Sinirimi bozan eşim.

Aynen ya. 11 gibi gideriz 3-4 gibi kalkarız diyor
Ablam yigenini ilk defa görecek gitmişken biraz oturalım dedim diye kavga cıkardı gene. Aynı seyi o bana söylüyor ben hep benim ailem diyor musum,gelmicekmiş bana benim abim ablam yetermiş yok bütün gün orda durcakmışta onun misafiri görceği kişiler nolcakmışş. Amacı ben evde duruyum anasigilin geleni gidenine hizmet ediyim.
Saydı savuşturdu durup dururken. Bende agzıma geleni söyledim
Nefret ediyorum bu adamdan artık ya.

Köle gibi tüm bayram anasıgilde duruyum , gelen giden görsün pire gibii herkese hizmet ediyim,onlara yaranmaya calısıyım.(geleni gideni hiiiçç bitmez )
Eşimin istediği bu. Nefret ediyorum bu insanla evlendiğim için kendimden Geri kafalılık değilde ne bu yaaa. ilk evlendiğim günden beri böyle. Resmen köle gibi görüyor kendiside kahveye gidecek bu arada !!!!

Eşinizin dayisindan teyzesinden sizene? Bence gidin kız kardesinizle zaman geçirin. Eşinizin annesine sabah bir saat uğrayın yeter. Tamam eşinizle evlisiniz de onun ailesi ile tüm gün geçirmek zorunda degilsiniz, evlendiniz diye ailenizi bırakacak degilsiniz.Yilin bir gününde de beraber olun kardeslerinizle. Beyfendi çok istiyorsa kendi aileisnde otursun akşama kadar. Sonuna kadar inat edin. Erkekler de sacmalamasin artık. Kendileriyle evlenince, kadınlar kendi ailelerini silsin istiyorlar resmen. Sen adamı sevdin evlendin ailesinden sanane. Gider bir saat durursun yeter. Sonuna kadar diren.

İnanılmaz derecede boğucu muhabbetler gerçekten. Çoğu çiftin bayramı bu kavgalarla geçiyor. Nasıl başlarsa öyle gidiyor işte, en başından biraz sınırları çizmek gerek sanırım..

Aynen ya çokk haklısınızz . Bu huyundan nefret ediyorum kadını köle gibi görüyor otursun evde annemin misafirine hizmet etsin GELİNLİK yapsın. Düşünce bu yani. Kendiside kahveye gider. Öyle bi ikilemdeyim ki çok sorguluyorum böyle bi adamla nasıl bi ömür geçiricem. Tek bağlayan sey kızım , olmasaydı hiç düşünmez bitirirdim bu evliliği eminim bi tutar dalı yokk. Bide aynı seyleri o bana söylüyor ben hep benim ailem diyomusum dünyada bitek benim ailem yokmuş bilmem ne. Uzak oturuyolar zaten bu ay 3 kere götürmüş diye 500 defa söyledi...

Ya sonuçta sizin aileniz istediginiz kadar gorursunuz. O da gitsin kendi ailesini gorsun. Kimse kendisine ailesini silsin demiyor ki. Sizden de kendi ailenizi yok saymanizi isteyemez .Bırakın kendi gitsin ailesi ile bayram gecirsin siz de ailenizle gecirin.

Benim annem ve babam arasında da bu konuda çok sıkıntı oluyordu. Babama ben el attım. Ben kendim anneannemlerdr daha rahat ediyordum. Babaannemlerle çok rahat edemem. Büyüyünce kendim demiştim babama. Baba sen ailenle vakit geçir ben ve annem bir saat görüp anneannemlere gidelim . Kim nerede rahatsa orada dursun diye. Düzeldi şimdi çok sorun olmuyor. Amaa taa 30 senelik evliler yeni duzelebildi bu durum yani olaya çocuklar el atınca

dıdısının dıdısına ilk gün gitmenize gerek yok. kardeşleriniz sizin canınız istediğiniz kadar vakit geçirebilmelisiniz. eşinizin tavrı belli ne desek bos, değişmez

Sabah kv ye gidin sonrasi annenize gecin.
Geceye kadar annenlerde kalin kardesinizle vakit gecirin.
2.gun ve sonrasi dayi amca ivir ziviri halledin.

Sabah kv ye gidin sonrasi annenize gecin.
Geceye kadar annenlerde kalin kardesinizle vakit gecirin.
2.gun ve sonrasi dayi amca ivir ziviri halledin.
Dimi onlar sanki kaçıyo. Zaten her bayram ilk gün gidiyoruz kapıdan dönüyoruz evde olmuyorlar ki. Ben bunu dedim diye suçlu oldum . 11 gibi gideriz 3-4 gibi kalkarız diyor beyfendi
Ablam yigenini ilk defa görecek gitmişken biraz oturalım dedim diye kavga cıkardı gene. ben hep benim ailem diyor musum,gelmicekmiş bana benim abim ablam yetermiş yok bütün gün orda durcakmışta onun misafiri görceği kişiler nolcakmışş. (Hepsni nerdeyse hergün görüyor) Bu ay beni 3 kere götürmüş zaten annem gile .Amacı ben evde duruyum anasigilin geleni gidenine hizmet ediyim.
Saydı savuşturdu durup dururken. Bende agzıma geleni söyledim . Bıktım artık

Bende öyle diyorum yok onada gelmiyor. Ne desem hep tersini istiyor çok çekilmez biri oldu artık ...

Sabah kalk hazırlan annesine çık kapıdan bayramını kutla..
kahvaltıya annene git geceye kadar da orada kal eşinle muhatap olma.
Herkez yerini bilsin onun ki anne de senin ki ne ?..

Hizmet ettirmek için yapıyorlar.Büyük ihtimal kv yönlendiriyordur.Sabahtan gidin kv nize emrivaki yapın,sonra annenize gidin ya da eşiniz bıraksın,durmak istemeZse gitsin annesine hizmet etsin o da.

Hizmet ettirmek için yapıyorlar.Büyük ihtimal kv yönlendiriyordur.Sabahtan gidin kv nize emrivaki yapın,sonra annenize gidin ya da eşiniz bıraksın,durmak istemeZse gitsin annesine hizmet etsin o da.
Aynenn öyle. Her bayram aynı sey diger mesajlarımdada yazdım gelen giden cok oluyor gelin evde yok demesinler bide hizmet ediyim amaç bu yani. Ama bende yarın sabah cıkıcam, diğer günler kim gelirse gelsin gitmiycem kimsenin misafirine hizmet etmek zorunda değilim

Bu bayram hem kv hem ailemden uzağız. Bulunduğumuz şehirdeki eş dostu ziyaret edecegız. Zaten kv yakin oturuyorsunuz. Sabahtan bayramlasip ailenize gitmwk hakkiniz. Ki kardesleriniz ertesi gun gidecekmis. Sabahtan geceye kadar onlarla vakit gecirmeli, onlarla gezip tozmalisiniz.

İnşallah halledersiniz , eşiniz de anlayış gösterir, göstermek zorunda gerçi de.

Bu yaşı büyümüş ama beyni olgunlaşmamış eşimle hepten kavga ettik kızlar. Artık bıktım bana söylemediği hakaret yok. Az önce geldi düşman varmış gibi davranıyor alttan aldım gene devam etti telefonu felanda kırmış.
Yemek yedi giyindi nereye dedim dalga geçer gibi gezmeye gezecem bilmem ne dedi
Bende iyi gidersin kapı kitli dedim. Nereye gitceksen insan gibi söyleyemiyomusun dedim
Tuttu elindeki giysilerini fırlatıyor ben traşta mı olmiyim yarında gidip kimseyle sohbet muhabbette etmiycem suratımı asıcam.
Bende senin ailene aynı şeyi yapıcam zaten kovdukları halde gidiyorum yaranamıyorum dedim.
istiyosan gitme babangili ara gelsin seni götürsün birsürü şey saydırdı. baya uzun kavga ettik.
Giderken biraz yumusadı gibiydi bende sakasına " özür dile barışalım öyle git bayram bayram küs girmiyelim olan oldu dedim.
Ben senden özür felan dilemem barışmakta istemiyorum dedi. Cık git benle bu saatten sonra muhattap olma dedim kırık telefonunuda kapıya fırlattım .
Kızlar biz hep böyleyiz. Artık bu evliliği yürütecek gücüm kalmadı sizde görüyosunuz daha yazamadığım çok şey var morelim sıfır gidersem dönüşü olmaz bu sorumsuz tavırlarındanda hakaretlerindende bıktım düzelmedi düzelmeyecek düşman gibi resmen.(

Kv dayisi disisi herkese once gidin bence zaten cabuk kalkiliyo bayram ziyareti sonucta. Gezme isi bitince en son ailenize giderseniz orda uzun sure kalirsiniz hatta imkaniniz varsa yatili kalirsiniz esiniz sorun yapmassa.

Bizde de aynı sorun vardı. En sonunda, ben annene gitmicem, istediğini söyle dedim. Ama senin ailen benim ailen kavgasına gireceksen heveslenme kendi aileme de gitmiyorum. Sen istediğin yere git dedim. Bana bayram değil çünkü, bayram demek huzur mutluluk demektir. Ben sevmediğim, bana kan kusturan, yüzüme gülüp arkamdan iş çeviren, yuvamın huzurunu bozan kadının evine gidip, yüzünü görmek zorunda mıyım?! Sonuç; tatile çıktık. Şu an tatildeyiz. Gelirken ikimiz de sinirliydik, pek konuşmadık. Gerçekten de ortam değiştirmek iyi geldi, gün sonunda birbirimize ne hissettiğimizi falan yapıcı bir şekilde anlattık. Bazı kararlar aldık. Bunu şunun için söylüyorum, ortam değiştirmek bize iyi geldi, eğer imkanınız varsa bayramdan sonra siz de başka bir yere gitmeye çalışın, biraz rahatlamış kafayla kırgınlıklarınızı konuşun. Bu bayramı bilmiyorum ama belki sonraki bayramlarda sizi anlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…