Sinirimi bozan eşim.

Çok durmayacaksa ziyaret edin kalkın
Ya da orda kalsın eşin
Sonuçta uzaktan geliyorlar
Bayram 1 gün değil ya 3 gün
Dolaşsın dursun sonra

Benım bıldıgım ılk gun anne baba buyukanne buyukbaba kardes falan zıyaret edılır. Sonrakı gunler dıger akrabalara gıdılır. Kvye gıdıp ordan aılenızın yanına gecın. Anasına gıttıgınıze sevınmıyor da bı de akrabalarına zorluyor tövbe ya

herkes kendine göre haklı tabiki de.

bunun orta yolunu bulmak gerekiyor. eğer sizin özel bir durumunuz var ise öncelik sizde olmalı. rutin olanlar sonra da olabilir. Burada siz haklısınızç

anlamadığım konu üst katında oturan biri ile nasıl küsebiliyorsunuz. zor bir durumdur. ve eşinizi zor durumda bırakırsınız bence. (eğer çok farklı konular yoksa yadırgadım durumu)

merak ettim bu durumu nasıl kavga etmeden durabiliyorsunuz. üst katta annesi ile küs kalmak bana biraz farklı bir durum geldi. eğer mazur görürseniz sormak isterim.

Annesine gidip 2 saat oturun. Kendi annenize gelin beraber. Eşiniz 2 saat kalsın. Sonra istemiyorsa işi olduğunu söyleyip kalksın. Eve gider siz de rahatça oturursunuz ailenizle. Sizin kalmayıp eşinizi zorlamanız bencillik oluyor.

Aslında çok uzun bi konu ama kısaca anlatayım,
Ben evlenirken 15 milyar evlenme ödeneği aldım.
Eşimin ailesiyle maaş yeme içme birdi.
Sonra ortak araba aldık. Bu sefer benim binmeme laf söylediler, gaz attınız atmadını meselesınden eşimle kavga ettiler.
Eşimde maaşı felan ayırdı. Arabayı sattı.
Kv bunu hazmedemedi paralar gitti ya sinirni gelip benden cıkardı ama neler neler.
Benim annem büyücüymüş biz muska yapmışız bidaha bu eve annem girerse saçından tutup atarmış eşime küfürler bana küfrler.
Daha yazamadıgım cok sey var
O gun bugündur hiç görüsmedim dun hariç
Uzun oldu kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…