normal bence bazi insanlar asla sinirlenmezler
benim birkac erkek arkadasim da oyleydi. ben de sinirli değilimdir ama onlar 0 noktasinda olunca yanlarinda agresif duruyordum. birgün o kadar gıcık oldum ki biriyle ormana gitmistik bagirma pratigi yaptik

esim de sinirleri alınmış gibidir. trenle gece yolculuğu yaptığımızda mesela bir kadin görüntülü aramayla saatlerce konustu. hem onu hem karsidindaki kisiyi duyuyorduk son ses. ben deli oldum sinirden, kac kere gorevli cagirdim ettim kadin kapatip yeniden basladikca yolacaktim az kaldi. esim (o zamanki secgilim) hic rahatsiz olmadi bile. o hic rahatsiz olmayinca ben takintili gibi görünüyorum ama takilmayacak birsey degil. ya da piknik yaptigimiz masanin yakinina keko bir grup geldi onlarin anırmaları, salak muzikleri vs beni delirtiyor, herseyi tekrar toplayip masa tasiyorum onlardan uzaga. ama esim cidden rahatsiz bile olmuyor, kulaklarını mi kapatiyor ne yapiyor bilmiyorum. o rahatsiz olmayinca ben durduk yere basina is cikarmis gibi oluyorum ama neyse ki sinirlenme huyu olmadigi icin bana da sinirlenmiyor, normal karsiliyor.
örnekler cogaltilir
babam da ayni böyle biridir coook zor sinirlenir, o hic sinirlenmedigi icin itiraz edilecek herseye annem sinirlenir. haliyle annem herkesin gözünde esktra kavgaci biri olmustur.
ben de sansima hep boyle insanlar buldum durdum. Ama alistim artik. Bazen kavga cikarmak yerine yolun en basinda "gercekten rahatsiz oldum, sen cozer misin?" diyorum bastan hallediyor, boylece ben sinirlenip ejderha moduna gecmeden sorun çözülüyor