Sinirlenmekte haksiz miyim?

demetooo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mart 2017
1.623
3.146
53
Kizlar ben izin aldigim donemde yazliga gidiyorum, surekli akraba. Artik bunaldim, her sene bu sekilde. Bu sene bir hafta kalacaklarini sanip o haftanin bitimne izin aldim, bunlarda kalmayi uzattilar iki haftaya yaymislar. Ya hic dusunmuyorlar bu insanda senede maksimum iki hafta gelebiliyor kafa dinlesin diye. Gecen geldiklerinde sana da rahat vermedik demislerdi sesimi cikarmamistim, sanki ben olur mu oyle sey buyrun buyrun sizlerle daha eglenceli demisim gibi benim geldigim haftada kalacak oluyorlar bu sene. Evin icinde dogru duzgun hareket edilmiyor, okadar sinirliyim ki. Normalde severim iyi insanlar ama yaptiklari dusuncesizlik degil mi 5 6 gun neyinize yetmiyor? Sinirimi bastiriyorum ama suratim elimde olmayacak sekilde asik

Bugunku hadsiz misafirkonularindan ben bunaldım :))
Buzamana kadar hicbir tatil yoresindeki insanlarin evine nadir günübirlik disinda gitmedik..
Her butceye göre günlük kiralanabilecek evler var
Kacgun kalmak istiyorsan Tut bir ev ye ic gez...
Yazlıkları olanlara Yazik gunah bu bencil düşüncesiz insanlardan çektikleri nedir böyle :))

Annemle babam mutlu, gelsinler tatil yapsinlar modundalar. Ama bana denk gelmesini istememislerdi, simdi de ayip olur diye demiyorlar birsey.

Bunlar hep içimize atmaktan, hayır diyememekten. Kırılacaklar diye sessiz kalıyoruz ama olan bize oluyor. Bunun için mi üzcem kendimi der, açık açık söylerim bu haftayı kendime ayırmak istiyorum diye . İnceldiği yerden kopsun da, gün gelip en kalın yerinden kopmak zorunda kalmasın ilişkiler.

Istemediginizi acikca belli edebilirsiniz. Biraz kafa dinlemek istiyorum tarzinda,arsiz degillersr ceker giderler zaten

Yüz verdik ayıya geldi s.cti halıya hesabı. Ay Çok sinir bozucu. Ama anne baba yüz vermişse yapacak bir şey yok ev onların anladığım kadarıyla.

Bizim de bi devremulkumuz var her sene gittiğimiz, genelde giderken yengemleri çocukları falan da alıyoruz. Yengem iki sene önce ablasını da getirmek istedi, gelsin dedik kadıncağız eşinden ayrı çocuklarına da değişiklik olur. Geldiler falan ben kadına yüzme öğrettim havuzda, Sonra o kadın geçen sene devremulk konusu açılınca biz daha hiçbi şey demeden "bu sene balık gibi yüzerim artık ehe ehe" demesin mi! Sen hayırdır demek lazımdı da bozmadım. Kirk kere sordu yengem, ablam da gelmek istiyo diye, Ablası da gelmek istiyormuşmus.. yahu davet eden olursa gelirsin bu ne rahatlık. abimler gelecekmiş bu sene dedim oyaladim son güne kadar. Dönmeye yakın da işleri çıkmış gelemiyorlarmis tüh dedim.

Kimseye yüz veremeyeceksin anacım, enayi görüp tepene bineceklerine, mesafe koyacaksın ki cekinsinler.

Aynen, yazlık varsa yüzsüzleri de hazırda geliyor. Ailemin yazlığına eşimin kardeşi gelmek için bayramları bahane ediyordu zaten yarısı eşimin olan evde oturup o arsanın meyvesini satıyorlar. Biz bu yıl onların olduğu şehre gidip otelde kalınca kesildi bu muhabbet.

Şu yazlıkçıların çilesini okudukça yazlık almak istemiyorum
Kantar ailesi misali yazlığı misafire bırakıp kaçmak var hesapta

Istemediginizi acikca belli edebilirsiniz. Biraz kafa dinlemek istiyorum tarzinda,arsiz degillersr ceker giderler zaten

İstemediğimi açıkça belirtiyorum zaten davranışlarımla, iznimi bile sonra aldım ama rahatsızlık duymuyorlar

Insanlar baskasının evinde kalmaya ne meraklı yahu.. Siz uyarmadıkca onlar bu düsüncesizligi yapmaya devam edecek. Cünkü bu islerine geliyor, yani surat asmanızı dikkate almayacaklardır. Bu konuyu acıkca dillendirin, "sizin tatilinizin bitimine 1 haftalıgına izin aldım tek basıma yapayım tatilimi diye, en basta siz de 1 hafta kalacagınızı söylemistiniz, keske bastan iki hafta kalacagınızı belirtseydiniz de ben iznimi oma göre alsaydım" diyin. Sonra bavullarını toplasınlar ve cekip gitsinler.

Onlar 1 hafta kalacaklarını söylemediler, ben öyle tahmin ettim. Bu kadar açık söylersem ilişkiler kopar, ima etmem lazım ama zaten bu sene de arada kaynadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…