Sinirlenmekte haksiz miyim?

Bilinçli ve kendi isteğinizle mi kaldınız yoksa misafir mi etmediler?

Ne beleşçi insanlar var ya sinir oluyorum. Tatil isteyen otele gitsin. Benim evim orası ya haftalarca birileriyle kalmak zorunda değilim.

Ne beleşçi insanlar var ya sinir oluyorum. Tatil isteyen otele gitsin. Benim evim orası ya haftalarca birileriyle kalmak zorunda değilim.

Aynen canım ya, mutfak masraflarına ortağız diye rahatsızlık vermediklerini sanıyorlar. Her şey para mı?

Yazlık alma planım vardı bitti tamamen. Ya da kimseye duyurmamak lazım. Eşler o zaman sıkıntı çıkarır ama ailemi istemiyon mu der. Yazlık alma olayı bitmiştir benim için. Uğraşamam böyle şeylerle.

Gitmeyin ,anneniuzle babaniz bir kendine gelsin ,
Ailenizde sorun var ,cocuklar o tarihtte geliyir kalabalikta olmuyorv,siz once ya da sonra gelin diyebilirler ,
Pansiyoncu gibi davrasnmak nesi

Aynen canım ya, mutfak masraflarına ortağız diye rahatsızlık vermediklerini sanıyorlar. Her şey para mı?
Yazlık ve tatil ya.. ben evde çıplak gezmek istiyorum belki,sütyensiz elbise giyiyorum mesela.. anlayışsız beleşçi insanlar.mutfak masrafını zaten evindede yapıyor. Gitsin otelee kalsın çok tatil istiyorsa.

Gitmeyin ,anneniuzle babaniz bir kendine gelsin ,
Ailenizde sorun var ,cocuklar o tarihtte geliyir kalabalikta olmuyorv,siz once ya da sonra gelin diyebilirler ,
Pansiyoncu gibi davrasnmak nesi

Aynen ya, hani bir sene gelinir başımızın üstünde yeri var. Her sene geliyorlar, ben onlara göre izin ayarlamak zorunda mıyım? Gitmeyeceğim seneye zaten, otursunlar cümbür cemaat. Kendi çocukları zaten gelmiyor onlar başka yerde tatil yapıyorlar, hiç yıllık izinlerini kalabalıkta harcarlar mı?

Annemle babamın. Ailem misafir sever ama çocuklarına denk gelmesini istemiyorlar ancak misafire ayıp olmasın diye birşey demiyorlar
O zmn anne babaniz cizgiyi koyucak. Onlar yapmazsa ben yaparim cocuklari olarak.
Susmayin. Yuzsuzler ve belescilerden hic hazetmem.

Bizim akrabalar var cok samimi oldugumuz, ne zaman gorussek resmen azar atiyorlar yazligimiza gelmiyorsunuz diye. Sirf bu sebepten gitmiyoruz. Cunku orasi tatil yapilacak bir yer, bir de bana mi hizmet etsinler. Kendileri olmasa cocuklari rahatsiz olur diye dusunurum. Kendim de rahat edemem zaten elalemin evi sonucta. Milletteki bu rahatliga hastayim.

Bilinçli ve kendi isteğinizle mi kaldınız yoksa misafir mi etmediler?
Kendi isteğimizle kaldık canım, çok davet ettiler ama sonrasını bildiğim için "Biz buraya ilk kez geldik, başbaşa tatil amacıyla, araç kiralayıp gezeceğiz, sizde yatıp kalkıp sabah gezmeye gitmek hoş değil, aile ziyareti için geliriz o zaman hep beraber oluruz" dedim akşam oturmasına amcası falan varken ama bizim şöyle bir durumumuz var, evlenirken hiç bir ricamız olmadı kimseden hatta amcası hiç bir şey takmadı, düğüne gelmedi. Nikah günü alıp ev tutup evlendik. Bu yüzden de kimseyi ağırlamak zorunda hissetmiyorum zaten yarısı eşimin olan ev ve araziden yararlanıyorlar yeterince.

Malesef yazligi olanlara somurulcek insan gozuyle bakiyorlar siz de kimseye gelmeyin diyemezsiniz satin gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…