• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirlendim ve

Merhaba dünden eşimle kavga ettık sorun hep cocuk yuzunden yatağında yatmıyo yemek yemıyo cok onatcı.... Dün cocuk bısey yemedı aksam yemegı hazırladım hala yemıyo kızmaya basladım o ara eşim çıkıştı bırak yemıyosa falan açken Boğaz'ımdan gecmedı bu başladı bıktımda fln gece oldu saat Bır cocuk ayağımda sallıyorum bı şaatı gectı dün hastaneye gıtmıstım falan hıc dınlenmedım neyse tam yatağına koycam yatmak ıstemıyo ikna etmeye calısıyorum yok yok kızdım bu geldı yıne aynı cıktım yanlarından odada uyudum ağlayarak bugun ıse gündüz hıc uyumadı ve cok hareketlı durmuyo haliyle yoruldum ettım saat dokuz oldu sallıyorum ağlıyo yatmak ıstemıyo bağırdım yeter artık dıye bu yıne başladı bıktım sus artık dedım bende ınsanım falan gıttım odaya konusuyorum bağırdı ettı bu sonra cok ağır bı laf Ettı bılgısayarla ugrasıyordum dayanamadım parçaladım bılgısayarı artık dayanamıyorum ya anlayışsız bı eş durmayan bı cocuk bıktım kalmadı gücüm sız olsanız ne yapardınız bırde bılgısayar parçalandı arkasından hard disk soktum resımler falan dıskte duruyormudur
VallA esiniz baya abartiyo bencede siz isigi kapatip cikin acimasiz olun oyle olmasak cocuklar bizi elinde kukla yapar

Bence çocuğunuza bukadar yüksek sesle bağırırsanız korkar ve ne uyur nede yer. Eşiniz sizin bağırmanızdan rahatsız. Babası eve gelince ilgilense sizde biraz dinlenirsiniz.

aileyi disi kuş yapar dadıyı izle öfkelenme kocana yansır oda sinirli olur

Ahhh ah okadar iyi anliyorumki seni bnm oglumda coooooook fazla hareketli gündüz fazlada uyutmuyorum aksam 8de yatiriyorum 12de aglamaya basliyor11aylik. Insanda ne sinir nede sabir kaliyor Allahim sabrimi arttir diye dua ediyorum.

Kac yasinda cocugunuz?

Adamı neden ada'mı diye yazdiginizi merak ettim :oops:
Hay gozunu seviyim. Bunu her rastladigim konuda soruyorum. Eskidn gormezdim ben bunu. Bu gunler ortaya cikti. Niye boyle yaziliyor diye ciddi ciddi soruyorum. En son bundan dolayi uyari aldim hatta bi sefer konu disi yorum diye. Ikinci uyari yolda gibi simdi. Ama dayanamadim napiyim:63:

Hay gozunu seviyim. Bunu her rastladigim konuda soruyorum. Eskidn gormezdim ben bunu. Bu gunler ortaya cikti. Niye boyle yaziliyor diye ciddi ciddi soruyorum. En son bundan dolayi uyari aldim hatta bi sefer konu disi yorum diye. Ikinci uyari yolda gibi simdi. Ama dayanamadim napiyim:63:
Ben de hep denk geliyorum. Mantıklı bir cevap arıyorum:KK53:

Cevap gelmeyince beyin firnitasi yaptim. Turkce sozluk update oldu galiba diye kendimi inandirmaya calisiyorm. Yoksa bunun hakkinda konu bile acabilirim, kendimi dizginliyorum.

Sende bi sıkıntı yok.Uykusuzluktan yorgunluktan sinirlenmen gayet normal.Sıkıntı eşinde.Sana karşı anlayışlı ve yardımcı olması lazım.Ama o daha çocuğun sesine bile tahammül edemiyor.

Adamı neden ada'mı diye yazdiginizi merak ettim :oops:

Cevap gelmeyince beyin firnitasi yaptim. Turkce sozluk update oldu galiba diye kendimi inandirmaya calisiyorm. Yoksa bunun hakkinda konu bile acabilirim, kendimi dizginliyorum.

Ben bunu başka bir konuda sordum diye fazla uzadı ban yedim. Uzatmayalım ki konu dışı yorum olmasın. :-) bazı ıphone telefonlarda ve diğerlerinde mobilden girince adamı,canımı özel isim algılayıp düzeltiyormuş telefon klavyesi. Ada'm yazıyormuş,ada yı özel isim sanıp. Yazan insanlarda hızlı yazınca düzenlemr yapmıyorlar öyle kalıyor. Daha 1 hafta kadar önce sırf bu konudan ban yedim :-) söyledim kaçıyorum..

Back
X