Su samimiyetsiz bayram ziyaretleri kaldirilsa da milletcek bi rahatlasak
Evvelden sevmiyorum su bayramlari .
Anneannemin kardesinin kizini ben niye ziyaret ediyorum ya
Aynen ya. 11 gibi gideriz 3-4 gibi kalkarız diyorAsla önce diğerlerine gitmek gibi bir hata yapma. Oturur kalkmaz tüm günün gider. Ille gidecekse dayısına ilk günden tek gitsin. Kırk yılda bir kardeşlerin gelmiş. Çok şımarmayın böyle bu adamları. Dünyadaki tek aile onların değil.
Köle gibi tüm bayram anasıgilde duruyum , gelen giden görsün pire gibii herkese hizmet ediyim,onlara yaranmaya calısıyım.(geleni gideni hiiiçç bitmez )
Eşimin istediği bu. Nefret ediyorum bu insanla evlendiğim için kendimden Geri kafalılık değilde ne bu yaaa.ilk evlendiğim günden beri böyle. Resmen köle gibi görüyor kendiside kahveye gidecek bu arada !!!!
Aynen ya çokk haklısınızz . Bu huyundan nefret ediyorum kadını köle gibi görüyor otursun evde annemin misafirine hizmet etsin GELİNLİK yapsın. Düşünce bu yani. Kendiside kahveye gider. Öyle bi ikilemdeyim ki çok sorguluyorum böyle bi adamla nasıl bi ömür geçiricem. Tek bağlayan sey kızım , olmasaydı hiç düşünmez bitirirdim bu evliliği eminim bi tutar dalı yokk. Bide aynı seyleri o bana söylüyor ben hep benim ailem diyomusum dünyada bitek benim ailem yokmuş bilmem ne. Uzak oturuyolar zaten bu ay 3 kere götürmüş diye 500 defa söyledi...Eşinizin dayisindan teyzesinden sizene? Bence gidin kız kardesinizle zaman geçirin. Eşinizin annesine sabah bir saat uğrayın yeter. Tamam eşinizle evlisiniz de onun ailesi ile tüm gün geçirmek zorunda degilsiniz, evlendiniz diye ailenizi bırakacak degilsiniz.Yilin bir gününde de beraber olun kardeslerinizle. Beyfendi çok istiyorsa kendi aileisnde otursun akşama kadar. Sonuna kadar inat edin. Erkekler de sacmalamasin artık. Kendileriyle evlenince, kadınlar kendi ailelerini silsin istiyorlar resmen. Sen adamı sevdin evlendin ailesinden sanane. Gider bir saat durursun yeter. Sonuna kadar diren.
Ya sonuçta sizin aileniz istediginiz kadar gorursunuz. O da gitsin kendi ailesini gorsun. Kimse kendisine ailesini silsin demiyor ki. Sizden de kendi ailenizi yok saymanizi isteyemez .Bırakın kendi gitsin ailesi ile bayram gecirsin siz de ailenizle gecirin.Aynen ya çokk haklısınızz . Bu huyundan nefret ediyorum kadını köle gibi görüyor otursun evde annemin misafirine hizmet etsin GELİNLİK yapsın. Düşünce bu yani. Kendiside kahveye gider. Öyle bi ikilemdeyim ki çok sorguluyorum böyle bi adamla nasıl bi ömür geçiricem. Tek bağlayan sey kızım , olmasaydı hiç düşünmez bitirirdim bu evliliği eminim bi tutar dalı yokk. Bide aynı seyleri o bana söylüyor ben hep benim ailem diyomusum dünyada bitek benim ailem yokmuş bilmem ne. Uzak oturuyolar zaten bu ay 3 kere götürmüş diye 500 defa söyledi...
Dimi onlar sanki kaçıyo. Zaten her bayram ilk gün gidiyoruz kapıdan dönüyoruz evde olmuyorlar ki. Ben bunu dedim diye suçlu oldum . 11 gibi gideriz 3-4 gibi kalkarız diyor beyfendiSabah kv ye gidin sonrasi annenize gecin.
Geceye kadar annenlerde kalin kardesinizle vakit gecirin.
2.gun ve sonrasi dayi amca ivir ziviri halledin.
Bende öyle diyorum yok onada gelmiyor. Ne desem hep tersini istiyor çok çekilmez biri oldu artık ...Ya sonuçta sizin aileniz istediginiz kadar gorursunuz. O da gitsin kendi ailesini gorsun. Kimse kendisine ailesini silsin demiyor ki. Sizden de kendi ailenizi yok saymanizi isteyemez .Bırakın kendi gitsin ailesi ile bayram gecirsin siz de ailenizle gecirin.
Benim annem ve babam arasında da bu konuda çok sıkıntı oluyordu. Babama ben el attım. Ben kendim anneannemlerdr daha rahat ediyordum. Babaannemlerle çok rahat edemem. Büyüyünce kendim demiştim babama. Baba sen ailenle vakit geçir ben ve annem bir saat görüp anneannemlere gidelim . Kim nerede rahatsa orada dursun diye. Düzeldi şimdi çok sorun olmuyor. Amaa taa 30 senelik evliler yeni duzelebildi bu durum yani olaya çocuklar el atınca
Köle gibi tüm bayram anasıgilde duruyum , gelen giden görsün pire gibii herkese hizmet ediyim,onlara yaranmaya calısıyım.(geleni gideni hiiiçç bitmez )
Eşimin istediği bu. Nefret ediyorum bu insanla evlendiğim için kendimden Geri kafalılık değilde ne bu yaaa.ilk evlendiğim günden beri böyle. Resmen köle gibi görüyor kendiside kahveye gidecek bu arada !!!!
İnşallah halledersiniz , eşiniz de anlayış gösterir, göstermek zorunda gerçi de.Bende öyle diyorum yok onada gelmiyor. Ne desem hep tersini istiyor çok çekilmez biri oldu artık ...
Aynenn öyle. Her bayram aynı sey diger mesajlarımdada yazdım gelen giden cok oluyor gelin evde yok demesinler bide hizmet ediyim amaç bu yani. Ama bende yarın sabah cıkıcam, diğer günler kim gelirse gelsin gitmiycem kimsenin misafirine hizmet etmek zorunda değilimHizmet ettirmek için yapıyorlar.Büyük ihtimal kv yönlendiriyordur.Sabahtan gidin kv nize emrivaki yapın,sonra annenize gidin ya da eşiniz bıraksın,durmak istemeZse gitsin annesine hizmet etsin o da.
İnşallah halledersiniz , eşiniz de anlayış gösterir, göstermek zorunda gerçi de.
Bu yaşı büyümüş ama beyni olgunlaşmamış eşimle hepten kavga ettik kızlar. Artık bıktım bana söylemediği hakaret yok. Az önce geldi düşman varmış gibi davranıyor alttan aldım gene devam etti telefonu felanda kırmış.Bu bayram hem kv hem ailemden uzağız. Bulunduğumuz şehirdeki eş dostu ziyaret edecegız. Zaten kv yakin oturuyorsunuz. Sabahtan bayramlasip ailenize gitmwk hakkiniz. Ki kardesleriniz ertesi gun gidecekmis. Sabahtan geceye kadar onlarla vakit gecirmeli, onlarla gezip tozmalisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?