öyle yanı bayanlar.birkere daha anladım ki bu hayatta kimseye güvenmiycen.özellikle 3 paralık adama 5 paralık deger verrsen senı aradakı 2 kurus için satar seni....
sanirim bu arkadasa duygusal anlamda biseyler besliyorsunuz.
yoksa bi kiza satti demek yerine anlayisli davranmaya ozen gosterirdiniz.
yorumum anlattiklarinizdan ibarettir,
daha acarsaniz konuyu net yorumlar yapilir.
tamam ozaman şöle anlatıyorum.oncelıkle tabıkıde bana sormıycak sormasında zaten canım banane.sorun şu bakın bu sahıs benım cok yakın arkadasım dostum dedgım kızla sevgılıydı 5 sene sonnda ayrıldılr.sonra benım kız arkadasımı hatalı buldum arkadasım o cocuk varsa hayatınızda ben yokum dedı bende sen benım arkadaslarıma karısamazsın dedım o cocuk yuzunden 8 senelık arkadaslıgımız bıttı kız arkadasımla.sonra gel zaman gıt zaman bu cocuk yenı bı kızla tanıstım.banada aynı zaman da baldız dıodu hala bende ona enıste. baldız birini bulıyım ılk senı tanıstırıcam senınle konusmamı sıtemezse yol verırım kıza falan dıodu kı hıcbı zaman böle bısı ıstemem bırınden.sonra neyse kız bızı bılıomuş konusmasını ıstememıs.kızla tartıstım ben ama boşyere deıl agır konustu ve damarıma bastı tartıstık.bana sormadan 4 gundur bakın abartmıorum 4 gundur tanıdıgı kızı haklı gordu ve benı tamamen sildi.işte buna sinirliyim.böylesıne yaın birinin bunu yapmasına.yoksa banane cnm kim çıakrsa cıksın.ama en azından gelp bana bak kardeşim kızı cok sevıorum sızınle konusmamı ıstemıo benı anla deseydı ben zaten tamam kardesım sen mutlu ol konusmayalm derdm.ama yok bu pislik herif hiçbirşey sölemeden çıakrttı bizi hayatından....
ben hâlâ anlamadım..
ben hâlâ anlamadım..
kız arkadaşı istememiş diye artık görüşmüyorlarmışşşşş
Sonuç?
sonuç konuşmuoruz herturlu kopardı baglarını. ama kız tekmeyı atsın ben ozaman gorucem onu!!!
Kopan bağlar da bağlanır.
Müsterih olun.
ya bu çocuk benim eniştemdi bır zamanlar kardeşim dediğim arkadasımın sevgilisi onlar ayrıldı.ama bız hala konusuoduk karde gibiydik. yeni bi kızla tanıstı ve hiç yoktan beni sildi. durduk yere hiçbi açıklama yapmadn ki çok samimiydik.evliliğinde herşeynde yanında olucktm okdr samımıydk yanı...abim gibiydi..ama işte 4 günlük kıza inandı beni sildi.orta fol yok yumurta yokken..
Eee sende dostuna aynı davranışta bulunmuşsun bu adamla hala konuşmakla ..
Eee sende dostuna aynı davranışta bulunmuşsun bu adamla hala konuşmakla ..
Evet. Gerçekten de çok doğru bir tespit.
Sanırım konusahibinin arkadaşları arasında böyle birşey var.
Mutlaka tercih yapmak gerekiyor.
Seçimlere saygı duysalar, doğru ya da yanlış; bütün bunlar olmayacak sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?