- 17 Haziran 2019
- 836
- 1.759
- 113
- 30
- Konu Sahibi Dilandilan
-
Surekli boyle problemleri olur mu esinizin?Belki stresten olmustur
İlk kez böyle bi durum yaşadık biliyorum o da stres yaptı ama benim de aşırı sinirlerim bozuldu sabah geldiğinde yapmalı mıyız bilmiyorum işe yarar mı doktor bi iğneden sonra bir de 36 saat sonra demişti ilk şansı kaçırdıkIsten gelnce yapsaniz olmazmii esinizde uzulmustur boyle gergin onunla da bozusursunuz yapmayin
Üzülme lütfen daha önce de olmamış belli ki stres den kaynaklı geldiği gibi yine deneyin hatta akşam sabah yapın özellikle sabah vücut dinleniyor daha iyi olur inanın nasip olursa hiç bişey engel değilhamilelik için uğraşıyoruz klomen kullandım yumurtayı büyüttük akşam 9.30da çatlatma iğnesini vurdum daha sonra ilişkiye girmemiz lazımdı defalarca denememize rağmen eşim afedersiniz boşaltmadı sinirimden ağlıyorum işe gidecek gece vardiyasında bu gece gitmeden yapmamız lazımdı olmadı tüm emeklerimiz boşa gitmiş gibiyim konuşmak dahi istemiyorum
Evet nasibimizde olursa olacaktır eşim de çok üzgün gitti işe konuşamadı bile benimle zor bi durum yaşadıkÜzülme lütfen daha önce de olmamış belli ki stres den kaynaklı geldiği gibi yine deneyin hatta akşam sabah yapın özellikle sabah vücut dinleniyor daha iyi olur inanın nasip olursa hiç bişey engel değil
Doktorum saat vermedi ama iğneden sonra ilişki dedi iğneyi de 7-10 arası yap dedi 9.30da yaptık eşim 11de işe gidiyor o aradaki bir buçuk saati değerlendirdik ama olmadı stres yaptıÇatlatma iğnesi sonrası yumurta hemen çatlamaz zaten. 24-36 saat sonra çatlar ve çatladıktan sonra da 24 saat yaşar. Yani daha en az 48 saatiniz var niye bu kadar stres yaptınızki...
Maalesef öyle olmuyor doktor saat veriyor o saatte yapıyorsun ona göre şekilleniyor ilişki durumuGörev gibi olursa ters teper tabi
Herhangi bi an yakınlaştığınızda 1 sn diyip gidip wcde vurup gelsen mesela olmuyo mu öyle
kafam karmakarışık kızlar sizce sabah tekrar denemeli miyimIgneden hemen sonra hic duymamistim.Genelde igneden sonra 24..36 saat arasi iliski olur
Başımdan geçti aynısı olmamıştı bizimde stresten bi rahatla ertesi gün deneyin tekrardan...hamilelik için uğraşıyoruz klomen kullandım yumurtayı büyüttük akşam 9.30da çatlatma iğnesini vurdum daha sonra ilişkiye girmemiz lazımdı defalarca denememize rağmen eşim afedersiniz boşaltmadı sinirimden ağlıyorum işe gidecek gece vardiyasında bu gece gitmeden yapmamız lazımdı olmadı tüm emeklerimiz boşa gitmiş gibiyim konuşmak dahi istemiyorum
Peki hamile kaldınız mı sonraki denemelerinizde? Benim korkum yarın da öbür gün de aynı problemi yaşamakBaşımdan geçti aynısı olmamıştı bizimde stresten bi rahatla ertesi gün deneyin tekrardan...
Yarın da aynı problemi yaşamaktan korkuyorum...asil saatler yarin aksam 9 bucuktan itibaren basliyor ozman olsa iyi olur.sonra o gecenin sabahi yine olsa garanti.olur
Kaldım ama daha sonra kese bozulmuştu benim... içini ferah tut, sakin ol ve bol dua et...Peki hamile kaldınız mı sonraki denemelerinizde? Benim korkum yarın da öbür gün de aynı problemi yaşamak
Cok üstüne gitme ya sırf çocuk yapma gözüyle bakma öyle hissettirme .. biz kadınlar bazen sadece öyle hissettiriyoruz maalesef Buda ayrı stres sebebi oluyorEvet nasibimizde olursa olacaktır eşim de çok üzgün gitti işe konuşamadı bile benimle zor bi durum yaşadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?