Kesinlikle görüşme böyle hadsiz bi insanla. Hakaret ederek saygı beklemesin. Ben kv lerle 1 sene konuşmadım, ama onun öncesi yaptıklarından zona geçirdim, sinir hastası oldum. Kimse için değmez inceldiği yerden kopsun. 1 sene görüşmedim , şimdi gayet iyi arada arıza yapınca eskisi gibi sineye çekip susmuyorum çat veriyorum cevabı. Eskiden eşim arada kalmasın, üzülmesin vs diyerek hep içime atıyordum. Tavsiyem görüşmemen en hayırlısı, en azından bi süreliğine hatasını anlayana kadar
Hatasını anlasın diye bir derdim asla yok artık, başından beri böyleydi, ben değişmesini bekleyerek aptallık ettim, nişanlıyken eşimin bana aldığı altınları götürüp satmaya bu işi bozuyorum demeye kalktı, sebebi onu aramayıp mesaj atmamamış..
Benim kocamın beklemediği şeyleri bekledi benden, adeta benimle evlendiğini düşündü. Nişanlıyken annemi ağlattı, siz bizim adetlerimizin altında kalırsınız gibi konuştu.. eşim benim yanımda olmasaydı o an bitecekti, eşim o zaman nişanlım benim yanımda oldu diye aferin oğlum aferin onun yanında ol diye kendini yerlere attı..
Yatakodasını kendi paramla almama rağmen onun beğendiği takımı almadım diye surat astı..
Kendisi kp tarafıyla görüşmüyor 6 kız kardeşi var her gün onlarla beraber birde doğulular Kabile yaşamını seviyorlar bana senin kaynanan bir değil 6 dedi.
Evlendik eşime takılan altınlar alındı.. bir salon takımı aldılar onunda altınlarla parası alındı..
Evliliğimin ilk aylarını zehir etmekle geçirdi, sürekli tahrik edici mesajlar attı senden bi bok olmaz gibi..
Sürekli Kabile hayatı yaşamamızı sürekli teyzelerle olmamızı bekledi gitmezsek gene mesajla onla bunla hayatı zehir etti..
Sürekli aşağılamaya çalıştı psikolojimi bozdu, ailem uzakta onların asla gelmesini istemezdi sebebi beni yalnız bırakıp sindirmeye çalışmasıydı..
Onun dışında bacak bacak üstü atıyormuşum gibi hadsizce şeyler konuştu, ben dedemin yanında bile atarım karşılıklı bizde samimiyet demek.
Ev işini yapmamı beklemezdi ama gelin çay koyar gibi baskıcı sözler ederdi ki nezaketen yapmama rağmen. Hep psikolojik şiddet anlayacağın.
Sürekli mesajla tahrik etti, en sonda insan edemedim gibi mesaj atınca bende sabır patladı, aradım açmadı, her zaman o msj atar ben siğneye çekerdim Ya şaşırdı, o mesajlar ne öyle dedim, mesaaj diyor pişkin pişkin, sen bana öyle mesajlar atamazsın dedim ben herkese atıyorum diyor Ya kapat hadi yürü git işine dedim engeli bastım. Kendisini yerlere atmış şok geçirmiş, eşimde aradı gelince hala benim tavırlarım hareketlerim kötüymüş gibi anlatıyor ona, eşimde bağırdı sus bi lan diye kapattı, ben eşime sen gene de öyle davranma dedim..