sinirlerim bozuk ne olur bişeyler yazın

:) sen ağasın sen paşasın demek işe yarayabilir

peki zaman geçti annesi bi takım şeyler yapıyor görmüyor görsede anlamıyorsa ne olcak kafasına bişeyler dank etmezse ne olcak????

Güzelim madem bu kadar üzülüyorsun kırsana o masanın bir bacağını, sandalyelere de ufak ufak zarar vermeye başla oooo sende amma pasif kalmışsın olmuyor böyle. Bak inan ki çok ciddiyim.

doğru söylüyorsun inatlaşmamak lazım umarım dediğin gibi zamanla alışır zamanla kendi kararlarını almaya başlar benim korkum hep böyle devam etmesi

BÖYLE DEVAM ETMESİNİ İSTEMİYORSAN...

Diğer arkadaşlarında dediği gibi eşini azcık yücelt;pofpofla..kendini bişey sansın:44: aa ben neymişim desin...

annesinin eteğinden çıkabilmesi için eşinin kendisini önemli hissetmesi gerek..

erkekler çocuk gibi be canım....kendilerini azcık bişey sandılar mı..gör bak sen...

unutma.........eşini elinden geldiğince pofpofla.... anladın sen onu....

en çok garibime giden çalışma imkanı oluta kadınların erkeklere güvenip işlerini bırakmalarıı... hiç bir erkek annesi olsada olmasada etkilendiği biri vardır ya ablasaı.ya yengesi...ya teyzesi.yada halası.hayatta ewlendikten sonra bunlardan biri muhakkak onu yölendirir.Sadece bir çocuğu olduğu zaman eşinden biraz etkilenir.yıllar geçtikçe biraz biraz sonunu garip bekleme bu insanlardan darbe yemedikçe eşinin kıymetini bilmez o zamanda iş işten geçer gençlik giderrr...

Güzelim madem bu kadar üzülüyorsun kırsana o masanın bir bacağını, sandalyelere de ufak ufak zarar vermeye başla oooo sende amma pasif kalmışsın olmuyor böyle. Bak inan ki çok ciddiyim.
masa kırılacak gibi değil ama sandalyeler olabilir:)iyi fikir verdiğin eskiler kırıldı emek

aklın yolu bir demekki böyle yapıcaz:)

merhaba kızlar ben de yeni evliyim ve kayınvalidem ile iletisime gecmedigimiz bir gun olmuyor, hep arıyor soruyor, evden arıyor cepten arıyor, gelip kapıdan bir sey bırakıp gidiyor, aman aman girmiyim diyip kosarak gidiyor, bu kadar arayıp sorup gelip kendini gosterince de , benim aramama gerek kalmıyor, cunku benim tarafımdan bir ozlem olmuyor, onun nasılsa her gun bir sesi cıkıyor, simdi de beni, onu yeterince arayıp sormamakla sucluyor, bu suclamayı da esime yapıyor, bana gelince her sey guzel, ama serzeniste bulunmaya gelince esimin aklına turlu seyler sokuyor, simdi esim de benim annesini sevmedigimi dusunuyor, neden hic aramıyormusun, yazıkmıs, iyi niyetiyle bir seyler yapmaya calısıyormus vs.vs. halbuki benim kendisiyle hicbir sorunum yokken bu laflar yuzunden cok kırıldım. umarım zamanla duzelir ama esimi hala benim tarafımda hissetmiyorum . aile olmak birlik olmak degil midir, ? sadece 5 aylık evliyiz, ama ne zaman tam bir aile gibi hissedecegiz bilmiyorum

demekki onun yaptığı hareketleri ona fırsat vermeden senin yapmanı bekliyor ayrıca hergün birbirinizle iletişim halinde olmanızında bi manası yok ama demekki böyle seviyor tam bi aile gibi hissetme meseli sanırım zor gerçekleşecek bişey bende onun peşindeyim

:) sen ağasın sen paşasın demek işe yarayabilir
erkekler pohpohlanmayı sever :)
peki zaman geçti annesi bi takım şeyler yapıyor görmüyor görsede anlamıyorsa ne olcak kafasına bişeyler dank etmezse ne olcak????

o sorunun cevabı sende.eğer çekilmez bi adamsa sende tahammül edemiyosan sona yaklaşır.yok idare ederiz bende seviyorum dersen kör topal idare etcen.ama bu sıkıntıları yaşayan tek sen değilsin.bunlar için huzurunu kaçırma..herşey zmanla inan düzelecek ... benim eşimde böyleydi.şimdi herkesin ne mal olduğunu gördü uzak duruyo.önce karım diyor .. zmanla olacak ama sabret ...

Çoğu kişi yazılacak herşeyi yazmış.Benim merak ettiğim tek şey ; siz ve sizin gibi düşünenler için söylüyorum.

Eğer kayınvalide ile sorun yoksa, iyi davranıyorsa NEDEN hanımlar, annelerinin oğullarıyla olan ilişkisine bu kadar karışıyor, aklına takıyor, bunu anlamaymıyorum?
Onu öpmesi, çağırması, yalnız konuşması,dizlerinde uytuması, farklı sözlere onure etmesi çok normal.
Bazı anneler dışar vurur sevgisini bazı anneler içerde yaşar.Her annenin sevgi anlayışına saygı duymak zorundayız.Bizlerde birer anne adayıyız.

Derdimiz çoğu zaman bireysellikten çıkıyor, aile ile ilgili en ufak nokta bile dikkatimizi çekiyor.OYSA tek derdimiz eşimiz olmalı.
Dış etkenler zulum yapmadığı sürece bizi ilgilendirmemeli.

belki bekarsınızdır bilemiyorum. yada yaşamadınız ki bu şekilde yorum yapmışsınızdır.tabiki annelerin en doğal hakkıdır oğullarını sevmek, ilgilenmek ...

Yalnız annelerin çoğu oğullarını bekarken sallamıyorlar.Etrafımda çok fazla şahit oldum bu duruma...

evlenince oğulları kıymete geçiyor.ben k.validemin bekarken de evliyken de eşime nasıl davrandığını biliyorum.

ve sadece ben deil tanıyanlarda şaşırıyor oğlu kıymete binmiş bir anda diye.. ben 1 örneğim..ve nceleri var...

yoksa insanlar boşu boşuna bu davalara giriyor sanmayın ... taht kavgasına dönüştürmeye çalışanlar , yaşamılğı görmüş geçirmişliği olan anneler...

bizler yaşımız kaç olursa olsun eğer evlilik ilk ise toyuz zaten neyin mücadelesine gireceğiz ki ?

sorun edilen zamanla düzelip düzelmeyeceğini bilmemek sanırım tabi bu da kişiyi huzursuz eder

Son düzenleme:
iyi davranıyor ama bi yandanda içten içe evimin herşeyine karışıyor bu doğru bi tutum değil ve benim ailemin huzurunu kaçırabilecek tutum.ayrıca ben kimsenin ilişkisine falan karışmıyorum gözlemlediğim ve sinirim bozan bi konuyu burda paylaşıyorum küçük oğlunu aynı şekilde sevmezken eşimi bu derece sevmesi nispet yaptığını gösteriyor bende bundan rahatsız oluyorum hergün birbirini gören insanların şapur şupur öpülmesi bana göre tuhaf size göre normal olabilir oturduğumuz 3-4 saat gibi kısa zaman zarflarında sürekli pmek gayet tuhaf.....

sevgi var tabi evlilik yıkacak kadar önemli sebebizde yok ama bazı şeyler rahatsız ediyor beni dediğin gibi herkes yaşıyor bu tarz şeyler bende üstesinden geliyimki ilerde sorun büyümesin diye çabalıyorum umarım düzelir ne diyim.

dün evliligimde 7. yılı bitirdimm
21 yaşında evlendim.kv beni cahil olarak görürdü yaşımdan kaynaklı
hep bizi yönetirdi erkekte kaç yaşınd aolursa olsun yönetiliyor kardeşim annesi tarafından
şuna gidin buna gidin,şunu arayın,ona geçmş olsuna gidin
yıllar geçtikçe benimm canıma tak ettii ki kv dem parayı bile bilmez bakkaldan ekmek almaya bille gitmez
öle bir tip herşeyikb yapar.

allahım sürekli akıl vermeler filan en son çocuklarım olunca bir kavga kıyamet ikiz bebekleirm oldu 4 yıl sonra
dedimm skaın bizi yönlendirme bize karışma istediigme giderim-gelirim
sendenn izin alamam ben yeter artık deidmm ve olay bittii
gelir evime oturur bend eona gideirm saygı çerceveisnd egelirim

ama hala bize güveni yok oturdugumuz evi satı yeni ev aldık yapım aşamaısnda
bize sürekli kaçan müthaitler,bitmeyen binaları örnek verirr dedimkii
olacagı yoksada diye diye başımıza getirceksin anne sen dedim dün sustu oturdu

yani izn versne hepsi yönlendirmeyi severr. evimee polar alıcam kanepe örtüsü ayy ne gerek var ben sana vereyim dedii bende aldımm iyi kullanırım diye aman bide ne göreyim bana vemriş kendiisi gidip yenisini almış yani bu nedemek oluyor? sana layık görmüyorr iyi bir şeyiii

herşeyimi ksıkanır giyidigim kıyafeti ayakkabıyı vs vss
eskiden aynı giyinmek zorundaydım ben 90 kilo idim yakındı tarzımızz
şimdiide giyinde göreymm

ve bend eçok karşıyım eşşek kadar çocugu yatırıp öpmeleirne erkekk anneleirnin
bu keisnlikle karısındna kıskanmak oluyor yaniii

ben onu bunu bilmemm ezdirmiyceksiniz kendinizii hiçbir laın altına kalmıycaksın
evliliginde sein sözün geçicekk demeis kolayy demeyin bend ebunları yaşadım belli bir dönem sonra insann yeter artık diyorrr

evet bekarken başka evliyken başka davranışlar yada bekar oğluna başka evli oğluna başka davranışlar takıldığım nokta bu zaten 28 yaşına gelmiş baba olmayı düşünen adamı balım oğluşum diye seversen bu işi sonu ne olcak derdin o insaı eteğinin dibnden ayırmamak sürekli dediklerni yaptırmaksa evlendirme

cnm benim bende 2,5 yıllık evliyim ufak tefek tabiki tatsızlıklar yaşıyoruz ama ailesi ile hiç sorunum olmadı saolsunlar en kötü günümdede yanımdalardı en güzel günümdede ama herkez malesef aynı diil ben şanslı olanlardanım... sana tavsiyem eger sen eşini seviyosanki seviyosun etrafı takma ve sakın eşine ailesi ile ilgili bişi söleme haklı sen olsan bile haksız duruma düşersin bırak yanlışları eşin kendi görsün ama ilk sayfadaki paylaştığına göre yazıyorum kayınvalidemin evinde birlikte yatıcak yatak yoktu ayrı ayrı yataklardı eşim ben karımsız yatmam dedi ve biz yere yatak açtık hep bunu seni üzmek için değil sadece her durumda yapılabilicek bişey oldugunu sölemek için yazıyorum
ama unutma kadınlar çok akıllıdır sen eşinin suyuna giderek onu parmağında oynatabilirsin ama sakın eşinle arana soğukluk girmesine izin verme

sorun edilen zamanla düzelip düzelmeyeceğini bilmemek sanırım tabi bu da kişiyi huzursuz eder
haklısın.belirsizlik en kötüsü...

düzelecek merak etme.çok sorunlu kişiliklerde düzelemiyo maalesef.sadece ödün verme derim ben sana.sabırlı ve mücadeleci ol... eşinde mutlaka değişimi yaşayacaksın ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…