sınırları zorlayan eşim..

anneme küfür edecek haa büyük konuşmayayım ama terkederim o evi bide şideet bide hamileyken hem saygısız hemde kaba kuvvetle işini çözeceni sanıyor bebeğiniz böle adamın yanında büyüse ne olur büyümese hatta yararına olur ilerde size hem sözel hem bedensel şideet uyguladığında çocuğunuz bi kenardan seyretmesi dahamı hoş babası bi işe yaramıyo babalıkta yapamaz zaten ondan babalık beklememek lazım gidecek yerinmi yok ailene desen tepkisi ne olur eğer kabullenirlerse durma hemen kaç derim ordan bu adamların kahrını çekmeye ne gerek var ömür gidiyor be düzelecekleri felanda yok yani boşuna bekleme kendinide düşün azcık seninde bi hayatın var seninde duyguların var bu adamın yanında daha ne kadar ezileceksin

Şiddeti kesinlikle kabul etmeyin bu hem kendiniz için hem o evde yetişecek çocuklarınızın ruh sağlığı için asla ve asla kabul etmeyin bir yol bulursunuz elbet

boşanırdım tazminat ve çocuk için de yüklü bir nafaka alırdım.

Kesin ve net BOSANİRİM....

Benim anneme aileme kufur edecek ve ben bir dahaki olayi bekleyecegim,
Bu imkansiz, o an biterdi.
Kendi ailesine saygi beklemesini biliyorlar, dengesiz bazi erkekler.

Cogumuz suphesiz bosaniriz
"soylemesi kolay" diyenleride ben anlamiyorum
konu sahibi sordu bizde cevapliyoruz

peki bende sana sorayim
nasil ve hangi curetle annene kufur edip
seni dover bu adam?
minnacik bebegine merhamet etmeyen
bu adamin yaninda bir omur gecirecekmisin gercekten?

ve bosanmayi dusunmuyormusun?

adamların şiddet eğilimini sezinlemeden evleniyorsunuz
ondan sonra şöyle dövdü böyle sövdü
gezerken nişanlıyken adamı hiç mi tanıyamadınız,
hiç mi görmediniz sinirli halini,
yoksa aşk mı kör etti gözlerinizi

neyse olan olmuş artık
boşanın
söylemesi kolay evet
yapması belki o kadar kolay değil ama şahsen ben boşanırdım
tazminattı davaydı mahkemeydi ayrı evdi taşınmaydı şuydu buydu önemli değil
önemli olan çocuğun KAVGASIZ DÖVÜŞSÜZ BİR ORTAMDA doğması
umarım bebek kötü etkilenmez

Son düzenleme:

şu renkli yere kadar, özürler dileyip sürünerek bir şekilde affedilebilir diye düşünüyordum ki,
hamileyken kaba kuvveti okudum dilim damağıma yapıştı,
böyle bir vicdansızlığa asla katlanmazdım,
hele ki karnında onun kanından canından suçsuz masum bir bebeciki taşırken,
şiddet zaten insanlıktan çıkma göstergesidir, ama hamile bir bayana hele kendi karına bir insan bunu nasıl yapar anlayamıyorum,
ben olsam kesinlikle boşanırdım, bunun sonu gelmez arkadaşım, bugün hamileyken sana vuran, yarın ağlıyor diye bebeğin suratına da patlatır bi tane, hiç güven olmaz.

her erkek şiddete eğilimli olduğunu göstermiyor, tamam bile bile lades diyenler de vardır elbet ama bir kadına suç bulmak "sezinlemeden evleniyorsunuz ondan sonra şöyle dövdü böyle sövdü" demek çok gaddarca, büyük konuşmayın bence, bir gün ağzından bal damlayan adam şiddet gösterirse size anlarsınız(allah korusun farazi olarak yani)

Bencede çok doğru bir şey söylemişsin...İnsanlar malesef evlenmeden önce anlayamıyorlar, bir kitap okumuştum orda çiftlerin nişanlılık, flört dönemlerinde

en şık halleriyle birbirleriyle vakit geçirdiklerini, cafelerde, sinamalarda canım cicimlerle vakit öldürdüklerini, evlendikten birbirlerinin sonrada en bakımsız

saf hallerini gördüklerinde hayal kırıklığına uğradıklarını yazıyordu...Olması gereken flört dönemlerinde en sevdiğin renk, filmden ziyade eğer ciddi birşeyler

için biraradalarsa bu tarz konulara değinmenin önemi vurgulanıyordu...Ama bende dahil bir çok bayan napıyoruz aman şu filme gidelim, aman şu koltuğu

alalım gibi saçma sapan şeylerle günümüzü geçirip sonra 2 sene gezdik ,tanıdık birbirimizi diyip evleniveriyoruz...Sonrasındada yaşananlar malesef ortada...

Buarada konu sahibini yargılamak değil amacım yanlış anlaşılmasın,sadece bir yorum yapmak istedim...

Sanada Allah sabır versin arkadaşım, yaşadıkların hiç de kolay değil, birlikteliğin devamı zor olduğu kadar bitirmesi de zor...

güzelim kesin annenizin bir kabahati vardır ah şu kız anneleri kızlarını ve damatlarını yönetme derdinden bir vazgeçse herşey yoluna girer
küfür ve şiddeti tasvip etmiyorum (üzerime gelmeyin hemen)

güzelim kesin annenizin bir kabahati vardır ah şu kız anneleri kızlarını ve damatlarını yönetme derdinden bir vazgeçse herşey yoluna girer

gitmeyin uzerine...

Kolay olanı seçer ve hemen boşanırdım.
Emin olun hayatta hiçbir şey ömrü böyle bir mahlukatla geçirmek kadar zor olamaz...

Ben de kesinlikle bosanırdım diyorum ama davulun sesi uzaktan hoş gelior insana.Bence hastalıklı bir ruha sahip eşiniz. Size de bebege de cok üzlürüm evde böyle bir birey varken.Allah ıslah etsin diye dua edelim su mubarek günlerde..

anlayamadığım ne oluyorda cıldırıyor bu adam dudrup dururken yapıyorsa demekkı rahatsız yanı gerçi yaptığı seyler şiddet ve anneye kufur normal olmaddığını gösteriyor ama bıraz daha ayrıntılı anlatırmısınınz?

daha önce şiddet görmüşsünüz.
Hamileyeken de üstelik...
Gerisi gelecektir.
Bununla yaşayabilecek misiniz??

Nerden bu yargıya vardınız??[I][/I]
Üzerime gelmeyin diyorsunuz da..
Bence siz bilerek ve isteyerek yapıyorsunuz bunu..
Üzerinize gelinsin diye.
Dikkat çekmek adına kadınları bu kadar aşağılamayın..
Sadece bunu belirtmek için yazdım.
Bundan sonra kendi adıma size prim vermeyeceğim

Son düzenleme:
O anda evde neler yaşandı da eşiniz buu noktaya geldi bilmiyorum ama sonuçta anne büyük bu kadar ağır hakaretleri hak ettirmez ben tahammül edemezdim eşim gözümden düşerdi

aslında ben olaylara hiçbir zaman tek taraflı bakma taraftarı değilim ama şiddet tabiki affı olmayan bişey olduğu için ne olduğu o kadar da önemli değil artık. en mantıklısı bir an önce boşanmak arkadaşım daha da sen o adamla aynı evde kalamazsın..

benim melek anneme küfreden herif değil kocam, babam olsa tanımam.. koca kim, boşanmak ne.. babamı bile babalıktan redderdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…