Günaydın canım .. kesinlikle öyle hamilelikten kaynaklı :)) geçicek güzel günler olacak azıcık daha sabır .. Çok şanslısın ki eşin çok anlayışlı :)
kızlar son zamanlarda çok sıkıntılıyım en ufak şeyleri büyüte büyüte çığa çeviriyorum... özellikle eşime tam bir ömür törpüsü oldum... sürekli söyleniyorum ve ağlıyorum ve ciddi hiç birşey yok ortada... yapıyorum 5dk sonra pişman oluyorum... çok alınganım, çok ağlak'ım, çok sinirliyim...allahtan eşim çok anlayışlıda iyiyce büyümüyor herşey.. merakım şu sizlerdede var mı bu sıkıntı? hamilelikten dolayımı bozuldu psikolojim? bunu yazarken bile ağlamak geliyor içimdensizce yapabileceğim birşey var mI?
aynen canım bende öyleyim allahtan benimde eşim anlayışlı ama hamilelik ilerleyince oda geçiyo ben sakinleştiğimde eşimle konuşuyordum hani farkinda olmadan öyle oluyorum kendime hakim olamiyorum diye konuşuyorum oda ne yapalım olacak öyle bişey olmaz diya
önce yok yere bi sorun bulup kavga çıkayırıyorum ağlama nöbetleri geliyo sonra eşimi üzdüğüm için ve o bana hiç bir şekilde karşı gelmediği için eşime üzülüp ağlıyorum bu nasıl bir manyaklıktır anlamıyorum
kızlar son zamanlarda çok sıkıntılıyım en ufak şeyleri büyüte büyüte çığa çeviriyorum... özellikle eşime tam bir ömür törpüsü oldum... sürekli söyleniyorum ve ağlıyorum ve ciddi hiç birşey yok ortada... yapıyorum 5dk sonra pişman oluyorum... çok alınganım, çok ağlak'ım, çok sinirliyim...allahtan eşim çok anlayışlıda iyiyce büyümüyor herşey.. merakım şu sizlerdede var mı bu sıkıntı? hamilelikten dolayımı bozuldu psikolojim? bunu yazarken bile ağlamak geliyor içimdensizce yapabileceğim birşey var mI?
Aynı şeyler bende de var hatta yazını okurken bende ağladım1 aylık hamileyim ama bu gerginlikten karmaşıklıktan dolayı ne heyecanlanabiliyorum ne de gebeliğin tadını çıkarabiliyorum. Allah razı olsun eşim çok sabırlı anlayışlı destek oluyo. Bitmek bilmeyen sırt agrıları, yediklerimin sürekli ağzıma gelmesi, mide bulantısı baş dönmesi, uyku hali derken geriliyorum. Arkadaşım inş. tez zamanda atlatırız bu duyguları ve gebeliğin tadını çıkarırız
ağladığın zaman bebişini üzdüğünü düşün hemen susuyorsun. ben öyle yapıyorum işe yarıyor.
ben artık sondayım ama şimdi anormalleştim iyice tv kıskanmaya başladım eşim ilgisiz değil ama akşam geldimide hep hep benimle ilgilensin istiyorum tv izleyince kızıyorum heleki konuştuğuma cvp vermeyip tv ye dalınca kırasım geliyo televizyonu kıyameti koparıyorum
kapı pencere indiresim gelior gözüm kararıyor
kin tutmayan bir insandım
bana yapılanların hepsi aklıma geliyor küfür ede ede bir hal kalıyorum
hamilelikten kaynaklanıyormuşşş
şu anlatılanların hepsini ben yapıyorum yaaaaaaaaatvden nefret ediyorum benle ilgilensin istiyorum,,,,,, söylenen yapılan hiçbirşeyi affedemiyorum gün içerisinde sadce bunun yüzünden kendi kendime sinir krizi geçiriyorum... çok değil 15-20dk sonra bunda ne var ki diyip geçiyorum... bu kezde bebeğimi üzdüm diye kendime sinirleniyorum yani tamamen çıkmazdayım.................................
geçicek kızlar sabır duası edelim hep birlikte gece uykuları haram oldu bana resmen bide eşimede yapıyorum eziyeti 2 saatte bir kaldırıyorum wc diye sinir geliyo sende uyan diye gecenin bi yarısı kavga ediyorum heleki insanlar benim yanımda korkudan bi yerim ağrıyo diyemiyo bağrıyorum hemen ben napıyım aylardır her yerim ağrıyo diye eşimi yatarken rahat bırakmıyorum bana dön bana dön diyedelimiyim ben yaa rahat yatamıyorum diyince yine çıngar çıkarıyorum ben rahatmı yatıyorum sanki diye az kaldı artık sabır sabır ben bunların hepsini son ayda yapmaya başladım çalışırken bu kadar kaprisli değildim evde olunca sarıyosun sanırım sürekli bişilere
aynen canım hamılelekten oluyo ya, bende de var, eşim gecengun internete gırıyo dıyee kavga cıkardım, sarcak yer arıyorum, allahtan esim duyarlı bazen alttan alıyo, bazen duymazdan gelıyo idare edıyo :))) işte, zaten o allttan almasa kıyamet kopar, ki gecen hafta ona buna herseye agladım, hasta bı cocuk gordum ona agladım, ananem cok yaslı onu gorunce ona agladım, ee kadın 5ay oncede yaslıydı:), duygular karısık ben napıyım, hormonların etkısıyle herhlde, bazen bısey olmasına gerek yok düşününce bıle aglıyo ınsan, dünde hastanedeydım, bütüngün gozumden yaşlar süzüldü, böyle canım aynıyız yani, merk etme,
ben de çok ağlak oldum
ama eşime dünyayı dar edenlerden değilim
ben kendi içimde yaşıyorum ne yaşıyorsam
aklıma bişey geliyor gidip gizli gizli ağlıyorum
dogumdan sonra,hormonların normale döner canım.. Bu dönemde insan duygu karmasası yasıyor,hareketlerımız tutarsız oluyor.ne sanskı, senın de eşin anlayıslıymış.dogumdan sonra rahatlarsın,zaman az kalmıs..sabırlı olmaya çalıs,temız havaya çık heyheyler gelırken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?