- 4 Eylül 2013
- 1.398
- 164
- 103
- Konu Sahibi SiyahKolik
-
Ayrılır ayrılmaz bütün engelli kişilerin engelini kaldırıp, eski sevgilisini ekleyen adamdan hayır gelir mi?
Bence gelmez.
Eklediğini aynı gün silmiş ama hareket dökümünde gördüm. Benim kırıldığım kavga edicez diye bana söylememesi.
Canım neden eklemiş ki, onu rahat bırakmasını söylemesi için eklemesine gerek var mı?
Bu arada ne konuştuklarını da sordum.
Kızın neler söylediğini ve hepsini sordum ve söyledi. Kıza beni arama bir daha anlamıyomusun falan demiş, kız da ilişki durumu yapmışsın sonra da kaldırmışsın mutlumusun falan demiş. Bizimki de evet mutluyum falan demiş ve kız tamam demiş.Sonrasında da silmiş kızı.
ya saygı maygı bitmiş adama da güvenmiyosun zaten güvenmediğin adam seni aldatsa ne olur aldatmasa ne olur. sizi aldattığını yada aldatıcağını düşündüğünüz erkeklerle zorla ilişki sürer mi. seni suçlamıyorum ama "sevmek" boyutundan çıkmış bu kedi köpek gibi olmuşsunuz ki bu düzelmez. zaten yazdıklarından okuduğum kadarıyla gözüm tutmadı bu adamı
istese o kız hiçbi şekilde ulaşamaz. ve zaten seninki millete niye arkadaşlık daveti yollamış?Hayır bu güven meselesi değil.. Bana gelip anlatmadı, söyleseydi belki bu kadar tepkim olmayacaktı ama bir anda o kızın adını gördüm cıldırdım resmen.
Kız rahat bırakmıyor ilişkimizin başından beri sürekli ulaşmaya calısıyor en sonunda hattını değiştirdi ama yine ulaşmış kız.
Benimki istese kızla 50 kere görüşür aslında
Hayır bu güven meselesi değil.. Bana gelip anlatmadı, söyleseydi belki bu kadar tepkim olmayacaktı ama bir anda o kızın adını gördüm cıldırdım resmen.
Kız rahat bırakmıyor ilişkimizin başından beri sürekli ulaşmaya calısıyor en sonunda hattını değiştirdi ama yine ulaşmış kız.
Benimki istese kızla 50 kere görüşür aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?