sinirlerim bozuk ne olur bişeyler yazın

konular birbirine benziyor kişiler farklı sadece.herşeye müdahaleler kıskanmalar yeni bi şeyi layık görmemeler o polar mevzusu inanmazsın ama geçen sene bizdede oldu eşim biraz dikkatsiz bende koltuklar yeni diye üzerlerini örtmek için polar alıcam dedim hıı iyi olur bigün gidip beraber alalım dedi ok dedim ama bakıyorum ne söylüyor ne alıyor sonra eski bi çarşaf getirdi sadece bi koltuğa yeter ve rengi falan alakasız ben koltuk renginde koltukların hepsine alıcaktım neyse aldım serdim ama içime sinmiyor sonra giidip kendim kafama göre aldım görünce bişey diyemedi yeni gelin evini eskici dükkanına çevircek elinden gelse ......

ailesiyle ilgili pek bişey söylemiyorum ama birikim oluyor bu seferde içime atıyorum yatak mevzusu mecburi oldu yazlık olduğu için fazlada pek bişeyi yok orda ama yanımızdan ayrılmaması kasıtlı eşim şakayla karışık imalarda bulundu yalnız kalamadııımız konusunda ama sallamadı maalesef

çok iyi anlıyorum seni.insanı cidden sinirlendiriyo.benim k.validemde aynısını yaptı durdu.eşimde terslendi birgün çocuk değilim düzgün sev diye.hmm başlarda ben kızınca nolcakki diyodu.inan bana zamanla rayına oturuyor.ki birde bizi yönetmeye çalışan sadece k.validem yoktu.teyze..teyze kızı..abla .. kuzenler.. enişte ... eşimde aklı başındadır dinlemez zatende çok uğraştılar ..sadeec kaile almadığı için cevap vermezdi.vermeyince azıtıyorlar birde... sonra bi yerden sonra eşimde daraldı cevap vermeye başladı.baktı olmadı görüşmeleri azalttı.yani düzene girecek mutlaka.ama arkadaşın dediği gibi aklını kullan.kadınlar zekidir.eşin istediğin gibi şekle sokabilirsin ... yani şöyle yanlış anlaşılmasın..onun doğruyu görmesine yardımcı olabilirsin.. bu kez o rahatsız olur ve kendini çeker bu çocuksu saçmalıklar içinde ... rastgele :))

açıkcası bende terslemesini istiyorum benimde ailem bana düşkün ama böyle bi saçmalama şeklimiz yok ayrıca seni tebrik edyorum sizi yönetmeye çalışan o kadar insana rağmen çıldırmamışsınız :) bu arada kayınvalide yaptığı şeyleri çok alttan ve sinsice yapıyor yani direk söylemez direk yapmaz o yüzden eşim anlamıyor bence
o yüzden hep böyle gidicek gibi offf

:) Allah sabrını verdi galiba ki çıldırmadık :) her zman tetikte olmaz.elbet birgün açık veriri inan bana.benim k.validemde eşimin yanında yapmıyodu eşimde inanmıyodu başlarda vs.derken açık vermeye başladı ... eşimin yanında banada yavrum kuzum, eşim yokken şşştt diye hitaplardaydı.gün geldi herşey ortaya çıktı.inş senin eşininde annesinin sahte davranışlarını görebileceği durumlar olurda rahatlarsın.ama çok takmamaya çalış, sonra gerçekten yıprandığına ve boşuna olduğuna üzülür durursun... bizimle çok uğraştılar. eşim görmedi çok zaman.inan delirmek üzereydim ... en sonda herkesin foyası ortaya çıktı .. eşim bi lafımı iki etmiyo.. şimdiyse önce candaş diyo ama saçlarım beyezladığıyla kaldı .. yapabilirsem çok takma şeker :)

Son düzenleme:
ayyy arkadaşım bendede var öyle kaynana şapır şupur öpen sevip duran gerçi benim koçada anasını öper durur sinir oluyorum birde kaynanamın kaynatamın kıyafet takıntıları sinir eder beni düğüne gidicek oluruz aaa bu kıyafet uygun değil bana değilde eşime söylerler eşimde bana der tabi baştan eşim istemiyo sanırdım sonradan onların fişeklediğini farkettim ben spor giyinmesini seven insanım onlarda allı pullu taşlı giyer tarzım değil nasıl giyim akşamları falan giderken eşohman giyomuşum hiç hoş değilmiş başta öyle diyolardı ben buyum dedim birkeresinde ortaya konuştum işine gelen kabul eder kabul etmeyen çeker gider yada evime gelmez o gün bugün pek ses çıkarmıyolar birde çok lafını esirgeme ben baştan beri bana laf söyleyene cevap verdim en azından şimdi herkes bana alıştı bişey söylerken ölçüp tartıyolar herkes haddini bilicek çocuğun olması onun hayatına mudahale edeceğin anlamına gelmez herkez bir bireydir

Evliyim ve sahip olduğum kayınvalidenin oğluna düşkünlüğünü sayfalarla anlatsam bitiremem..

Saatlerce yanından ayrılmıyor, her 5-10 dk. bir sarılıp öpüyor,
sürekli övgüler yağdırıyor, oturduğu yeri batteniyelerle donatıyor,sıcak yaz günlerinde balkon sefası yaptığımız zamanlar dahi :) gelinlerinin birer hazine bulduğundan söz ediyor, gece yarılarına kadar bizim yanımızdan asla ayrılmıyor,bu yüzden onların konuşacakları vardır diye belki diye ben uzaklaşıyorum arada v.s v.s ;

fakat şuana kadar hiç rahatsız olmadım.Aksine onların o hallerine gülümsüyorum.

Bana bir kötülüğü olmadığı sürece bunlar benim için hiç sorun değil, neden olsun ki, evladı onun.Öncesinde kıymetli olsun ya da olmasın şimdi ki zaman önemli benim için.. Yaşamlarının yarı yolunca çıkıp gelen ben çnceki yaşamlarına karışma hakkına sahip olmadığımı düşünüyorum.Kimsenin neyi neden yaşadığını-yaşattığını asla bilemez ki ?

Hatta kayınvalidemlere gittiğim zaman eşimin yanında oturuyorsam arayı biraz açıyorum ki aramıza otursun,oğlunun yanına otursun diye.

Şuana kadar hiçbir yorumda kendime ait hiçbirşey yazmadım.Burada yazdım çünkü bilmeden-yaşamadan yazmadığımı anlatabilmek için dile getirdim.

valla ne diyim ilk kez snein gibi bi hatun gördüm duydum:26::26::26::26::26:

Allah esınızle kayınvalıdenızın muhabbetını artırsın ne dıyeyım.. :)

benden sana bi tavsiye benim coçuğum yok ama aynı dertten bi kardeşimde müzdarip ondan biliyoruz yavrum kayınvalidesi onun kide bizimki gibi cadı neyse evlendi 1yılsonra tatlı bir erkek dünyaya getirdi kayınvalidesi neyapıp ne edip çocuğunu doğru dürüst sevdirmiyor bile daha neler neler anlatmakla bitmez çilesi bi insan nasıl bu kadar hatalık derecesinden bağlı olurlar anlamak mümkün değil bana kalırsa hamile kalmak için biraz bekle kendine zaman tanı derim ben nacizane fikrim işine karışmış olmıyayım sen bilirsin genede kendilerini ana kraliçe ilan etmişler bizimde onlara öyle davranmamızı istiyorlar ama nafile tabiki onlar kaynanaysa e bizde geliniz dimi yani

kızlar bebek olunca hem kendi annenize hem kayınvalidenize esit yakınlıkta olmayı nasıl basarıyorsunuz? yani bebek olunca kayınvalidem tabir-i caiz ise bizden cıkmayacak gibi geliyor. cok üzerime dusecekler biliyorum, ama ben bebegimle daha cok kendi annemin ilgilenmesini isterim, büyümesinde onun da katkısı olsun isterim, ama hayırlısıyla o günleri görürsek, yine aynı muhabetler, sen beni aramadın anneni aradın cagırdın mı olacak yani ??????? of ne zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…