Sinirlerim Çok bozuk

MgeDgn

Möba Kurabiye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
398
0
66
İstanbul
Şuan biri dokunsa vallahı dalarım.çok sinirliyim.işyerinde herşeyi dagıtmak istiyorum.beni sinirlendirenin ağzını burnunu dagıtmak istiyorum hırrrrrrrrrrrrr

ya bi insana değer verirsin dostun kardeşin sayarsın.ama o adi seni bir kıza satar. nasıl sakın olıyım ya:/

anam sakın ol kız ne oldu anlat hele

gerçe artık erkeği kızı kalmadı saolsun ben her cins arkadasımdan yedım bı kazık.şöle özetliyim çok samımı kardeşim dediğim bi sotum.sevdiğim saydıgım biri.en yakın dostuma karsı savundugum bırıydı bu pislik herif yeni bir sevgili yaptı bi sattı..adİ gördüğüm an dalıcam !!!

Şuan biri dokunsa vallahı dalarım.çok sinirliyim.işyerinde herşeyi dagıtmak istiyorum.beni sinirlendirenin ağzını burnunu dagıtmak istiyorum hırrrrrrrrrrrrr

:26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Daha acik anlatabilirmisin

Yeni bir sevgili yaptı demişsinizde insanlar dostuna kardeşine sorma gerekmiyor ki sevgili olurken

ben mi anlamadım .ya?

işte o yuzden derler ya sevdıgın ınsana fazla deger vermıyeceksın gun gelır en buyük kazıgı ondan yersın.sakın ol bence keskın sırke küpüne zarar bu kadar sınırlenmen sadece sana zarar

Aynı mesaj.......

Son düzenleme:
öyle yanı bayanlar.birkere daha anladım ki bu hayatta kimseye güvenmiycen.özellikle 3 paralık adama 5 paralık deger verrsen senı aradakı 2 kurus için satar seni....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…