- 3 Mayıs 2011
- 13.842
- 49.149
- 798
- Konu Sahibi monarosa352
-
Maşallah ona. Benim oğlum nefes sesine uyandığı içinAçık havadan uyumuş olarak dönüyor zaten hemen anakucağına koyduğum gibi alıyorum aşağıdan geliyorum bu 3 dakikayı bulmuyor kısaca bebek zaten uykuda oluyor gelip soyduğumda uyanıyor
Normalde ev içindeyken bizimkide öyle ama dışarda temiz havayı soluduğu an uyku moduna otomatik geçiyorMaşallah ona. Benim oğlum nefes sesine uyandığı için
Bebekken girmiyordum tek kaldığında.
Üstelik sorduğum üye de düzgün, tepkisiz cevap vermiş.
Size ne oluyor?
Patlat bir bebe gitsin ben herseyini doksan derecede kaynattigim çocuğun gözümun içine baka baka yer , pencere , kapı ve hatta terlik yalamasindan sonra takıntıları bıraktım. Çocuk doğduğunda ilk üç ay insan almadim yanına öyle korkuyordum hasta olacak diye. Şimdi hey yavrum heyTakıntılı insan takıntılı insanı anlarben de manyak olacağım için bebe yapmıyorum. Konu sahibi gibi olmak lazım belki de. Fare moklu arabaya çocuk koyabilmeli insan
İlk çemkiren sizsiniz.Forumda cevay yazan insanlara neden cemkirme ihtiyaci duyuyorsunuz? Cevap istemiyorsaniz konusahibine özelden yazin.
Anladim. Siz tuvalet ihtiyaci duymayan annesiniz
Patlat bir bebe gitsin ben herseyini doksan derecede kaynattigim çocuğun gözümun içine baka baka yer , pencere , kapı ve hatta terlik yalamasindan sonra takıntıları bıraktım. Çocuk doğduğunda ilk üç ay insan almadim yanına öyle korkuyordum hasta olacak diye. Şimdi hey yavrum heybütün takıntılarınla yüzleşirsin . Fare lu şey benim için hala fazla gerçi
Yok vallahi gözümün içine baka baka yalıyor ne bulursa. Elindeki meyveleri yere sürüyor ben koşana kadar yalıyor . Ben artık o tarafa bakmamayi seçiyorum bazenBenim de titizlendiğim oğlum en son böcek yiyince, park demiri yalayınc ben de bıraktım
İlk çemkiren sizsiniz.
Evet olabilirCiks. Cemkirmedim. Smiley koymadan yazinca öyle yansidi galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?