inşallah en kısa zamanda yolları ayırmanın vakti geldi halbuki daha yeni başlamıştık sayılır ama çabuk bitti aramızdaki herşey
durdurk yere kimse kimseye küfür etmez diye düşünüyorum tamam çok ağır bir söz allah korusun şiddette kötü
ama neden hemen boşaının diyorsunuz size göre herkes dul kalacak olmaz ki böyle bir mantık
durdurk yere kimse kimseye küfür etmez diye düşünüyorum tamam çok ağır bir söz allah korusun şiddette kötü
ama neden hemen boşaının diyorsunuz size göre herkes dul kalacak olmaz ki böyle bir mantık
ruh sağlığı bozuk erkeklerde var kadın ne yapsa suç zaten konusahibi bu adamı boşamaz cesareti yok korkak olmak hayatta en kolay iş kahraman olmaya yürek ister çünkü sil baştan yürekli insanların işi
Dayak yiyen kadınlar için açılan evler var onlara tel. Açtın mı? Araştırdın mı? Aileme güvenemem diyorsun, sen niyetlen yeter ki sonra bir şekilde yolun açılır ,kolay olmayacağını biliyorum ayrılmanında bir bedeli var o dayakçı kocaya katlanmanında hangisini istiyorsun ona karar ver!
Kendisini yetiştirdiği ailesine güvenmez,ya baskıdan kaçar ya rahat etmek için kaçar.Yani geri dönmez evine ne olursa olsun.
Sonrada gider koca evinde elin adamından dayak yer.
Bunu daha münasip gören kadınlar var hayretle okusamda...
Ben bu tarz kadınların sorunları olduğunu düşünüyorum, yani eşim bana hakaret etse bile ben kendimin nasıl olabileceğini tahmin bile edemezken kimisi dayağı bile hak buluyor kendinde...
Ben çocuklara üzülüyorum. Bu tarz kadınlara değil.
Olan onlara oluyor. Sonra topluma sağlıksız,sorunlu bireyler yetişiyor.
Kadın olarak eğitime,çalışmaya,bilince,güvene çok ihtiyacımız var.
Çoğu kadın kendine güvenmektense,kendi ayakları üstünde durmaktansa bir imza altında elin kıllı bir adamına güvenmeyi tercih ediyor.
Sonuç, bu... Ha, adamda hiç mi suç yok...
Asıl suçlu o adamı yetiştiren annesinde ve babasında yine. Yani yine dönüp dolaşıp aileye,anneye geliyor.
Böyle giderse konu sahibinin çocuğuda erkek ise eğer babasından pek farkı olmayacaktır. Bu kısır döngü devam eder durur...
Dayak yiyen kadınlar için açılan evler var onlara tel. Açtın mı? Araştırdın mı? Aileme güvenemem diyorsun, sen niyetlen yeter ki sonra bir şekilde yolun açılır ,kolay olmayacağını biliyorum ayrılmanında bir bedeli var o dayakçı kocaya katlanmanında hangisini istiyorsun ona karar ver!
iyide canım çocuğun var mı bilmiyorum ancak anne olan anlar beni bebeğini kucağa alıp sığınma evine gitmek kolaymı ya bu çocuğun bu evde yatağı var düzeni var ben nefret etsemde onun sevdiği bir babası var eve geldiği zaman babasını görünce çıldıyrlar yatana kadar oynuyorlar yemekten sonra neredeyse her akşam gezmeğe çıkartıyoruz hava alsın mutlu olsun diye şimdi ben sığınma evine gitsem bu çocuğa haksızlık yapmış olmamıyım bir düşün bakalım
en azından kreşe gönderbileceğim yaşta olsa yada birisine bırakabileceğim yaşta olsa ki daha yaşında bile değil kendime güzel bir iş ayarlarım düzenimi kurarım birtakım durumlarıda ona güzel güzel anlatırım
benim için birinci planda olan bebeğimdir
evet bebegin icin endiselenmeni anliyorum..cok uzuldum senin icin canim.. eger ailene gidemiceksen,siginma evi filan yapamam diyorsan mecburen gizli gizli para biriktirip, bu arada cocuguna guvenilir bir dadi aramaya baslayip, bide bi is filan bak.. en kisa zamanda halet bunlari sonra cik git o evden..kocanin tedavi olmasi gerek.bebeginin yanina bicak cekmesi onun bunlari gormesi aglamasi korkunc..insallah tedavi filan olma ister,siz ayrilsaniz bile evladi icin ister bunu umarim..yani hazirlik yapmaya basla herseyi planla derim simdiden ilk firsatta git baska caren yok gibi anlattigina gore.. bu arada esinle tartismaya girme sakin.. kufur bile etse hakaret filan bisey soyleme( cunku esin gercekten bir ruh hastasi )ona laf anlatamassin..cocugunun iyiligi icin evde kavga gurultu olmasin..ne derse desin..uzak dur ondan..biraz sabret..ama baktin buna ragmen siddet var o zaman polise git..can guvenligim yok de evden uzaklastirma cezasi alir,ihlal ederse daha uzun ceza alir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?