Sinirlenmekte haksiz miyim?

İstemediğimi açıkça belirtiyorum zaten davranışlarımla, iznimi bile sonra aldım ama rahatsızlık duymuyorlar
Gitmeyin ailenizin yanına bakın bakalım seneye sizin izin zamanı bi allahın kulu evde olacak mı?

Ben olsam baska yerde tatile giderim gidemiyorsam da toplarim esyami kislik evime donerim.donerken de soylerim niye gittigimi acikca.her sene bi misafir denk geliyor kendi yazligimda tatil yapamiyorum derim.kalabalikta tatil yapmaya calisip strese gircegime kendi evimde oturur kafa dinlerim.

Bir sonrakinde öyle yapacağım

Bu arada her sene farklı bir misafir gelmiyor, her sene aynı misafir geliyor

Bu arada her sene farklı bir misafir gelmiyor, her sene aynı misafir geliyor
O zaman haketmisler laf sokmayi.ne bu ya otel mi burasi derdim ben olsam.amaaan alinirlarsa alinsinlar.ben de bazen yaparim bu cikislari.napalim kendileri dusunemiyorlarsa acikca soyleriz o zaman.

İşin komik kısmı ailem beni haksız görüyor, uyumsuzmuşum zaten onlarda benden memnun değillermiş. Bu arada ergen falan değilim çalışan koca kadınım
O zaman sen bi daha gitme o yazliga.cok sevdikleri misafirleriyle otursunlar orda.

Millet bedava mezar bulsa girecek sanki. Nedir bu beleş yazık sevdası arkadaş. Git istediğin pansiyonda istediğin odayı kirala. Nedir yani. Normalde kendi evine davet edip bir yemek yapmayı çok görenler yazın davet bekliyorlar birde üstüne niye cagirmadin diye cemkirenler var. Yazligin mi var derdin var maalesef.

Iznini insanlara soyleme. Yazligi kiraya verdik de. Kibarlik yapip insanlari kiramiyorsunuz sonra tatiliniz zehir oluyor boyle. Ev sizin anahtar sizin cilingirle girecek halleri yok tepkinizi koyun canim.

Iznini insanlara soyleme. Yazligi kiraya verdik de. Kibarlik yapip insanlari kiramiyorsunuz sonra tatiliniz zehir oluyor boyle. Ev sizin anahtar sizin cilingirle girecek halleri yok tepkinizi koyun canim.

Yazlık annemle babamın, iznimde gidiyorum yazlığa. Yani aylarca orada kalsam bu kadar batmaz.

O kadar yüzsüzler ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…