sinirlerim bozuldu ben mi anormal düşünüyorum?

prettywitch

Hakk,Vedûd,Tevvâb,Selām,
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
1.371
12
158
mrb arkadaşlar , aslında çok büyük bir sorun değil ama az önce gelişen bir durum canımı sıktı buraya yazmak istedim ve sizinde fikirlerinizi almak istedim.

Kuzenimle en yakın kız arkadaşım birlikteler.ikiside birbirinden elektirik aldı ve benim aracılığımla birbirlerinin duygularından emin olup ilişkilerine başladılar.7 aydır ilişkileri var.

Dün gece malum yeni yılı falan kutladık kuzenimde arkadaşıma yani denize aşık olduğunu vs. bu şekilde birşey söyledi bende iyi güzel dedim.Önceden aralarında bazı konularda anlaşmazlıklar oluyordu bunların çözülmesine sevindim falan dedim.Kuzenimde gerçkten çok fazla sevmeye başladığını ve sürekli onu düşündüğünü söyledi.Bende ona her insana verebileceğim bir tavsiyede bulundum dedim ki '' aşkı hayatının merkezi yapma , her iki tarafta aynı anda aynı şeyleri hissedemez , yani birebir hisselerinin aynısını bekleme karşı taraftanda sen üzülürsün dedim anladığım kadarıyla denizde seni seviyor sevmek ve sevilmek güzel'' dedim.

az önce arkadaşım denizle msjlaşıyorduk nasılsın falan vs. ben dedim ki dün gece kuzenimle konuştuk işte böyle böyle diyor sanırım sana aşık oldu falan dedim.

''Denizde evet konuşmanızı anlattı sende onu odak merkezin yapma demişsin dedi. '' bunu duyunca cinlerim tepeme çıktı resmen ama arkadaşıma düzgün bir dille cvp verdim. dedim ki ben o sözü o şekilde söylemedim şu şekilde söyledim ama kuzenimin bu konuşmayı sana o şekilde aktarması hiç hoşuma gitmedi dedim.

Denizde yok bebeğim ben şaka yaptım zaten doğru söylemişsin dedi.Bende ben ciddiye aldım , bana biri o şekilde aktarsa bende art niyet arayabilirim ama ben ona o şekilde birşey söylemedim sadece kuzenim duygusal bir insan aşkı hayatının merkezine koyarsa sendenden de aynı anda aynı şeyleri hissetmeni beklerse kendisi üzülür %1 lik bir ihtimal bile olsa ben sadece ona tavsiyede bulunmuştum dedim.

denizde ya o zaten bana o şekilde aktarmadı ben ööyle dedim şaka yaptım falan dedi bende hmm her neyse bundan sonra aranızdaki ilişki hakkında yorum yapmayacağım sadece sen gelip anlatırsan dinlerim dedim ve telimi kapattım.

ben mi abartıyorum? aramızdaki her konuşmayı gidip sevgilisine aktarması daha doğrusu bu şekilde aktarması yanlış değil mi? gerçekten çok kırıldım ve kızdım ki ben bu iki insanı kaç kere ayrıldılar hep barıştırdım ara ol buldum barışın yapmayın böyle vs vs. diye hep yardımcı oldum.Ama kuzenimin bu şekildeki boş boğazlığı hoşuma gitmedi. szin fikirleriniz neler ?

Son düzenleme:
anladığım kadarıyla kuzenin kız olan malum erkekler herşeyi anlatmaz ama kızların sen benim herşeyimsin modunda olup boşboğazlılık yaptığı çok görülmüştür...ayrıca ark.ın takma demiş boşver bu dediklerini ve birdaha aralarını yapma kız gerçekten kaptırmış kendini böyle birşey söylenir mi hiç kim derse desin gidip sevgilisine odak noktan yapma dedi denilir mi ayrıca ark.ın gayet medeni ve anlayışla karşılamış baksana...... sen artık ara bulucu olma bence kız biraz saf gibi herşeyi anltır artık merak etme böyle sevipde güvenip herşeyini anlatanlara sadece acıyorum (Allah ım o duruma düşürmesin kimseyi)

hıh şimdi olsu.hadi kızlar satıcı olurda erkeğinde böyle söylemesi çok sinir bozucu.bende olsam moralim bozulurdu.yaa biz bulamadık böyle bi tane bidee üstüne arabuluculuk yapıcaz üstüne lafımız alıntı yapılacak

aynen , hayır yanii kötü bişy de söylemedim sevgilisi 7 senelik arkadaşım zaten hiç kötü olmasını ister miyim. en sinir olduğum tarafı benim dediğimi saptırıp aktarması ben onun aktardığı şekilde söylemedim kii. bu arada facei mi dondurdum az önce kuzenimin sevgilisinin faceine gireyim dedim birşey bakmak için şifresini biliyorum dediğim gibi çok samimi arkadaşım tesadüfen ona aktardığı konuşmayı gördüm buraya yazacağım birde siz yorumlayın yanii konuşmanın doğal halini bende sorun olduğunu düşünmüyorum açıkcası

arkadaşım : hmm ppkı ben ayrntları prettywitch e anlattrrm ztn

kuzenim : o anlatmaz cunku kendı bu sefer dedı kı o kadar askın ılk odagın olmasın hayatını bunun ustune kurma falan sor ona bunu

arkadaşım :ıyı demıs

kuzenim : üzdü aksam benı

arkadaşım ekı sorarm ,ben kızarm ona trp atarm oda ınanr hemen ztn

kuzenim: bende napıyım dedım yanı gel sen cıkar aklımdan yanı

ben o cümleleri nasıl kurduğumu yukarıda anlattım , birde onun aktarma tarzına bakar mısınız ? ayy bu konuşmayı gördükçe sinir oluyorum yaa neyseki arkadaşım beni bilir tanır yanii kız iyi demiş yazmış.

Ayrıca gel sen çıkar aklımdan falan bu tarz cümleler kurmadı bana karşı ayrıca aklından çıkar vss. bu tarzda bir konuşma değildiii. vallahii çok sinir oldum yaa . resmen iki yüzlülük değil mi bu ?

yok canım ya bence konuşmalarda bişey yok..ama neden söylemişki..senin kuzen biraz zevzek bana kalırsa darılma ama boş ağız fazla gülen biri ben öyle gördüm zaten asıl saflık senin kuzende

bence ilişkilerine yorum yapma müdahalede bulunma sen iyilik için yapmışsın belli ama anlamamış...belkıde safça söyleyiverdi ama bence ne olursa olsun bır daha karışma.aslında bu dedıklerıne karısmak da denmez ama işte hiç ilgilenme hı hı de geç

hayır cnm kuzenim erkek olan , erkeklerinde boş bağazları oluyormuş demek ki. ilişkileri konusunda bir daha yorum yapmayacağım zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…