- 17 Kasım 2025
- 64
- 18
- 3
- 25
- Konu Sahibi kimsesizkalmisbirkiz
Arkadaşlar çok ciddi bir şekilde soruyorum, gerçekten ortada sinirlenecek bir konu varsa sinirlenir misiniz yani bir insanın sinirlenmemesi normal mi sizce? sadece kendiniz sinirli olduğunuzda acaba sorun bende mi hissiyatı oluşuyor mu sizde de? Bir arkadaşım var yakınız, geçenlerde ikimiz ortak bir çalışma yürütürken bizim elimizde olmayan nedenlerden dolayı çalışmamız ertelendi. tabii normal olarak insan sinirleniyor çünkü hani bir emek veriyorsun gidiyorsun plan yapıyorsun ve o günkü işlerini ona göre ayarlıyorsun ama çalışamadık. ben de normal olarak sinirlendim ama öyle kırıcı bir şekilde değil. kendi kendine söylenme gibi, moralim bozuldu sonuçta. Arkadaşım hiç sinirlenmedi zaten genelde de sinirlenmeyen bir insan sanki sinirleri alınmış ya da dünyayı o kadar önemsemiyor ki hiçbir şey sinirlendiremiyor. ben de dedim ki acaba biraz sende mi sinirlensen ya da kızsan en azından bir belirti versen bu kadar sinirleri alınmış gibi davranma, ben kendimi sorunlu hissediyorum dedim. o da şaşırdı, sonra tamam dedi ben de sinirleneyim dedi sinirlen-miş* gibi yaptı ve bunu yapan bir erkek tabii ki çok kaba davransın istemiyorum ama en azından bir tepki versin sizce bunu istemem normal mi anormal mi