- Konu Sahibi antikaynana
-
ya biz bi aile olduk artık kendi evimiz kendi düzenimiz var kendi fikirlerimize göre hareket etmeliyiz ben bunu uyguluyorum alem hiç ama hiç bişeyimize karışmıyor ama o bunu idrak edemedi bence bizim hayatımızı onlar yönlendiriyor eşimde kendi fikirleri gibi bana uygulatıyor bu arad sana da geçmiş olsun belkide sen,n için hayrlısı budur üzme kendiniah canim bende aynilarini yasadim.
Kaynanamda kalinca kadin bizimle yatardi. Allah yardimcin olsun. Eger esini seviyorsan, iyilikle anlatmaya calis.
Ama sunu bil ki, aslinda bu tip erkekler degismez. Benim esim ugruna yuvamizi yikti (1 senelik evliydik).
Yani canim, ya bu durumu kabul edeceksin aslinda yada bu evliligi bitireceksin.
örnek olarak yazıyorum yanlış anlaşılmasın mesela bi arkadaşta nişanlısının fazla telefonla konuşmadığını yazmış kafası bozulmuş dertleşmek istemiş illa büyük bi sorun mu olması gerekir dayak mı yememiz gerek can sınıntısı için
bizim iş de ortak kesemiz bir gibi yani belkide ondan kaynaklanıyor dediğin. gibi benim kocam annem dedi demiyor ama ben biliyorum anlıyorum yada açık veriliyor bi şekilde halime her zaman şükrediyorum ama bu değişmez biliyorum beni üzende ocanım aynı benim durumumdasın ben 4 yıl oldu evleneli ne eşimi değiştirebildim ne de kayınvalidemi biz altlı üstlü oturuyoruz ben aşırı kıskancım bunu bilmesine rağmen hep şapur şupur öper o ne derse eşim onu yapar ben bazen eşimi arıyorum bişeyler yapalım mı diyorum anneme sor diyo mutlaka annesi ne derse o olur benimde evim gelin evi oldu ama fayanslarım falan eski eşime keşke değişselerdi diyorum annem sağlam kırık değil dedi diyo değişmiyolar biz kendimiz yapalım diyorum olmaz annem yok dedi diyor bişey alsam bekar görümcem var o kıskanır on katını gider alır kaynanam yan yan bakar çünkü kesemiz bir.yani demek istediğim ben bunlarla çok mücadele ettim başaramadım benim anlatmadığım daha çok şey var sen haline şükret .huylu huyundan vazgeçmiyo alışmalısın ben bu yolu seçtim yoksa eşinle hep tartışmak zorunda kalırsın bunun başka yolu var mı bende bilmiyorum :44:
bizim iş de ortak kesemiz bir gibi yani belkide ondan kaynaklanıyor dediğin. gibi benim kocam annem dedi demiyor ama ben biliyorum anlıyorum yada açık veriliyor bi şekilde halime her zaman şükrediyorum ama bu değişmez biliyorum beni üzende ocanım aynı benim durumumdasın ben 4 yıl oldu evleneli ne eşimi değiştirebildim ne de kayınvalidemi biz altlı üstlü oturuyoruz ben aşırı kıskancım bunu bilmesine rağmen hep şapur şupur öper o ne derse eşim onu yapar ben bazen eşimi arıyorum bişeyler yapalım mı diyorum anneme sor diyo mutlaka annesi ne derse o olur benimde evim gelin evi oldu ama fayanslarım falan eski eşime keşke değişselerdi diyorum annem sağlam kırık değil dedi diyo değişmiyolar biz kendimiz yapalım diyorum olmaz annem yok dedi diyor bişey alsam bekar görümcem var o kıskanır on katını gider alır kaynanam yan yan bakar çünkü kesemiz bir.yani demek istediğim ben bunlarla çok mücadele ettim başaramadım benim anlatmadığım daha çok şey var sen haline şükret .huylu huyundan vazgeçmiyo alışmalısın ben bu yolu seçtim yoksa eşinle hep tartışmak zorunda kalırsın bunun başka yolu var mı bende bilmiyorum :44:
ya bide baazı şeylere özeniyor insan yeni yelin evi temiz düzenli olsun istiyorsun ama boş getirmiş dayamış eskilerini banacanım aynı benim durumumdasın ben 4 yıl oldu evleneli ne eşimi değiştirebildim ne de kayınvalidemi biz altlı üstlü oturuyoruz ben aşırı kıskancım bunu bilmesine rağmen hep şapur şupur öper o ne derse eşim onu yapar ben bazen eşimi arıyorum bişeyler yapalım mı diyorum anneme sor diyo mutlaka annesi ne derse o olur benimde evim gelin evi oldu ama fayanslarım falan eski eşime keşke değişselerdi diyorum annem sağlam kırık değil dedi diyo değişmiyolar biz kendimiz yapalım diyorum olmaz annem yok dedi diyor bişey alsam bekar görümcem var o kıskanır on katını gider alır kaynanam yan yan bakar çünkü kesemiz bir.yani demek istediğim ben bunlarla çok mücadele ettim başaramadım benim anlatmadığım daha çok şey var sen haline şükret .huylu huyundan vazgeçmiyo alışmalısın ben bu yolu seçtim yoksa eşinle hep tartışmak zorunda kalırsın bunun başka yolu var mı bende bilmiyorum :44:
ya kendim alırım almasınada bu sefer izinsiz neden aldın falan diye evde kavga gürültü çıkar diye korkuyorum .yazlık meselesine gelince önümüzdeki yaz gitmemeye çalışıcam çünkü olmuyor birbirimzle vakit geçiremiyoruz zaten balayında rahatsızlandım odanın dışına bile çıkamadım bu senede böyle oldu.....aa dur arkadaşım yavaş yavaş, konuları okuya okuya, yorum yapa yapa geliyoruz
yazlıkta sorun yaşadığınıza göre önümüzdeki yaz gitmeyin olsun bitsin. eşin olmaz etmez derse de, yalnız kalmak istediğinizi, aynı odada uyumak istediğinizi, başbaşa kalıp özel vakitler istediğinizi tatlı tatlı söyleyin.
evin tadilat işi vs olduğu zaman eşiniz ilgilenmezse çağırın bi usta yaptırın, ödeme için eşinize yönlendirin.
aynı şekilde mobilya vs mi alıncak, eşin ilgilenmiyorsa git al kendi başına, faturayı tutuştur eşinin eline git öde diye.
ee madem yapmıyormuş böylesi makbule geçer heralde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?