siz de yazlığa gitmeyin başka yere gidin tatil yapın.
Aynen, yazlık varsa yüzsüzleri de hazırda geliyor. Ailemin yazlığına eşimin kardeşi gelmek için bayramları bahane ediyordu zaten yarısı eşimin olan evde oturup o arsanın meyvesini satıyorlar. Biz bu yıl onların olduğu şehre gidip otelde kalınca kesildi bu muhabbet.
Ne beleşçi insanlar var ya sinir oluyorum. Tatil isteyen otele gitsin. Benim evim orası ya haftalarca birileriyle kalmak zorunda değilim.
En onemli soru. Yazlik kimin??
Yazlık ve tatil ya.. ben evde çıplak gezmek istiyorum belki,sütyensiz elbise giyiyorum mesela.. anlayışsız beleşçi insanlar.mutfak masrafını zaten evindede yapıyor. Gitsin otelee kalsın çok tatil istiyorsa.Aynen canım ya, mutfak masraflarına ortağız diye rahatsızlık vermediklerini sanıyorlar. Her şey para mı?
Gitmeyin ,anneniuzle babaniz bir kendine gelsin ,
Ailenizde sorun var ,cocuklar o tarihtte geliyir kalabalikta olmuyorv,siz once ya da sonra gelin diyebilirler ,
Pansiyoncu gibi davrasnmak nesi
Yazlığı olanların çektiğini kimse çekmedi memlekette. Tam bir dram
O zmn anne babaniz cizgiyi koyucak. Onlar yapmazsa ben yaparim cocuklari olarak.Annemle babamın. Ailem misafir sever ama çocuklarına denk gelmesini istemiyorlar ancak misafire ayıp olmasın diye birşey demiyorlar
Ben ailemin yanına kafa dinlemeye gidiyorsam evde koloni gibi bir sürü insan istemem.Hayır ailem mutlu, ben iznime denk gelmesinden rahatsızım. Rahatsız olduğum için de acaba problem bende mi diyorum
Kendi isteğimizle kaldık canım, çok davet ettiler ama sonrasını bildiğim için "Biz buraya ilk kez geldik, başbaşa tatil amacıyla, araç kiralayıp gezeceğiz, sizde yatıp kalkıp sabah gezmeye gitmek hoş değil, aile ziyareti için geliriz o zaman hep beraber oluruz" dedim akşam oturmasına amcası falan varken ama bizim şöyle bir durumumuz var, evlenirken hiç bir ricamız olmadı kimseden hatta amcası hiç bir şey takmadı, düğüne gelmedi. Nikah günü alıp ev tutup evlendik. Bu yüzden de kimseyi ağırlamak zorunda hissetmiyorum zaten yarısı eşimin olan ev ve araziden yararlanıyorlar yeterince.Bilinçli ve kendi isteğinizle mi kaldınız yoksa misafir mi etmediler?
Yerinizde olsam kovmaya kadar giderdi olay. Yaptiklari ayipİstemediğimi açıkça belirtiyorum zaten davranışlarımla, iznimi bile sonra aldım ama rahatsızlık duymuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?