arkadaşlar sizlere bir soru sormak istiyorum eşiniz annenize çok ama çok çok ağır bir küfür etmişse.... ailesiinin yanında durduk yere bağırıp çağırıp küfürler savurup hatta üstünüze yürümeye kalkışsa.... hamileyken kaba kuvvet uygulamışsa.... siz olsanız ne yapardınız bu durumda ben ne yapacağımı şaşırdım bebeğimde var çaresiz kaldım hemde çok((((((((
güzelim kesin annenizin bir kabahati vardır ah şu kız anneleri kızlarını ve damatlarını yönetme derdinden bir vazgeçse herşey yoluna girer
küfür ve şiddeti tasvip etmiyorum (üzerime gelmeyin hemen)
sen varya benim sabrımı çok taşırıyorsun yorumlarını gördükce deli oluyorum allahım sana bir koca vermiş dayak yemiş evden kovulmuşsun hala bu dayağı savunuyorsun... seni yolda falan görsem kesin döverdim nede olsa hoşlanıyosun dayaktan ıykkkkk....
suç sendeki bu evliliği halen sürdürmen o çocuklarında ileride ruh sağlığı bozuk olacakevlenmeen öncede sinirliydi ama evlendikten sonra inanılmaz şeyler yaşattı bana
babamdan bir fiske yemedim evlendikten sonra ne fiskeler yedim
Nerden bu yargıya vardınız??[I][/I]
Üzerime gelmeyin diyorsunuz da..
Bence siz bilerek ve isteyerek yapıyorsunuz bunu..
Üzerinize gelinsin diye.
Dikkat çekmek adına kadınları bu kadar aşağılamayın..
Sadece bunu belirtmek için yazdım.
Bundan sonra kendi adıma size prim vermeyeceğim
adamların şiddet eğilimini sezinlemeden evleniyorsunuz
ondan sonra şöyle dövdü böyle sövdü
gezerken nişanlıyken adamı hiç mi tanıyamadınız,
hiç mi görmediniz sinirli halini,
yoksa aşk mı kör etti gözlerinizi
neyse olan olmuş artık
boşanın
söylemesi kolay evet
yapması belki o kadar kolay değil ama şahsen ben boşanırdım
tazminattı davaydı mahkemeydi ayrı evdi taşınmaydı şuydu buydu önemli değil
önemli olan çocuğun KAVGASIZ DÖVÜŞSÜZ BİR ORTAMDA doğması
umarım bebek kötü etkilenmez
İyi ki şiddeti tasvip etmiyormuşsunuz.Valla tasvip etmeyen halinizle her şiddet konusuna "kim bilir ne yaptın da yedin sümsüğü, sesini kesip otursaydın, beyinin dizlerine kapansaydın gül gibi olurdu evliliğin." ana fikriyle mesaj yazıyorsanız; tasvip ettiğinizde de haydi erkekler dayak atmaya kampanyasının kurucu kadın üyesi olurdunuz herhalde. Hâlâ buralara eğlenmek için böyle mesajlar yazdığınızı düşünüyorum. Zira aksi halde tüylerim diken diken oluyor.güzelim kesin annenizin bir kabahati vardır ah şu kız anneleri kızlarını ve damatlarını yönetme derdinden bir vazgeçse herşey yoluna girer
küfür ve şiddeti tasvip etmiyorum (üzerime gelmeyin hemen)
Ne dememizi istiyorsun tüh,vah sen zaten boşamazsın bu adamı üstüne üstelik tekrar hamile kalıp çocuk doğurursun ahla ,vahla,mor gözlü ömrün geçecek gibi bazı kadınların kendilerine saygıları büyük gidip boşanıyorlar sizde ben bunu göremedim ,bizde üzüldüdüğümüzle ve sinırlendiğimizle kalıyoruz çünkü bizimde kızlarımız var allah onları vicdan ve iyi ahlakla yetişeni tanıştırsın ki günümüzde az bunlardan
arkadaşlar sizlere bir soru sormak istiyorum eşiniz annenize çok ama çok çok ağır bir küfür etmişse.... ailesiinin yanında durduk yere bağırıp çağırıp küfürler savurup hatta üstünüze yürümeye kalkışsa.... hamileyken kaba kuvvet uygulamışsa.... siz olsanız ne yapardınız bu durumda ben ne yapacağımı şaşırdım bebeğimde var çaresiz kaldım hemde çok((((((((
ailenizi karşınıza almışsınız bu evlilik için ama sizin bu halinizi öğrendiklerinde size üzülüp yanlarına almazlar mı? anne baba bu ohh olsun sen bizi dinlemedin diyecek halleri yok ya. hem bir torunları var artık. en azından onun hatırına bir kavuşma olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?