Normalde tartışırken biri konuşur diğeri susar ya bende o olmuyor ben konuşuyorum hep eşinizdemi öyleÖfke kontrolu terapisi almalısın. Malesef benim eşimde böyle buyuk sıkıntı bu.
Benim içinde öyle sinir geçince çok pişman oluyorum kavga ederken hiç susmuyorumÇevremde aynı böyle insanlar var,çok yorucu oluyor gercekten
Kendi adıma çok sinirlensem de bir şekilde kontrol ediyorum. Mutlaka bir uzmanla görüşün bence,cevrenizde kimse kalmazsa daha çok üzülürsünüzBenim içinde öyle sinir geçince çok pişman oluyorum kavga ederken hiç susmuyorum
Birde herkese karşı olmuyor bu sadece erkek arkadaşıma karşı böyleyim başka kimseye böyle değilimSusmayı öğreneceksiniz. Yoksa yapayalnız kalırsınız
Bi insan benim söylediğim şeyin tersini inatla söylediğin de aşırı oluyorOfkenin kaynağını bul. Mesela neden bu beni bu kadar sinirlendi diye düşün. Mesela ne gibi seylerde kontrolunuzu kaybediyorsunuz
Mesela sizce bu neden size bu kadar dokunuyor. Farklı görüşte olabilemez misinizBi insan benim söylediğim şeyin tersini inatla söylediğin de aşırı oluyor
Aynen daha sustugunu hiç görmedimNormalde tartışırken biri konuşur diğeri susar ya bende o olmuyor ben konuşuyorum hep eşinizdemi öyle
Karşımdaki insan görüşünü kabul ettirmeye çalışınca aşırı sinir geliyor erkek arkadaşıma oluyor sadece başka insanlara karşı olmuyorMesela sizce bu neden size bu kadar dokunuyor. Farklı görüşte olabilemez misiniz
Sadece erkek arkadaşıma karşı böyleyim ona karşı duyguların 2 kat oluyor diğer insanlara karşı hiç öyle yapmıyorumAynen daha sustugunu hiç görmedim
Hm şimdi anladım ben İnsan en cok sevdiğine kızarSadece erkek arkadaşıma karşı böyleyim ona karşı duyguların 2 kat oluyor diğer insanlara karşı hiç öyle yapmıyorum
Bi insan benim söylediğim şeyin tersini inatla söylediğin de aşırı oluyor
Onun benle zıt düşmesi beni çok sinirlendirilonHm şimdi anladım ben İnsan en cok sevdiğine kızar
Kabul ettirmek farklı birşey bu erkek arkadaşınızın size sayısının olmasını gösterir. Yani farklı düşünebilirsiniz ama sana dayatamaz.iliskinizi gözden geçirmenizi öneririm. Tahammulunuzu kaybetmiş olabilirsiniz ama bu yine sinirlendiğinde tepkinin normal olduğunu göstermiyor. Kesinlikle psikolojik destek alın. Ve şöyle düşünün. Bir insana ben neden sinir oluyorum. Onun yerinde olsam ona hak verirmiydim çünkü eğer bir insana sinir okuyorsaniz ciddiye almanizdan kaynaklanıyor sizi yipratacak birini ciddiye almayın laf dahi anlatmayın.Karşımdaki insan görüşünü kabul ettirmeye çalışınca aşırı sinir geliyor erkek arkadaşıma oluyor sadece başka insanlara karşı olmuyor
Zıt dusmek herkesi sinirlendirir bence bende sinirleniyorum gercekten sinir bozucuOnun benle zıt düşmesi beni çok sinirlendirilon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?