- 1 Kasım 2019
- 2.746
- 5.479
- 158
- Konu Sahibi Bortecineee
-
Konumuz benzer değil ama ben de yeğen konusundan dertliyim konu açtım. Bu erkekler sınırları belirleyemediği için biz kadınlar sinir oluyoruz işte maalesef.Öncelikle hepinize günaydın. Sabah sabah sinirlerim bozuldu. Eşimin telefonundaki fotoğraf albümünde yeğeni ve doğacak kızımızın adına bir fotoğraf albümü açıldığını gördüm bakayım dedim, eşimin iki yeğeni var ikisinin de fotoğrafları videoları, yepenlerinden küçük olanın ultrason görüntüsü varken benim bebeğime dair tek bir ultrason görüntüsü bile yok, ona koronadan dolayı doktor odaya almadı diye kalp atışlarının videosunu atmış, renkli ultrason görüntülerini atmıştım ama bir tanesini bile telefonda tutmayıp silmiş ve ne diğer fotoğraf albümlerinde ne de o isimlendirdiği albümde kızımıza dair hiçbir şey yok. Görünce açıkçası çok üzüldüm. Ben bunları gördüğümde eşim uyuyordu. Dışarıya hava almaya çıkacaktım çıkmadan önce eşime bununla ilgili mesaj attım "Sanırım yanlışlıkla o albüme kızımızın adını yazdın telefonunda KIZIMIZA dair tek bir görüntü video yok diye." eşimin bu aşırı yeğen sevgisinden bıktım artık, ben de yeğenlerimi seviyorum ama eşim kadar abartmıyorum. Sanki kendi evladıymış gibi davranıyor ama doğacak evladının tek kalp atışı sesinin olduğu video veya renkli ultrason fotoğrafı telefonunda yok.
Benim ablam da sikayetçiydi bu konudan eşine demiş ki ben kıskanıyorum sevmeyeceksin onları bebek doğunca da böyle yaparsan hiç iyi şeyler olmaz dediş eniştem şuan onlara mesafeli ablam daha cuma günü doğum yaptı kızı oldu eniştem şuan çok iyi bebeğine çok ilgili yegenlerine olan sevgisine mesafe koyduÖncelikle hepinize günaydın. Sabah sabah sinirlerim bozuldu. Eşimin telefonundaki fotoğraf albümünde yeğeni ve doğacak kızımızın adına bir fotoğraf albümü açıldığını gördüm bakayım dedim, eşimin iki yeğeni var ikisinin de fotoğrafları videoları, yepenlerinden küçük olanın ultrason görüntüsü varken benim bebeğime dair tek bir ultrason görüntüsü bile yok, ona koronadan dolayı doktor odaya almadı diye kalp atışlarının videosunu atmış, renkli ultrason görüntülerini atmıştım ama bir tanesini bile telefonda tutmayıp silmiş ve ne diğer fotoğraf albümlerinde ne de o isimlendirdiği albümde kızımıza dair hiçbir şey yok. Görünce açıkçası çok üzüldüm. Ben bunları gördüğümde eşim uyuyordu. Dışarıya hava almaya çıkacaktım çıkmadan önce eşime bununla ilgili mesaj attım "Sanırım yanlışlıkla o albüme kızımızın adını yazdın telefonunda KIZIMIZA dair tek bir görüntü video yok diye." eşimin bu aşırı yeğen sevgisinden bıktım artık, ben de yeğenlerimi seviyorum ama eşim kadar abartmıyorum. Sanki kendi evladıymış gibi davranıyor ama doğacak evladının tek kalp atışı sesinin olduğu video veya renkli ultrason fotoğrafı telefonunda yok.
Bir çocuktan sevgiyi esirgeyen, yasaklayan zihniyet de neyin kafası, nasıl bir merhamet yoksunluğu bilemedim...Benim ablam da sikayetçiydi bu konudan eşine demiş ki ben kıskanıyorum sevmeyeceksin onları bebek doğunca da böyle yaparsan hiç iyi şeyler olmaz dediş eniştem şuan onlara mesafeli ablam daha cuma günü doğum yaptı kızı oldu eniştem şuan çok iyi bebeğine çok ilgili yegenlerine olan sevgisine mesafe koydu
Valla ben geçeni bizzat gördüm. Var böyle hastalıklı tipler, hatta bir taneside arkadaşımın babasıydı, tüm malvarlığının yarısını üç kızı varken erkek kardeşinin oğluna bırakanı gördüm.Onlarin ultrason görüntüsüne her gece yatmadan bakmadigi için koyduğunu bile unutmuştur belki. Erkekler cok ince dusunemiyor, kendinizi yipratmayin. Yegen sevgisi kendi çocuğunun önüne geçmez geçemez
Bende çok pis tartismistim eşimle ilk zamanlar ama kızımız olunca çok değişti sizinkiler de değişir sabırlı olun.Doğunca geçiyor korkmayın
Yok yok kız yeğen sevgisi diye manyak bir şey var çok beterYeğenin ultrason görüntülerinin telefonda saklamak da ne bileyim, ben kendi çocuklarımınkink bile saklamadığım için anlamsız gelmiş olabilir.
Normalde dert edecek birşey yok bana kalırsa çok istiyorsaniz dosyaya kendiniz ekler unutmuşsun herhalde canım derdiniz. Ama eşinizin kardeşine ve hatta karısına sizi yön sayacak şekilde yakın davranmasının sonucunda bu kadar büyüttünüz bu fotoğraf meselesini bence. Sorunun kaynağı bu değil yani.
Ama hamilelik sürecinde kızına dair en ufak bir sevgi belirtisi göstermedi ablam da doğumdan sonra da böyle olur diye korktuBir çocuktan sevgiyi esirgeyen, yasaklayan zihniyet de neyin kafası, nasıl bir merhamet yoksunluğu bilemedim...
Ya zaten 7/24 evlatlarıyla bir arada oluyor insan, yeğene daha çok vakit ayırıp, ona daha çok sevgi veremezki...
Yok artik..Valla ben geçeni bizzat gördüm. Var böyle hastalıklı tipler, hatta bir taneside arkadaşımın babasıydı, tüm malvarlığının yarısını üç kızı varken erkek kardeşinin oğluna bırakanı gördüm.
Bende yeğenlerimi çok seviyorum ya öyle demeyelim şimdi.Yok yok kız yeğen sevgisi diye manyak bir şey var çok beter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?