sınırları zorlayan eşim..

brn_2011

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2011
141
4
46
İzmir
arkadaşlar sizlere bir soru sormak istiyorum eşiniz annenize çok ama çok çok ağır bir küfür etmişse.... ailesiinin yanında durduk yere bağırıp çağırıp küfürler savurup hatta üstünüze yürümeye kalkışsa.... hamileyken kaba kuvvet uygulamışsa.... siz olsanız ne yapardınız bu durumda ben ne yapacağımı şaşırdım bebeğimde var çaresiz kaldım hemde çok ((((((((

Hem küfür hem şiddet, hemde hamile iken... yorum bile yapamıyorum Allah yardımcınız olsun nedir bu kadınların çektiği

Heceleyeyim canım; BO_ŞA_NIR_DIM. hem de vakit kaybetmeden. Donuna kadar da alırdım. Nereden buluyorsunuz böyle adamları? Hiç mi belli etmiyorlar evlenmeden önce öfkelerini.. Öyleyse maşallah oskarlık oyuncularmış.

en sinir olduğum şey küfür kendilerini ne zannediyolar ya onun çocuğunu taşıyosun bir de kaba kuvvet Allah akıl fikir versin...

işte böyle çekiyoruz maalesef herşey bir kenarada anneme bu kadar ağır küfür etmesi çok ağrıma gitti ve inanılmaz soğudum kendisinden

Başa gelmeyince yorum yapmak kolay kavun değil ki altını koklayıp alasın.Boşanmakta zor bence bebekte varmış Allah kolaylık versin

Başa gelmeyince yorum yapmak kolay kavun değil ki altını koklayıp alasın.Boşanmakta zor bence böyle yaşamakta bebekte varmış Allah kolaylık versin

işte böyle çekiyoruz maalesef herşey bir kenarada anneme bu kadar ağır küfür etmesi çok ağrıma gitti ve inanılmaz soğudum kendisinden

Bu kadar sert söylememin nedeni küfürden ziyade, hamileyken sana şiddet uygulamış olması. Kafasındaki tüyler kıçında bitsin onun. Bu kadar acizlik olsun yani pess.

evlenmeen öncede sinirliydi ama evlendikten sonra inanılmaz şeyler yaşattı bana
babamdan bir fiske yemedim evlendikten sonra ne fiskeler yedim

Ahlaksızlık...terbiyesizlik diz boyu böyle evlilik yürümez ki...
küfür etmek demek acizlik demek...dağarcığında kullanacak kelime olmaması demek...
benim anneme bana üstelik karnımda bebeğini taşıyorken böyle şeyler yapan adamla aynı evde nefes bile almam...

Başa gelmeyince yorum yapmak kolay kavun değil ki altını koklayıp alasın.Boşanmakta zor bence böyle yaşamakta bebekte varmış Allah kolaylık versin

Benim de bebeğim var, kocam da var. Ama hamileyken şiddete uğrayabiliyorsa, inan elinde kalır bu adamın. Bebeğinin ve kendi hayatı için kaçıp kurtulması lazım. Ayrıca başıma gelmediğini nereden biliyorsun?? Benim hayatımda olanları nasıl bilebilirsin ki?? Belki kocamdan çekmedim ama babamdan çekmişimdir?

birdaha değil konuşmak yüzüne bile bakmazdım!!! bebeği oldugu halde boşanan tek kadın siz olmazsınız ve o bayanlar nasıl yaşıyorsa siz de öyle yaşarsınız... ki böyle bir baba ile aynı evde büyüyen çocuk ne kadar sağlıklı olabilir psikolojik açıdan o da tartışılır...

herşeyi bir yana bıraktım karısına küfür eden adam kişiliksiz biridir ve böyle bir adama 3gün 5 gün deil ki katlanasın bir ömür geçmez derim

evlenmeen öncede sinirliydi ama evlendikten sonra inanılmaz şeyler yaşattı bana
babamdan bir fiske yemedim evlendikten sonra ne fiskeler yedim

Canım benim annem de babamdan çok çekmişti rahmetli. Haliyle ben de çektim. Burnum kırıldı bir kere, hem de daha çocuktum. Şimdi en ufak bir ses yükselmesinde cinnet geçirecek gibi öfkeleniyorum. Annem memurdu maaşı vardı desteği vardı. Yine de oturdu babamla senelerce, boşansaydı belki benim ruh halim daha iyi olurdu.

Kadınlar aşağılanacak mahluk değil ya.....bırak elini ayağının altı öpülesi insanlarız biz.....boş yere dememişler cennet anaların ayakları altında diye ya...!!!!
bunu kadınına hissettirmeyen erkeğe adam demem ben...!!!! afedersiniz ama içine ederim ben böyle evliliğin...!!

bu kişi ne koca ne baba ne insan olamaz, olamamışta.
annenize küfür etme cesaretini nasıl verdiniz ona
hadi size yaptıklarını umursamadınız ya annenize dediği ağrınıza gitmedi mi
eliniz ayağınız tutuyosa çaresizim sözünü kabul etmem ben.
merdiven siler yine geçindirirsiniz kendinizi
merdiven silmek bu yaşadıklarınızdan daha kolay ve insanca bi davranıştır
yeter ki güçlü olmak isteyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…