Sinirlerim bozuldu soğudum bu adamdan

4 5 erkek eşleri olmadan tatile gidiyorsa ben bunda pek iyi niyet göremiyorum maalesef.Çocuk da varmış üstelik.Bence tavır yapın hem de 3 5 günlük bişey değil.Yaptığı saçmalığın farkına varsın.Keko gibi arabaya doluşup eşi evde bırakıp tatile gitmek nedir ya? Sen yapsan aynısını izin verir miydi acaba?

Merhaba hanımlar

Kafam biraz allak bullak o yüzden karışık yazmış olabilirim şimdiden kusura bakmayın

Konu şu:

Eşim beni babamın evine bırakıp arkadaşlarını arabamıza doldurup 1 haftalığına tatile gitti ordanda bana eğlance fotoları atıyor bende çok bozuldum konuşmuyorum onun la beni arama seninle konuşmak istemiyorum dedim geçen çocuğum rahatsızlandı aradım durumu anlattım abartma bir şeyi yok falan dedi adam çıldıracam dünya umurunda değil resmen herkesin eşimi böyle acaba benmi abartıyorum gerçekten dün gece aradı açmadım aşk mesajları yolladı bende cevap olarak senin tesellilerine ihtiyacım yok hele iki tane tatlı sözle beni kandıramazsın dedim o saatten sonrada ne aradı ne mesaj attı bu saat oldu ses yok bende bu adamdan iyice soğudum şimdi ne yapayım ben bu adama ben mi haklıyım o mu bundan sonraki tavrım nasıl olmalı fikir verin bana
Ben eşlerin arada bir de arkadaşlarıyla tatil yapması gerektiğini düşünüyorum, bu konuda anlayis gösterseydiniz keşke....

ne onun dünyasi sadece sizsiniz, ne de sizin dünyaniz sadece o....

eslerin birbirlerine biraz özgürlük alani birakmasi lazim...

Merhaba hanımlar

Kafam biraz allak bullak o yüzden karışık yazmış olabilirim şimdiden kusura bakmayın

Konu şu:

Eşim beni babamın evine bırakıp arkadaşlarını arabamıza doldurup 1 haftalığına tatile gitti ordanda bana eğlance fotoları atıyor bende çok bozuldum konuşmuyorum onun la beni arama seninle konuşmak istemiyorum dedim geçen çocuğum rahatsızlandı aradım durumu anlattım abartma bir şeyi yok falan dedi adam çıldıracam dünya umurunda değil resmen herkesin eşimi böyle acaba benmi abartıyorum gerçekten dün gece aradı açmadım aşk mesajları yolladı bende cevap olarak senin tesellilerine ihtiyacım yok hele iki tane tatlı sözle beni kandıramazsın dedim o saatten sonrada ne aradı ne mesaj attı bu saat oldu ses yok bende bu adamdan iyice soğudum şimdi ne yapayım ben bu adama ben mi haklıyım o mu bundan sonraki tavrım nasıl olmalı fikir verin bana
Adam sizi bosamis sanki. Yani sizi babaniza sepetleyip arkadaslariyla tatile gitmis sizi srayip sormuyor cocuk umrunda degil. Baya baya bosanmis gibisiniz. Bence resmiyetede dokun olsun Bitsin.

Biraz izin verin bence çocuk hastayken umursamadı diye kızmanız normal ama tatil için kızmamalısınız. Siz de kendi arkadaşlarınızla vakit geçirin.

Eski konularınıza baktım.
Bence aranızda sevgi saygı kalmamış.
Sanırım sadece evlilik bağı ve çocuk sizi bir arada tutuyor.

Eşiniz bekar gibi yaz kış tatilde, siz onun annesi gibi evde ömür çürütüyorsunuz.

Karar sizin. Ya devam ya tamam.

Ben eslerin ayri da tatile gidebilmesinden yanayim. Her yere aile olarak gitmek zorunda degiliz. Ayrica adam mesaj atiyor gicik oluyorsunuz,arama beni diyorsunuz. Sonra da cocuk umrunda degil diyorsunuz. Tutarsizlik var. Aile olarak da bir tatil programiniz var mi?

Ben eşlerin arada bir de arkadaşlarıyla tatil yapması gerektiğini düşünüyorum, bu konuda anlayis gösterseydiniz keşke....

ne onun dünyasi sadece sizsiniz, ne de sizin dünyaniz sadece o....

eslerin birbirlerine biraz özgürlük alani birakmasi lazim...
Konu sahibi izin verdi eşi gitti diyelim, aynı izni kendi istese eminim eşi izin vermez ne işin var kadın başına tatilde diye

Ben eşlerin arkadaşlarıyla (bekar) tatile gitmesini doğru bulmuyorum. Yollamazdım,gitseydi bende arkadaşlarımla toplanıp giderdim çocuğu da annesine bırakırdım görürdü gününü. Tavrını koy,bir de abartma diyor hadsiz.

Ben eslerin ayri da tatile gidebilmesinden yanayim. Her yere aile olarak gitmek zorunda degiliz. Ayrica adam mesaj atiyor gicik oluyorsunuz,arama beni diyorsunuz. Sonra da cocuk umrunda degil diyorsunuz. Tutarsizlik var. Aile olarak da bir tatil programiniz var mi?
Arayıp çocuk hasta diyorum bişeyi yoktur büyütme dediği için umurunda değil dedim insan bir telaşların üzülür çocuğum hasta diye adam amaan birşeyi yoktur deyip geçiştiriyor

Bencede gidebilmeli eşler tatile ayrı ayrı. Ama bu iki tarafında rızasıyla olmalı. Konu sahibi o dönünce çocuğa bakacak bende arkadaşlarımla bir hafta tatil yapıcam deseydi sorın olmazdı bencede. Beni babamın evine bırakıp tatile gitti demesi bence hoş değil. Çocuğun hastalığını umursamamasına birşey diyemedim mesela. Konu sahibinin gönülsüz olduğunu bildiği için konuyu abartıyordur beni huzursuz etmek için diye düşünüyor olabilir.

siz birliktede tatil yaptınız mı?
tatile gitmesi sıkıntı ise neden o zaman bunu konuşmadınız?
Aylar öncesinden plan yapmıştı hatta çalıştışı yerde ki kız siz böyle plan yapıyorsunuz ama eşiniz izin verirmi demiş eşimde ben ona sormam kapıyı çeker çıkarım demiş kavga ettik yinede gitti

Aylar öncesinden plan yapmıştı hatta çalıştışı yerde ki kız siz böyle plan yapıyorsunuz ama eşiniz izin verirmi demiş eşimde ben ona sormam kapıyı çeker çıkarım demiş kavga ettik yinede gitti

sizde gidin o zaman. niye oturup onun keyif
sürmesini bekliyorsunuz. alın çocuğunuzu gidin.
o size sormuyorsa sizde ona sormayın.

Konuyu kişi bazında değerlendirmek gerek bence.
Sizin eşiniz gibileri arkadaşlarıyla tatile çıkmamalı, toplum huzuru açısından sart bu.

Eski konunuza baktım iş arkadaşının kaslarına dokunmasına izin verip bir de bunu whatsapta geyik malzemesi haline getirmiş.

Hissiyatim muhtemelen su an aldatildiginiz yönünde,üzgünüm.

Back
X