arkadaşlar sizlere bir soru sormak istiyorum eşiniz annenize çok ama çok çok ağır bir küfür etmişse.... ailesiinin yanında durduk yere bağırıp çağırıp küfürler savurup hatta üstünüze yürümeye kalkışsa.... hamileyken kaba kuvvet uygulamışsa.... siz olsanız ne yapardınız bu durumda ben ne yapacağımı şaşırdım bebeğimde var çaresiz kaldım hemde çok((((((((
Heceleyeyim canım; BO_ŞA_NIR_DIM. hem de vakit kaybetmeden. Donuna kadar da alırdım. Nereden buluyorsunuz böyle adamları? Hiç mi belli etmiyorlar evlenmeden önce öfkelerini.. Öyleyse maşallah oskarlık oyuncularmış.
Heceleyeyim canım; BO_ŞA_NIR_DIM. hem de vakit kaybetmeden. Donuna kadar da alırdım. Nereden buluyorsunuz böyle adamları? Hiç mi belli etmiyorlar evlenmeden önce öfkelerini.. Öyleyse maşallah oskarlık oyuncularmış.
işte böyle çekiyoruz maalesef herşey bir kenarada anneme bu kadar ağır küfür etmesi çok ağrıma gitti ve inanılmaz soğudum kendisinden
Bu kadar sert söylememin nedeni küfürden ziyade, hamileyken sana şiddet uygulamış olması. Kafasındaki tüyler kıçında bitsin onun. Bu kadar acizlik olsun yani pess.
Başa gelmeyince yorum yapmak kolay kavun değil ki altını koklayıp alasın.Boşanmakta zor bence böyle yaşamakta bebekte varmış Allah kolaylık versin
evlenmeen öncede sinirliydi ama evlendikten sonra inanılmaz şeyler yaşattı bana
babamdan bir fiske yemedim evlendikten sonra ne fiskeler yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?