Sinirlerim bozuldu, yeğen sevgisi de bir yere kadar!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haklısın bence. Oğlumuzun renkli ultrason görüntüsünü eşim ekran resmi yapmıştı ben hamileyken. Doğdu doğalı da oğlumuzun resmi var ekran resminde, WhatsApp profil resminde. Ben de senin gibi kızardım bu duruma..

Eşimin sevgiliyken yegenlerine gösterdiği Sevgi ve ilgiye bakarak bu adam iyi baba olur diye düşünmüştüm ben, çokta mükemmel değilse de iyidir yanilmadim.
Ama bazen kazık kadar yegenlerine kanka mod takılması sinirimi bozsa da dert etmiyorum
Sonuçta benden öncede bir ailesi vardı. Ama sizinki hamilelikten. Ben bile kızımla her geçen günden sonra ona daha çok bağlanıyorum sevgim büyüyor.
Hele bi dogsun eşinizin dünyası kızınız olacak

Ayy hormonlar tavan tabi kizin dogunca esin telefonunda onun resimleriyle dolduracak anne olmak sadece kendi cocugunu sevmek degildir anne olmak butun cocuklari sevmektir eltinize olan nefretiniz belliki cocuklarada yansimis bu kadar basit ayrica mesajla konusmak ne ya yuzyuze neden konusulmazki genelde iletişim bozuklugu olan evliliklerde her tartışma watsaptan konusuluyor saka gibi karsi karsiya daha zevkli

Ya yeğenlerini sevmesi ilgili olması güzel birşey ama eşim dozunu kaçırıyor hep. Yani bazen çevremizdeki insanlar bile bu çocukların babası bu mu yoksa kardeşi mi gibi yorumlar yapıyorlar ki haklılarda o derece abarttığı oluyor.

Hamilelik stresi de var üzerimde. Çünkü bebek alışverişi vs de hep uykusunu işini bahane ediyor çıldırmak üzereyim tek başıma yapmak ilgilenmek istemiyorum, tamam herşeyi kendi istediğim gibi alıyorum ama sonuçta o da baba olarak gelmeli yardımcı olmalı, alışveriş dönüşü almaya bile gelmiyor uyuyor. Bugün alışverişe gidelim dedim başka zaman gideriz dedi sabah işten geldiğinden beri hala uyuyor. Saat 20.30 oldu hala uyuyor mesela. Sinirlerim bozuluyor.

Eltimden nefret etmiyorum ki. Eşimin eltşme karşı düşkünlüğünden nefret ediyorum. Sanki eltimin kocasıymış gibi hareket ediyor affedersiniz de. Yoksa eltimin çocuklarını bende seviyorum onlarla oyunlar oynuyorum vs ama gidip eltimin ultrason görüntülerini saklaması benimkileri silmesi benim tuhafıma gitti. Ya birde sorumluluktan kaçıyor gibi tavırları beni çıldırtmak üzere. Sabahtan beri uyuyor. Sabah işten geldi 12 saattir uyuyor. Alışverişe gidelim eksiklerimizi tamamlayalım az kaldı dedim. Başka zaman gidelim bugün uyuyalım diyor. Diğer günde aynı şeyi yapacak çünkü ne zaman bebek için veya başka birşey için dışarı alışverişe gitmek istesek gidemiyoruz bana kalıyor uykusunu bahane ediyor. Ama konu kardeşigile yeğenlerini görmeye gitmeye gelince erkenden kalkar gider tüm gününü orda geçirir ama konu bana ve doğacak bebeğimizle ilgili şeylere gelince tüm sorumluluğu bana yüklüyor, o zaman bahane etmediği uykusunu bahane ediyor. İnsan ister istemez stres yapıyor.

Yüz yüze konuşuyorum fakat sorularıma vs cevap vermiyor, tartışmak konuşmak istemiyorum diyor konuşursak hep beni kötülüyor, ben kötğlemeden neden böyle davrandığını soruyorum ama konuşmak istemiyorum hep sen haklısın diyor. Yani konuşamıyoruz. Birde öfke problemi olan bir insan ben normal konuşsam bile o hemen sinirlenip parlıyor. Çok sinirli biri. Tavırlarından dolayı mesaj atmak zorunda kalıyorum mesajla derdimi anlatmak zorunda kalıyorum diyorum hala bir düzelme yok.

Erken konusmusum özur dilerim 100%haklisiniz bukadari gercekten fazla ama eminim kiziniz dogunca degisecek

Inanin dert dediğimiz şey çoğu zaman kendi kendimize yaptığımız işkenceden başka şey değil.
Eşim de benzer şekilde yegenlerine çok düşkündür, ben abime gideceğim diyorum yüzü düşüyor, tepkim ? Takmıyorum!
Kızımın ilk birsene bezleri dahil hep ben aldım herşeyi istediğim gibi yaptım o sadece hep dandigini ucuzunu aldırdı bı ona pişmanım Kendi cebimden aldığım halde, oysa anne olan kullanacak olan bendim.
Sizinle alışveriş yapacak dos t aile vs yokmu bırakalım su totosu büyük tembel kocalardan beklentiyi be kardeş

Yaa var, ama sonuçta ben bu çocuğu ailemle yapmadım dostumla yapmadım, kocamla yaptım sorumluluk alması lazım. Ben paraya getireyim sen al naparsan yap demekle olmuyor.

Eski konunuzu hatırladım. Kizmakta sinirlenmekte haklısınız ama anlattıklarınıza bakılırsa eşiniz pek umursamıyor. Siz de sakin olmaya çalışın, hamilesiniz üzmeyin kendinizi. Sağlıcakla kucağınıza alın kızınızı.

Yaa var, ama sonuçta ben bu çocuğu ailemle yapmadım dostumla yapmadım, kocamla yaptım sorumluluk alması lazım. Ben paraya getireyim sen al naparsan yap demekle olmuyor.
O zaman kocamizi değiştirmek için kendimizi heba edelim en güzel günlerimiz zehir olsun? Siz bilirsiniz sağlıklı doğumlar dilerim

Bazen sakin kalamıyorum ama deneyeceğim. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım.

O zaman kocamizi değiştirmek için kendimizi heba edelim en güzel günlerimiz zehir olsun? Siz bilirsiniz sağlıklı doğumlar dilerim
O da öyle. Bazen diyorum aman rahatını bozma sal gitsin, istediğini al istediğini yap, nasıl olsa her şeyi sana bıraktı, karışmıyor şunu alma demiyor diyorum, bazen de tek yapmadım ki o da gelsin görsün diyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…