• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinirlendim, kirildim cok uzgunum !!

acembuselik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.665
1.021
158
esimin buyuk halasi ile nisanli iken cok iyiydik. ev tasidi yardim ettim, hep aradim sordum, yeni evini temizledim, mutfagini yerlestirdim, esyalarini utuledim tasinma sirasinda... dogum gunu oldu surpriz parti yaptim mumlarla iyi ki dogdun yazisina kadar dusundum.

ama evlendikten sonra esimin ailesi bizi hic arayip sormadilar beni hep disladilar. balayindan dondunuz mu diye aramadilar bile... esimde tavir aldi ailesine kustu. kv ile bu kadinin arasida cok iyidir.

esimin babaannesine kv bakiyo bi bucuk aydir esim gitmiyodu kustugunden dolayi, sirf babaannesi icin kandilde tatli ile yemek yapip gittim kv deye esime de emri vaki yaptim ben annenlerdeyim gel diye. ama hic yokmusum gibi davrandilar esim geldiginde de uc bes cumle konustular o da laf atma seklinde. babaanne ile ben bi odada onlar girmediler bile salonda kv ile kp hosgeldin bile demeden oturdular hic gelmemisim gibi. insan yemek olmamis der ne biliyim zahmet etmissin der hic bisi demediler.

ertesi gunde esimin kucuk halasinin kizinin dogum gunu kutlanacakti. basta anlattigim halada geldi. esimjn bi akrabasi aldi bizi arabayla. arabada uc kere hosgeldin hala nasilsin diye sordum cevap vermedi arabadan inerken x nerde dedi iste dedim bende . sonra yemek yendi falan hic yuzumuzr bakmiyo esimle benim. mutfakta bulasiklaro makineye yerlestiriyodum borcamlar sigmadi elimde yikayim dedim.. yikarken lavaboya sigara kulunu cirpip durdu borcamin uzerine! dalgindir dedim farketmedi dedim ama bir degil iki degil besbelli kasitli!

sonra bulasiklikta yer kalmadi tezgahi sildim bezle havlu serdim bezide kenara borakmisim ev sahibi masayi sildigim bez nerde dedi direk atladi al al biri atmis buraya diye.

bulasiklari yerlestiriyorum tepemdeki dolabi acti hala cekilsende dogrulsam dedim dayamayip kulluk ariyorum dedi ters ters bakarak.

kendisi ben o kadar masa toplarken borcamlari yikayil bi kupa cay iki sigara icti uc tabak kalmisti yerlestirmek icin ay sen ne yavassin birak birak deyip aldi elimden bende cay dagitayim diye bahane edip ciktim mutfaktan.

esime anlattim eve gelince asla ama asla gorusmek istemiyorum gelmesin evime kabul etmicem dedim. aradiginda falan da sen konus ben konusmam bi daha yuzunu sesini duymayim dedim. esimde hak verdi tamam dedi.

sizce haksiz miyim abartiyo muyum.

Neden birdenbire tavır aldılar ki sana? Aranızda daha önce tatsız bir şey yaşandı mı?

Haklısında ne olduda değiştiler illaki kırıldiklari birşey olmuş tabiki bu yaptılari ayıp konuşsalar bari. ..balayindan sonra oldu dediniz ya acaba giderken altın muhabbeti filan mi oldu kızdılar...halanin yaptığı çok ayıp., kayinpeder ve kayinvalideyi saymıyorum bile ayıp

cok bile dayanmissin bence..
bunlari niye yapiyolar bi sebep vardir belki sorsaydin kv ye...

cok bile dayanmissin bence..
bunlari niye yapiyolar bi sebep vardir belki sorsaydin kv ye...

esim polis kp onun sirtinda geciniyodu. esim evlenmeden once ben borca gireyim babamin borclarini odemekten yoruldum artik. evlenince bizi rahat biraksinlar dedi. bende ev alalim o zaman dedim. ev alicaz der demez basladi kavga... yani ben ev aldirmis oldum. baskada bi kavgamiz olmadi

Anlattiklarina bakilirsa haklisin fakat durduk yere bu sekilde tavir aldilarsa haklisin sonuna kadar..

Ama senden kaynaklanmis bir problem olmussa gecmisten,birde karsi tarafi dinlemek gerek..

Esin sana hak verdigine gore senden kaynaklanan bir sorun yok gibi duruyor

bence sonuna kadar haklısın, herşeye rağmen yemek yapıp gitmen ve gereken gelinlik görevlerini yerine getirmende çok saygılıca bir davranış olmuş... ( bulaşıklar, çay falan) sen yapman gerekeni yapmışsın.... bırak onlar ne isterlerse onu yapsınlar... yeterki senin eşin senin ne yaptığını ve art niyetli olmadığını bilsin... aile fertlerinin bu kadar tavır almasının sebebini anlayamadım...

Durduk yere kimse kimseye bu kadar kotu davranmaz aranizda kavgalar gerginlikler olmustur ondan silmislerdir

Anlattiklarina bakilirsa haklisin fakat durduk yere bu sekilde tavir aldilarsa haklisin sonuna kadar..

Ama senden kaynaklanmis bir problem olmussa gecmisten,birde karsi tarafi dinlemek gerek..

Esin sana hak verdigine gore senden kaynaklanan bir sorun yok gibi duruyor

yok hic bi kusur islemedim ben. tek sporun ev almamiz ev almamizi hic istemediler surekli bunun kavgasi oldu esimle. sonra brn sinsi ev aldiran gelin oldum

esim polis kp onun sirtinda geciniyodu. esim evlenmeden once ben borca gireyim babamin borclarini odemekten yoruldum artik. evlenince bizi rahat biraksinlar dedi. bende ev alalim o zaman dedim. ev alicaz der demez basladi kavga... yani ben ev aldirmis oldum. baskada bi kavgamiz olmadi

ne guzel ev almissiniz sevinmeleri gerek aslinda herkes kendi yaginda kavrulsun

ne guzel ev almissiniz sevinmeleri gerek aslinda herkes kendi yaginda kavrulsun

onlara giden para kesildi diye. her gittigimde kp nisandan beri ev aldim bittim diyo konu komsunun yaninda sanirsin taksitleri o oduyor. bu iste sorun esimin maddi yardim etmemesi

Ev aldirdin diye sana sinsi damgasini vuran bir kadinla ayni cati altinda bulunma bile..

ben once kirada otururuz demisim de sonra ev aldirmisim... ben tayinci oldugumuz icin kira istiyodum. esim dusuncesini soyleyince ev aldik... kotu olan ben oldum onlara giden parayi kestim saniyolar yani

yok hic bi kusur islemedim ben. tek sporun ev almamiz ev almamizi hic istemediler surekli bunun kavgasi oldu esimle. sonra brn sinsi ev aldiran gelin oldum
Ev aldırdın da sanki kötü bir şey mi yaptın.... bazı insanlar böyle oluyor işte... istiyorlar ki oğulları evlense bile hep kendi ihtiyaçları için çalışsın evi olmasın... karısını dinlemesin.... kendileri bir b...k yapmazlar.... birde utanmadan hep bana hep bana derler....

ev aldigimiz icin tavir aldilar bize baskada bi kavga gurultu olmadi. o kavgalar da esimle ailesi arasinda zaten ben hic bisi demedim
Ev aldınız diye değil, onlara yardım etmeyeceğiniz için tavır almışlar.
Ay allahım normalde her anne baba, çocuklarının kendine ait bir evi olmasını ister. Bu sizinkiler çok garip geldiler bana. Allah sabır versin canım. Sizin aldığınız ev halasına bile dert olmuş yani yuh artık.

Ev aldınız diye değil, onlara yardım etmeyeceğiniz için tavır almışlar.
Ay allahım normalde her anne baba, çocuklarının kendine ait bir evi olmasını ister. Bu sizinkiler çok garip geldiler bana. Allah sabır versin canım. Sizin aldığınız ev halasına bile dert olmuş yani yuh artık.

onlara para vermiyo ya borclarini esim odemiyo ya ondan oldu bu tavir. hala da kv ile cok iyidir onun doldurusuna geliyo bence

Hayırlı olsun eviniz , iyi yapıp almışsınız . Güzel günlerde oturun .

Bir aile çocukları sırf ev aldı diye cephe aldılarsa , bırakın uzak kalsınlar .

onlara para vermiyo ya borclarini esim odemiyo ya ondan oldu bu tavir. hala da kv ile cok iyidir onun doldurusuna geliyo bence
Boşverin takılmayın, en iyisini yapmışsınız ev alarak. Ha siz aldırmışsınız ha eşiniz almış bu da saçma, o ev ikinizin yani. Kendi eviniz gibisi yok..

Back
X