• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirlenince kendimi kaybetmem

Asyam17

💮🌸🌸
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2019
1.455
987
63
30
Sinirlenince ne dediğimi bilmiyorum
Karşımdakini dinlemiyorum bile o derece sinir geliyor hiç susmadan konuşuyorum
Bu yüzden küçük sorunlar bile çok büyüyor sizinde oluyormu böyle nasıl kendimi yönetmeliyim sinir anında
Herkese karşı değil sadece erkek arkadaşıma karşı bu sorun var diğer insanlara karşı hiç böyle değilim
Bu günkü olayı anlatayım erkek arkadaşım çok korkuya rüyasında bende dua oku dedim sürekli
Neyse ailesi gitmiş hocaya hoca tütsü vermiş onu yakıp kokla geçer diye okunmuş tütsü
Bende öyle şeyler günah kuranda öyle şey yok etme öyle günaha girersin bak tütsüden niye medet umuyosun dedim öyle tartıştık tabi mesajda hiç konuşturmadım bana günah değil diye bişeyler atıp durdu neyse
Sonra görüntülü konuşurken ben tabi iyice sinirlendim hiç durmadan konuştum annebide vardı tütsüyü almış gelmiş bende kapattım yüzüne çok sinirlenmiştim böyle bitti tartışma

Şunu da ekliyim biz görüntülü konuşurken tartışırken annesi de araya girdi durmadan konuştu sevgilim de bana sus diye bağırdı öyle yapınca annesinin yanında bende inadına daha da çok konuştum

Son düzenleme:
Ofkenin kaynağını bul. Mesela neden bu beni bu kadar sinirlendi diye düşün. Mesela ne gibi seylerde kontrolunuzu kaybediyorsunuz

Ahh ah.esim ve kv tıpkı anlattığınız gibi okadar zor ki anlaşmak,deli oluyor insan

Ofkenin kaynağını bul. Mesela neden bu beni bu kadar sinirlendi diye düşün. Mesela ne gibi seylerde kontrolunuzu kaybediyorsunuz
Bi insan benim söylediğim şeyin tersini inatla söylediğin de aşırı oluyor

Mesela sizce bu neden size bu kadar dokunuyor. Farklı görüşte olabilemez misiniz
Karşımdaki insan görüşünü kabul ettirmeye çalışınca aşırı sinir geliyor erkek arkadaşıma oluyor sadece başka insanlara karşı olmuyor

Bi insan benim söylediğim şeyin tersini inatla söylediğin de aşırı oluyor

Karşı taraf için de öyle değil mi bu ; sizin tersinizi iddia ediyorsa , onun da tersini siz iddia etmiş olmuyor musunuz bu durumda ?

O neden sinirlenmiyor ?
....

Birinin yüzüne bir daha bakacagimi biliyorsam agzimdan çıkan her söze itina ediyorum.

İnsanın elinde her şey.

Diğer insanlara karşı öyle değilseniz neden o zaman arkadaşınıza karşı oylesiniz ?

Ondaki sessizliği kullanıyor olabilir misiniz ?

Karşımdaki insan görüşünü kabul ettirmeye çalışınca aşırı sinir geliyor erkek arkadaşıma oluyor sadece başka insanlara karşı olmuyor
Kabul ettirmek farklı birşey bu erkek arkadaşınızın size sayısının olmasını gösterir. Yani farklı düşünebilirsiniz ama sana dayatamaz.iliskinizi gözden geçirmenizi öneririm. Tahammulunuzu kaybetmiş olabilirsiniz ama bu yine sinirlendiğinde tepkinin normal olduğunu göstermiyor. Kesinlikle psikolojik destek alın. Ve şöyle düşünün. Bir insana ben neden sinir oluyorum. Onun yerinde olsam ona hak verirmiydim çünkü eğer bir insana sinir okuyorsaniz ciddiye almanizdan kaynaklanıyor sizi yipratacak birini ciddiye almayın laf dahi anlatmayın.

Back
X