sinirlerim bozuk ne olur bişeyler yazın

antikaynana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2011
116
0
46
Ankara
meraba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım aslında foruma eskidende girerdim ama evlendikten sonra daha fazla girer kendime dair daha fazla şey bulur oldum ve benimde burdaki çoğu arkadaş gibi birikimim oldu onlar gibi paylaşmak istedim belki kimine göre küçük sorunlar ama beni bunalttı ve hafif depresyona soktu eşimle 8 yıllık beraberlik sonrası evlendim iyi bi insandır ama bazı huyları var yani şöyle söyleyim biraz değişti bazı huylarını saklamış sanki bu da beni hayal kırıklığına uğrattı...
1.daha sinirli çabuk agresifleşiyor (siniri çabuk geçiyor ama kavga küslük olduktan sonra neye yarar)
2.annesine düşkün tamam bu çok kötü bişey deil ama yinede insan rahatsız oluyor
3.benim sözümün pek kıymet vermiyor gibi geliyor yani şöyle açıklayım ailesinin düşüncelerine çok önem veriyor mesela eve yapılması
gereken bişey vardı o kadar söyledim yaptırılmadı benimde canıma tak etti kayınvalidem bize gelmişti bende ona söyledim yakınlarda
yapabilecek biri var mı dedim ertesi gün usta geldi yapıldı ödemeyide gerektiği üzere eşim yaptı.yani ana kraliçe söylenince yapıldı.
4.çabuk alınıyor(eskiden yapmazdı)
5.şehir dışında evli bi ablam var bi gün anların yanına gidelim mi dedim yiğenimde var özlüyorum o da bana bizim onlarla ne alakamız
var çok istersen git hep orda kal dedi ben tüm iyi niyetimle onlar nereye çağırsa giderim hiç sorun çıkarmam karşılığı bu demekki
6.bunda kocamın bi suçu yok ama kayınvalidem kocamı şapur şupur öpüp duruyor bebek gibi seviyor sinir oluyorum bi de tatilde yazlık
larına gittik k.pederimde vardı ama bizi bi an bile yalnız bırakmadı(denizde,plajda vs...)zaten evin konumundan dolayo ayrı yatmak zorunda kaldık üstüne bide gölge gibi peşimizde dolaştı sinir oldum normalde kayınvalidem bana ço iyi davranıyor iyi anlaşıyoruz ama bunlardan dolayı ona gıcığımmmmm........
7.evlenirken hiç borcumuz yoktu allaha şükür amabir iki şey eksik kaldı çeyiz yerleştirmeye geldiğim gün bi baktım mutfağa eski masa ve sandalye gtirmiş çok üzüldüm ve sinirlendim halen duruyor onlar şimdi eşime onları değiştirelim desem kesin onun ağzıyla hareket eder bi de kendi yaptığı normalmiş gibi ben eskilerini kullanmadım diye laf eder diye çekiniorum
bu ve bunlar gibi şeyler ama rahatsız oluyorum ne yapıım arkadaşlar

Son düzenleme:
ah canim bende aynilarini yasadim.
Kaynanamda kalinca kadin bizimle yatardi. Allah yardimcin olsun. Eger esini seviyorsan, iyilikle anlatmaya calis.
Ama sunu bil ki, aslinda bu tip erkekler degismez. Benim esim ugruna yuvamizi yikti (1 senelik evliydik).
Yani canim, ya bu durumu kabul edeceksin aslinda yada bu evliligi bitireceksin.

ya biz bi aile olduk artık kendi evimiz kendi düzenimiz var kendi fikirlerimize göre hareket etmeliyiz ben bunu uyguluyorum alem hiç ama hiç bişeyimize karışmıyor ama o bunu idrak edemedi bence bizim hayatımızı onlar yönlendiriyor eşimde kendi fikirleri gibi bana uygulatıyor bu arad sana da geçmiş olsun belkide sen,n için hayrlısı budur üzme kendini

ya bi de eve bişey alıcam falan dediğim zaman kadının yüzünün rengi atıyor bişey demiyor ama surat değişiyor ben şu an çalışmıyorum sanırım bişeyler almamdanda rahatsız oluyor

arkadaşlar buradaki herkes tanıdığı kişiler hakkında falan mı yorum yazıyordu anlamadım 1 arkadaş yazmış sadece

hayır tanıdıkla alakası yok zaten herkesin birbirini tanımasıda imkansız:)
yazdıklarına gelince gölge gibi takip etmesi sizin yanınızda şapur şupur öpmesi kısakançlık alameti gibi gldi bana

merhaba cnmm yorum yapıcam ama kızma bana olurmu bn yazdıklarında pek de önemli bşy göremedim bunlar hep olağan şeyler yani ana oğul genelde hep birbirlerine düşkün olurlar bzdede öle bnde ilk başlarda senin gibi düşünüyodum ama snr alıştım önemli olan eşinin sana değer wermesi ewinde yalnızken sana ilgili olması annesinin yanına gittimi çoğu erkek değişir üzülme kafanada takma böle şeyleri yoksa çok yıpranırsın.....

yorumuna kızmadım ama söylemek istediğim şu tabiki evladı düşkün olcak ama zaten çok yakın oturuyoruz ve birbirlerni sık görüyorlar bnim yanımda bu kadar gözüme soka soka defalarca yapması sinirime dokundu

canım herkesin derdi kendine zordur ama biraz diğer konuları okursan eminim haline şükredersin

ben burayı her zaman takip eden biriyim burada ağır yada hafif her türlü konunun konuşuduğunu biliyorum burda hher tarz paylaşım yer alıyor benim dikkate alınmamamın sebebi yeni üye olmam

örnek olarak yazıyorum yanlış anlaşılmasın mesela bi arkadaşta nişanlısının fazla telefonla konuşmadığını yazmış kafası bozulmuş dertleşmek istemiş illa büyük bi sorun mu olması gerekir dayak mı yememiz gerek can sınıntısı için

canım aynı benim durumumdasın ben 4 yıl oldu evleneli ne eşimi değiştirebildim ne de kayınvalidemi biz altlı üstlü oturuyoruz ben aşırı kıskancım bunu bilmesine rağmen hep şapur şupur öper o ne derse eşim onu yapar ben bazen eşimi arıyorum bişeyler yapalım mı diyorum anneme sor diyo mutlaka annesi ne derse o olur benimde evim gelin evi oldu ama fayanslarım falan eski eşime keşke değişselerdi diyorum annem sağlam kırık değil dedi diyo değişmiyolar biz kendimiz yapalım diyorum olmaz annem yok dedi diyor bişey alsam bekar görümcem var o kıskanır on katını gider alır kaynanam yan yan bakar çünkü kesemiz bir.yani demek istediğim ben bunlarla çok mücadele ettim başaramadım benim anlatmadığım daha çok şey var sen haline şükret .huylu huyundan vazgeçmiyo alışmalısın ben bu yolu seçtim yoksa eşinle hep tartışmak zorunda kalırsın bunun başka yolu var mı bende bilmiyorum :44:

Son düzenleme:

aa dur arkadaşım yavaş yavaş, konuları okuya okuya, yorum yapa yapa geliyoruz

yazlıkta sorun yaşadığınıza göre önümüzdeki yaz gitmeyin olsun bitsin. eşin olmaz etmez derse de, yalnız kalmak istediğinizi, aynı odada uyumak istediğinizi, başbaşa kalıp özel vakitler istediğinizi tatlı tatlı söyleyin.
evin tadilat işi vs olduğu zaman eşiniz ilgilenmezse çağırın bi usta yaptırın, ödeme için eşinize yönlendirin.
aynı şekilde mobilya vs mi alıncak, eşin ilgilenmiyorsa git al kendi başına, faturayı tutuştur eşinin eline git öde diye.

ee madem yapmıyormuş böylesi makbule geçer heralde...

Olur mu öyle şey nye öyle düşünüyorsun :) derdin büyüğü küçüğü olmaz bence.
açıkçası çoğu yazdığını kendi evliliğimde de görüyorum.benim kayınvalidem de oğluşu geldi mi onu karşıdan bebek gibi sever bazen de şapur şupur öper.
ellerinden gelse sürekli beraber yaşamak isticekler gün aşırı onlara gitmekten yorulur oldum :))
eşyaya gelince kayınvalidem kendi kristal vazosunu küllüklerini göndermiş evime ben daha gelin olmadan,sararmışlar biraz.insan al geri bunları da diyemiyor duruyor işte öyle napalım.
Ben kendimce bazen sinir oluyorum sonra da avutuyorum kendimi olur böyle şeyler diye en azından kötü bişiler yaşamıyoruz Allaha şükretmek lazım,üzme tatlı canını

bizim iş de ortak kesemiz bir gibi yani belkide ondan kaynaklanıyor dediğin. gibi benim kocam annem dedi demiyor ama ben biliyorum anlıyorum yada açık veriliyor bi şekilde halime her zaman şükrediyorum ama bu değişmez biliyorum beni üzende o

bizim iş de ortak kesemiz bir gibi yani belkide ondan kaynaklanıyor dediğin. gibi benim kocam annem dedi demiyor ama ben biliyorum anlıyorum yada açık veriliyor bi şekilde halime her zaman şükrediyorum ama bu değişmez biliyorum beni üzende o

ya bide baazı şeylere özeniyor insan yeni yelin evi temiz düzenli olsun istiyorsun ama boş getirmiş dayamış eskilerini bana

Son düzenleme:
kayınvaliden sana iyi davranıyormuş öyleyse bırak oğlunu şapur şupur öpsün annesi sonuçta bunu sorun etme.eşinin senden çok annesinin sözünü dinlemesi de bence daha bekarlıktan çıkamamış olmasın kaynaklanıyor daha yeni evlisiniz yavaş yavaş güzellikle artık bir aile olduğunuzu herşeye beraber karar vermeniz gerektiğini eşine öğretmelisin.anlattığın sorunlar eğer fevri davranmazsan akıllıca hareket edersen zamanla düzelir canım ama biraz sabret biraz da umursamaz ol

ya kendim alırım almasınada bu sefer izinsiz neden aldın falan diye evde kavga gürültü çıkar diye korkuyorum .yazlık meselesine gelince önümüzdeki yaz gitmemeye çalışıcam çünkü olmuyor birbirimzle vakit geçiremiyoruz zaten balayında rahatsızlandım odanın dışına bile çıkamadım bu senede böyle oldu.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…