- Konu Sahibi antikaynana
-
konular birbirine benziyor kişiler farklı sadece.herşeye müdahaleler kıskanmalar yeni bi şeyi layık görmemeler o polar mevzusu inanmazsın ama geçen sene bizdede oldu eşim biraz dikkatsiz bende koltuklar yeni diye üzerlerini örtmek için polar alıcam dedim hıı iyi olur bigün gidip beraber alalım dedi ok dedim ama bakıyorum ne söylüyor ne alıyor sonra eski bi çarşaf getirdi sadece bi koltuğa yeter ve rengi falan alakasız ben koltuk renginde koltukların hepsine alıcaktım neyse aldım serdim ama içime sinmiyor sonra giidip kendim kafama göre aldım görünce bişey diyemedi yeni gelin evini eskici dükkanına çevircek elinden gelse ......dün evliligimde 7. yılı bitirdimm
21 yaşında evlendim.kv beni cahil olarak görürdü yaşımdan kaynaklı
hep bizi yönetirdi erkekte kaç yaşınd aolursa olsun yönetiliyor kardeşim annesi tarafından
şuna gidin buna gidin,şunu arayın,ona geçmş olsuna gidin
yıllar geçtikçe benimm canıma tak ettii ki kv dem parayı bile bilmez bakkaldan ekmek almaya bille gitmez
öle bir tip herşeyikb yapar.
allahım sürekli akıl vermeler filan en son çocuklarım olunca bir kavga kıyamet ikiz bebekleirm oldu 4 yıl sonra
dedimm skaın bizi yönlendirme bize karışma istediigme giderim-gelirim
sendenn izin alamam ben yeter artık deidmm ve olay bittii
gelir evime oturur bend eona gideirm saygı çerceveisnd egelirim
ama hala bize güveni yok oturdugumuz evi satı yeni ev aldık yapım aşamaısnda
bize sürekli kaçan müthaitler,bitmeyen binaları örnek verirr dedimkii
olacagı yoksada diye diye başımıza getirceksin anne sen dedim dün sustu oturdu
yani izn versne hepsi yönlendirmeyi severr. evimee polar alıcam kanepe örtüsü ayy ne gerek var ben sana vereyim dedii bende aldımm iyi kullanırım diye aman bide ne göreyim bana vemriş kendiisi gidip yenisini almış yani bu nedemek oluyor? sana layık görmüyorr iyi bir şeyiii
herşeyimi ksıkanır giyidigim kıyafeti ayakkabıyı vs vss
eskiden aynı giyinmek zorundaydım ben 90 kilo idim yakındı tarzımızz
şimdiide giyinde göreymm
ve bend eçok karşıyım eşşek kadar çocugu yatırıp öpmeleirne erkekk anneleirnin
bu keisnlikle karısındna kıskanmak oluyor yaniii
ben onu bunu bilmemm ezdirmiyceksiniz kendiniziihiçbir laın altına kalmıycaksın
evliliginde sein sözün geçicekk demeis kolayy demeyin bend ebunları yaşadım belli bir dönem sonra insann yeter artık diyorrr
ailesiyle ilgili pek bişey söylemiyorum ama birikim oluyor bu seferde içime atıyorum yatak mevzusu mecburi oldu yazlık olduğu için fazlada pek bişeyi yok orda ama yanımızdan ayrılmaması kasıtlı eşim şakayla karışık imalarda bulundu yalnız kalamadııımız konusunda ama sallamadı maalesefcnm benim bende 2,5 yıllık evliyim ufak tefek tabiki tatsızlıklar yaşıyoruz ama ailesi ile hiç sorunum olmadı saolsunlar en kötü günümdede yanımdalardı en güzel günümdede ama herkez malesef aynı diil ben şanslı olanlardanım... sana tavsiyem eger sen eşini seviyosanki seviyosun etrafı takma ve sakın eşine ailesi ile ilgili bişi söleme haklı sen olsan bile haksız duruma düşersin bırak yanlışları eşin kendi görsün ama ilk sayfadaki paylaştığına göre yazıyorum kayınvalidemin evinde birlikte yatıcak yatak yoktu ayrı ayrı yataklardı eşim ben karımsız yatmam dedi ve biz yere yatak açtık hep bunu seni üzmek için değil sadece her durumda yapılabilicek bişey oldugunu sölemek için yazıyorum
ama unutma kadınlar çok akıllıdır sen eşinin suyuna giderek onu parmağında oynatabilirsin ama sakın eşinle arana soğukluk girmesine izin verme
evet bekarken başka evliyken başka davranışlar yada bekar oğluna başka evli oğluna başka davranışlar takıldığım nokta bu zaten 28 yaşına gelmiş baba olmayı düşünen adamı balım oğluşum diye seversen bu işi sonu ne olcak derdin o insaı eteğinin dibnden ayırmamak sürekli dediklerni yaptırmaksa evlendirme
açıkcası bende terslemesini istiyorum benimde ailem bana düşkün ama böyle bi saçmalama şeklimiz yok ayrıca seni tebrik edyorum sizi yönetmeye çalışan o kadar insana rağmen çıldırmamışsınız :) bu arada kayınvalide yaptığı şeyleri çok alttan ve sinsice yapıyor yani direk söylemez direk yapmaz o yüzden eşim anlamıyor benceçok iyi anlıyorum seni.insanı cidden sinirlendiriyo.benim k.validemde aynısını yaptı durdu.eşimde terslendi birgün çocuk değilim düzgün sev diye.hmm başlarda ben kızınca nolcakki diyodu.inan bana zamanla rayına oturuyor.ki birde bizi yönetmeye çalışan sadece k.validem yoktu.teyze..teyze kızı..abla .. kuzenler.. enişte ... eşimde aklı başındadır dinlemez zatende çok uğraştılar ..sadeec kaile almadığı için cevap vermezdi.vermeyince azıtıyorlar birde... sonra bi yerden sonra eşimde daraldı cevap vermeye başladı.baktı olmadı görüşmeleri azalttı.yani düzene girecek mutlaka.ama arkadaşın dediği gibi aklını kullan.kadınlar zekidir.eşin istediğin gibi şekle sokabilirsin ... yani şöyle yanlış anlaşılmasın..onun doğruyu görmesine yardımcı olabilirsin.. bu kez o rahatsız olur ve kendini çeker bu çocuksu saçmalıklar içinde ... rastgele :))
açıkcası bende terslemesini istiyorum benimde ailem bana düşkün ama böyle bi saçmalama şeklimiz yok ayrıca seni tebrik edyorum sizi yönetmeye çalışan o kadar insana rağmen çıldırmamışsınız :) bu arada kayınvalide yaptığı şeyleri çok alttan ve sinsice yapıyor yani direk söylemez direk yapmaz o yüzden eşim anlamıyor bence
o yüzden hep böyle gidicek gibi offf
belki bekarsınızdır bilemiyorum. yada yaşamadınız ki bu şekilde yorum yapmışsınızdır.tabiki annelerin en doğal hakkıdır oğullarını sevmek, ilgilenmek ...
Yalnız annelerin çoğu oğullarını bekarken sallamıyorlar.Etrafımda çok fazla şahit oldum bu duruma...
evlenince oğulları kıymete geçiyor.ben k.validemin bekarken de evliyken de eşime nasıl davrandığını biliyorum.
ve sadece ben deil tanıyanlarda şaşırıyor oğlu kıymete binmiş bir anda diye.. ben 1 örneğim..ve nceleri var...
yoksa insanlar boşu boşuna bu davalara giriyor sanmayın ... taht kavgasına dönüştürmeye çalışanlar , yaşamılğı görmüş geçirmişliği olan anneler...
bizler yaşımız kaç olursa olsun eğer evlilik ilk ise toyuz zaten neyin mücadelesine gireceğiz ki ?
Evliyim ve sahip olduğum kayınvalidenin oğluna düşkünlüğünü sayfalarla anlatsam bitiremem..
Saatlerce yanından ayrılmıyor, her 5-10 dk. bir sarılıp öpüyor,
sürekli övgüler yağdırıyor, oturduğu yeri batteniyelerle donatıyor,sıcak yaz günlerinde balkon sefası yaptığımız zamanlar dahi :) gelinlerinin birer hazine bulduğundan söz ediyor, gece yarılarına kadar bizim yanımızdan asla ayrılmıyor,bu yüzden onların konuşacakları vardır diye belki diye ben uzaklaşıyorum arada v.s v.s ;
fakat şuana kadar hiç rahatsız olmadım.Aksine onların o hallerine gülümsüyorum.
Bana bir kötülüğü olmadığı sürece bunlar benim için hiç sorun değil, neden olsun ki, evladı onun.Öncesinde kıymetli olsun ya da olmasın şimdi ki zaman önemli benim için.. Yaşamlarının yarı yolunca çıkıp gelen ben çnceki yaşamlarına karışma hakkına sahip olmadığımı düşünüyorum.Kimsenin neyi neden yaşadığını-yaşattığını asla bilemez ki ?
Hatta kayınvalidemlere gittiğim zaman eşimin yanında oturuyorsam arayı biraz açıyorum ki aramıza otursun,oğlunun yanına otursun diye.
Şuana kadar hiçbir yorumda kendime ait hiçbirşey yazmadım.Burada yazdım çünkü bilmeden-yaşamadan yazmadığımı anlatabilmek için dile getirdim.
Evliyim ve sahip olduğum kayınvalidenin oğluna düşkünlüğünü sayfalarla anlatsam bitiremem..
Saatlerce yanından ayrılmıyor, her 5-10 dk. bir sarılıp öpüyor,
sürekli övgüler yağdırıyor, oturduğu yeri batteniyelerle donatıyor,sıcak yaz günlerinde balkon sefası yaptığımız zamanlar dahi :) gelinlerinin birer hazine bulduğundan söz ediyor, gece yarılarına kadar bizim yanımızdan asla ayrılmıyor,bu yüzden onların konuşacakları vardır diye belki diye ben uzaklaşıyorum arada v.s v.s ;
fakat şuana kadar hiç rahatsız olmadım.Aksine onların o hallerine gülümsüyorum.
Bana bir kötülüğü olmadığı sürece bunlar benim için hiç sorun değil, neden olsun ki, evladı onun.Öncesinde kıymetli olsun ya da olmasın şimdi ki zaman önemli benim için.. Yaşamlarının yarı yolunca çıkıp gelen ben çnceki yaşamlarına karışma hakkına sahip olmadığımı düşünüyorum.Kimsenin neyi neden yaşadığını-yaşattığını asla bilemez ki ?
Hatta kayınvalidemlere gittiğim zaman eşimin yanında oturuyorsam arayı biraz açıyorum ki aramıza otursun,oğlunun yanına otursun diye.
Şuana kadar hiçbir yorumda kendime ait hiçbirşey yazmadım.Burada yazdım çünkü bilmeden-yaşamadan yazmadığımı anlatabilmek için dile getirdim.
benden sana bi tavsiye benim coçuğum yok ama aynı dertten bi kardeşimde müzdarip ondan biliyoruz yavrum kayınvalidesi onun kide bizimki gibi cadı neyse evlendi 1yılsonra tatlı bir erkek dünyaya getirdi kayınvalidesi neyapıp ne edip çocuğunu doğru dürüst sevdirmiyor bile daha neler neler anlatmakla bitmez çilesi bi insan nasıl bu kadar hatalık derecesinden bağlı olurlar anlamak mümkün değil bana kalırsa hamile kalmak için biraz bekle kendine zaman tanı derim ben nacizane fikrim işine karışmış olmıyayım sen bilirsin genede kendilerini ana kraliçe ilan etmişler bizimde onlara öyle davranmamızı istiyorlar ama nafile tabiki onlar kaynanaysa e bizde geliniz dimi yani:)neden kızayım ki kendini görmüşsün işte....dediğin gibi oğulları gidecek diye ödleri kopuyor hep dediğini yaptırma çabası var bi de sinir oluyorum eşimde evde canım cicim onların yanında daha bi değişik.bebeğim yok henüz istiyorum ama bebek de olursa onunla daha çok bir arada olucaz biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?