Sinirlerim çok bozuk

Dilandilan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2019
836
1.759
113
30
hamilelik için uğraşıyoruz klomen kullandım yumurtayı büyüttük akşam 9.30da çatlatma iğnesini vurdum daha sonra ilişkiye girmemiz lazımdı defalarca denememize rağmen eşim afedersiniz boşaltmadı sinirimden ağlıyorum işe gidecek gece vardiyasında bu gece gitmeden yapmamız lazımdı olmadı tüm emeklerimiz boşa gitmiş gibiyim konuşmak dahi istemiyorum

Surekli boyle problemleri olur mu esinizin?Belki stresten olmustur
Isten gelnce yapsaniz olmazmii esinizde uzulmustur boyle gergin onunla da bozusursunuz yapmayin
İlk kez böyle bi durum yaşadık biliyorum o da stres yaptı ama benim de aşırı sinirlerim bozuldu sabah geldiğinde yapmalı mıyız bilmiyorum işe yarar mı doktor bi iğneden sonra bir de 36 saat sonra demişti ilk şansı kaçırdık

Sinirlenmeyin, yani dışarıdan okuyan biri olarak bile o stresi aldım buradan.
Böyle saatli, odağı bebek, tamamen görev icabı bir sevişmede insanın keyfe gelmesi, zevkine odaklanması da güç olur.

En keyif alacağınız işi, birbirinize zehir etmeyin lütfen. Olacağı varsa olacak zaten gerilmemeye çalışın, ağlamayın.

Üzülme lütfen daha önce de olmamış belli ki stres den kaynaklı geldiği gibi yine deneyin hatta akşam sabah yapın özellikle sabah vücut dinleniyor daha iyi olur inanın nasip olursa hiç bişey engel değil

Çatlatma iğnesi sonrası yumurta hemen çatlamaz zaten. 24-36 saat sonra çatlar ve çatladıktan sonra da 24 saat yaşar. Yani daha en az 48 saatiniz var niye bu kadar stres yaptınızki...

Üzülme lütfen daha önce de olmamış belli ki stres den kaynaklı geldiği gibi yine deneyin hatta akşam sabah yapın özellikle sabah vücut dinleniyor daha iyi olur inanın nasip olursa hiç bişey engel değil
Evet nasibimizde olursa olacaktır eşim de çok üzgün gitti işe konuşamadı bile benimle zor bi durum yaşadık

Çatlatma iğnesi sonrası yumurta hemen çatlamaz zaten. 24-36 saat sonra çatlar ve çatladıktan sonra da 24 saat yaşar. Yani daha en az 48 saatiniz var niye bu kadar stres yaptınızki...
Doktorum saat vermedi ama iğneden sonra ilişki dedi iğneyi de 7-10 arası yap dedi 9.30da yaptık eşim 11de işe gidiyor o aradaki bir buçuk saati değerlendirdik ama olmadı stres yaptı

asil saatler yarin aksam 9 bucuktan itibaren basliyor ozman olsa iyi olur.sonra o gecenin sabahi yine olsa garanti.olur

Başımdan geçti aynısı olmamıştı bizimde stresten bi rahatla ertesi gün deneyin tekrardan...

Evet nasibimizde olursa olacaktır eşim de çok üzgün gitti işe konuşamadı bile benimle zor bi durum yaşadık
Cok üstüne gitme ya sırf çocuk yapma gözüyle bakma öyle hissettirme .. biz kadınlar bazen sadece öyle hissettiriyoruz maalesef Buda ayrı stres sebebi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…