Sinirlerim bozuldu, yeğen sevgisi de bir yere kadar!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşimin bilgisayarında hard diskinde cdlerinde yeğenlerine özel klasörler var ve itinayla saklar. Bazen açar bakar anlatır bana da. Güleriz geçeriz. Hatta çocukların annesinde bile olmayan fotograflar eşimde var. Öyle bi sevgi. Ama çocuk yani ne olabilir ki kendi çocuğunuzdan öte tutacağını bir kaç fotograf anlatmaz ki.
Babam yeğen sevgisini bizden fazla tuttuğu zamanlar oldu hatta bayağı yaşadık bunu. Ama artık yeri gelince de yüzüne çat çat vuruyorum kıymetli yeğenin gelmedi seni görmeye diye.

Bende yeğenlerimi çok seviyorum ya öyle demeyelim şimdi.

Mevzu yeğen sevgisi değil bence, denge kuramayan yetişkinler.
Yok yok kuzucugum benim eşim ana babalarını sevmezdi yegenlerine kurbaaannnn tipik yengeç babacan biri... 30 da evlendi hemen bebeğimiz olduğu halde hala ben çok geç baba oldum diyip üzülür düşün
Bizim evlat olunca onlara mesafe koydubha seviyor mu tabiki ama eskisi gibi salak saçma değil

Ablanız düşman başına

Bana sadece esine gonderdiklerini telefondan silmis olmasi garip geldi acaba bir gorum teroru daha mi dedim

Ama hamilelik sürecinde kızına dair en ufak bir sevgi belirtisi göstermedi ablam da doğumdan sonra da böyle olur diye korktu
Konu yeğen değil ama burada, onlara mesafe koydu diye mutlu oluyorsa ablaniz, kendi çocuğuna aynı şeyi yaptırır birileri birgün.

bu tarz konularda hep goruyorum asırı baglı daha dogrusu bagımlı kısıler
yegenını kuzenını annenı babanı kardesını cocugunu seversın tabı
ama bu kadar bagımlı derecesınde sevmek bana normal gelmıyor acıkcası
ve ölüm diye bır gercek var
bu tarz bagımlı ınsanlar boyle bır acı karsısında aklını yıtırebılır

yegenın ultrason vıdeosunu telefonda ozel klasorle saklamak bence normal degıl bagımlılık derecesınde
allah şifa versın

hay ALLAH razı olsun anne baba sevgisi bitti sıra diğer aile bireylerine geldi yazık çok yazık bir gönülde herkesin sevgisine yer bulunur bu kadar darlanmak neyin nesi

Profilinizdeki mesajlarınıza bakılırsa asıl problem eşinizin sizden başka herkese değer vermesi.
Bunu çözmelisiniz. Sizi ve çocuğunuzu geri plana atan birini baba yapmadan önce bu sorunu halletmeliydiniz.
Maalesef şimdi bakınca üzüldüm suç adamda resmen

Erkekler sınırını bilmiyor galiba. Ama hiçbirşey kendi çocuğunun yerini tutmaz. Babamda zamanında evlada yapılmayacak yatırımı, ilgiyi yeğenine yaptı da düğününe bile çağırmadı sevgili yeğeni.

Ultrason görüntüsüne neden baksin ki,doğmamış çocuğun fotoğrafını koymamasi normal geldi.
Ben de cocugum doğmadan önce aynen öyleydim her yerde yeğenimin fotoları vardi çünkü bizim büyüttüğümuz ılk bebek o

Bİz bu tip insanlara el iyisi deriz. Sağa sola yaranmak için başkalarını sever, başkalarının çocuklarına ilgi gösterir

İyi halt yemiş, ne kadar ayıp yaptığı şey. Sizin çocuğunuz olsa ve ablaniz teyze olarak aşırı sevse ilgi gösterse , enisteniz yüzünden mesafe koymak zorunda olsa hoşunuza gider miydi ? Kadınların bu kıskançlığını anlamıyorum

Bİz bu tip insanlara el iyisi deriz. Sağa sola yaranmak için başkalarını sever, başkalarının çocuklarına ilgi gösterir
Ya aslında yeğen el değil sonuçta ama işte anladınız düzeltme yapmak istedim. Her şey tadında güzel evlat başkadır yeğen yani yeğenler canım benim ama evlatla bir tutmak anlamsız herkesin anası babası ayrı sonuçta

Aynı babama oldu ohhhhhhh ohhhhhhhh

yeğeninin ultrason görüntüsü neden var telefonda

bizim zamanımızda küçük bir kağıttaydı onlar şimdi doktor da watsapp mı atıyor

kızınıza klasör açmış bu onu da beklediğini gösteriyor

yani eşimin telefonunda bebeğimin kalp atış sesi yok diye düşünmek aklıma gelmez

Evladı ve yeğeni arasında güzelce denge kurabilirdi, araya mesafe koyması ve bunun çok matah bir şeymiş gibi anlatılması hiç hoş değil. Paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…