canım eşim ailenin tek erkek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş çok üstüne titrer oğlunun benimde öyle davranmamı istiyorlar ailece ama ben eşiyim onun annesi değilim bunu anlayamıyorlar
Siz de onun önündekini alıp "yok yok bu daha çok hayatım" diye eşinizin önüne koysaydınız
Bu kayınvalidenin kızı yok mu canım? Eğer ki varsa ona da böyle kaba davranıyor mu?
Siz de onun önündekini alıp "yok yok bu daha çok hayatım" diye eşinizin önüne koysaydınız
ahhahha sorç
Bak hakikaten yapsaydın bunu talpay, güzel cevap olurdu
ahaha o an dumura uğradığım için aklıma gelmedi canım
üç kızı daha var canım hep onların kocalarından şikayetçi kocalarına biraz hizmet filan etseler köle yapmışlar kızlarımı filan diyor ama benim de kendi oğluna köle olmamı istiyor tipik bir kayınvalide işte
hiç güleceğim yoktu bu saatte beni güldürdünSiz de onun önündekini alıp "yok yok bu daha çok hayatım" diye eşinizin önüne koysaydınız
tatlım gülüp geçseydin :) ben olsam yeminle gülerdim :) okuyunca içimden dedim ki bu kv ne kadar çocuklar :) gülüp geçseydin yani tebessüm edip başka seylerle ilgilenseydin kesin ne yaptım ben derdi inan bana :)))
hep birlikte güldük zaten canım kendide anladı hatasını aslında kayınvalidem iyi niyetli biridir ama bazen böyle patavatsızlıklar yapabiliyor işte çocuklarına çok düşkün bende ona veriyorum bazı hareketlerini takmamaya çalışıyorum
Çok mantıklı ben olsam bunu yapardım
hiç güleceğim yoktu bu saatte beni güldürdün:124::118:
Napayım ya ben de sinirlendim kızlar.
Artık sinirlenince, sinirlendiğim şeyle dalga geçebilecek bir şeyler buluyorum konunun içinden.
Dediğim şey de harbi çok ironik.
Kadın böyle kalırdı bence bakın =>
Kayınvalidesi gözümde canlandı bir an
bundan sonra sen ne yap biliyomusun :) eşinin tabağına ne koyarsan dolu dolu koy..sonra eşinin önünden al kaynana ver :) de ki canım annem daha çok doysun de :) işte böle olaylar aslında biraz bakış acısına bağlı biliyomusun .. ben olsam kaynanamın ne kadar tatlı olduğunu anlardım valla :) bazen böle seyler batıyo insana biliyorum ama o anki ruh halinede bağlı birazda bence :)hep birlikte güldük zaten canım kendide anladı hatasını aslında kayınvalidem iyi niyetli biridir ama bazen böyle patavatsızlıklar yapabiliyor işte çocuklarına çok düşkün bende ona veriyorum bazı hareketlerini takmamaya çalışıyorum
hep birlikte güldük zaten canım kendide anladı hatasını aslında kayınvalidem iyi niyetli biridir ama bazen böyle patavatsızlıklar yapabiliyor işte çocuklarına çok düşkün bende ona veriyorum bazı hareketlerini takmamaya çalışıyorum
Birsey yokmus iste. Ben de sorun cikti aranizda sandim.
Paylasiminiz icin tesekkurler...
ya da kendimi öyle teselli ediyorum off ne bileyim dengem bozuldu valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?