- 10 Kasım 2015
- 611
- 766
- 18
- Konu Sahibi blackeyes06
VallA esiniz baya abartiyo bencede siz isigi kapatip cikin acimasiz olun oyle olmasak cocuklar bizi elinde kukla yaparMerhaba dünden eşimle kavga ettık sorun hep cocuk yuzunden yatağında yatmıyo yemek yemıyo cok onatcı.... Dün cocuk bısey yemedı aksam yemegı hazırladım hala yemıyo kızmaya basladım o ara eşim çıkıştı bırak yemıyosa falan açken Boğaz'ımdan gecmedı bu başladı bıktımda fln gece oldu saat Bır cocuk ayağımda sallıyorum bı şaatı gectı dün hastaneye gıtmıstım falan hıc dınlenmedım neyse tam yatağına koycam yatmak ıstemıyo ikna etmeye calısıyorum yok yok kızdım bu geldı yıne aynı cıktım yanlarından odada uyudum ağlayarak bugun ıse gündüz hıc uyumadı ve cok hareketlı durmuyo haliyle yoruldum ettım saat dokuz oldu sallıyorum ağlıyo yatmak ıstemıyo bağırdım yeter artık dıye bu yıne başladı bıktım sus artık dedım bende ınsanım falan gıttım odaya konusuyorum bağırdı ettı bu sonra cok ağır bı laf Ettı bılgısayarla ugrasıyordum dayanamadım parçaladım bılgısayarı artık dayanamıyorum ya anlayışsız bı eş durmayan bı cocuk bıktım kalmadı gücüm sız olsanız ne yapardınız bırde bılgısayar parçalandı arkasından hard disk soktum resımler falan dıskte duruyormudur