Sinirlerim çok bozuk lütfen bir bakın

Bu çocuktan adam olmaz orası belli de siz neden karşısında dik durmuyosunuz ?

Ağlamak nedir ya sanki eviniz barkınız yıkıldı 3 çocukla ortada kaldınız geçip ağlamışsınız odaya..

Duygu sömürüsü geliyor bu bana.. Gelsin benle ilgilensn kendini affettirsin amanı da amanın.. Onu bile yapmamış tekrar siz gitmişsiniz yanına

Gerizekalilar nefret ediyorum bu heriflerden.madem cok kiymetliler ayrilmayin arkadasim eski sevgililerinizden ayrilipta sonra hala takipte tutmak ne demek. Bende baktim netine bakarkende acaba beni rahatsiz eden birsey gorursem naparim diye sorguladim kendimi evet baktim eaki sevgilisini ve baska hatunlari takibe almis tabiki kavga cikti ve ayrildim. Eger ayrilacak kadar gucunuz yoksa bu konularda yuzgoz olmamak en guzeli iliski laçkalasiyor nasilsa gorsede bir tepki vermiyor diye rahatliyorlar ...

Aynen katiliyorum. Diger konularini da biliyorum canim ama artik yorum yapamiycam sizin durum surekli basa sariyo sanki :S

Tek kelime ; ŞUTLA.. Böyle bir insandan hayır gelmez.
Ve daima güçlü görün.Seni ezemediğini ,yıkamadığını görsün.

Bu adam araniyor. Biraz daha uzun bi ayrılık yaşayın koluna birini takmazsa ben de insan degilim. Aha da buraya yaziyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar bugün gizli gizli bilgisayarına baktım, herkesi engellemiş. Geçen günde telefonda konuşmuştuk, üzülcek birşey yok açıklama yaptım sana falan dedi.
Hayatımın merkezindesin sen üzülcek birşey yapmadım falan dedi. Bilmiyorum düşünmemeye çalışıyorum ama görmememi istese bilgisayarını ulu orta bırakmaz. İlla ki bakacağımı bilir çünkü. Kafam çok karışık zaten çok sıkı fıkı da değiliz. Ama bakalım neler olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…