gün içinde sohbet etme... ben bile gün içinde yeri geliyor wcye gitmeden çalışıp işimi bitiriyorum...
evet yaptığı çok ayıp dinlemesi gerekirdi ama trip aatmak yerine sakince konuş bakalım teklarlayıp seni yine kırmasın en azından, eve iş getirme mevzusunu alışkanlık haline getirmediyse bir defaya mahsus birşeyse üstüne gitme derim. Bu aralar çok sinirliyim demişsin hassas dönemindesin sanırım şuda var eşinemi sinirlisin yoksa genel olarak sinirli olup eşinemi sarıyorsun . Bu ayrımı yaparsan olayların gidişatına daha rahat yön verebilirsin.
evet yaptığı çok ayıp dinlemesi gerekirdi ama trip aatmak yerine sakince konuş bakalım teklarlayıp seni yine kırmasın en azından, eve iş getirme mevzusunu alışkanlık haline getirmediyse bir defaya mahsus birşeyse üstüne gitme derim. Bu aralar çok sinirliyim demişsin hassas dönemindesin sanırım şuda var eşinemi sinirlisin yoksa genel olarak sinirli olup eşinemi sarıyorsun . Bu ayrımı yaparsan olayların gidişatına daha rahat yön verebilirsin.
telefonu açmaman karşı tarafı daha da sinirlendirecek, kuşkulandıracaktır.
dil dediğiniz organ sadece yemeklerin tadına bakmak için değildir.
konuşmayı deneyin.
sinirlenen benim zaten. kuşkulanmak derken?. eşime mesaj attım "sana kırgınım, konuşmak istemiyorum" diye. oda arkdaşlarımda oyun oynuyordum konuşamadım yazmış. eşim aradığında iş yerinde konuşamam da demiştim. adam beni tınlamadı. 2 dksını arayıp sadece dinleyecekti o kadar... sürekli arayıp rahatsız eden biri değilim ben. doktora gitsem ilaç yazarmı diye soracaktım. asıl konu oydu. ve biraz yatıştırması.. çok birşey istemedim.
ben onu her akşam sakinleştriyorum. oda iş hikayelerini anlatır.
Prof. Selda Üner'in seçim-sizsiniz başlıklı bir videosu var. Kısa ama inanılmaz fikirler veriyor.
Tavsiye ederim.
Bazıları vurdumduymazdır.
Önemli olan şu; Başından beri vurdumduymazmı, sonradan mı oldu.
Doktar, ilaç, bunlar çözüm değil.
İlaç sadece uyuşturur. Kendine döndüğünde gerçeklerle yine karşı karşıyasın.
Hayat boyu hep uyuşacakmısın?
Ihlamur, ada çayı veya azıcık alkol.
Ya da, varsa booool bol çene çalabileceğiniz bir kadim dostunuz :)
kaç yaşındasınız bilmiyorum ama
ben 28 yaşındayken öncelikle iş yeri stresi sonrada o strese bağlı olarak tüm hayatıma yayılan gerginliklerim sebebiyle
yüksek tansiyon hastası oldum
ve bu rahatsızlığın verdiği sıkıntılar tüm hayatımı etkiledi
hamileliğim çok riskli geçti örneğin ve normal doğum yapamadım
bu sıkıntıları yaşamamanız adına sinirlendiğiniz anda bunu dağıtacak yöntemler bulun kendinize
benim yöntemim çoğu zaman birşeyleri hesaplamak mesela
yada alışveriş listesi yapmak bazen
bu tarz bi fikir uğraşınız olursa o an sinirlendiğiniz konudan azda olsa uzaklaştıracaktır mutlaka
melisa çayıda sakinleştirici olarak tavsiye edilir diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?