sinirlerim çok bozuk...

Ocak ayında hamile olduğumu öğrendim ve o günden bugüne herşey acayip normal, bulantı yok, kuruntu yok, ağlamak yok, huysuzluk yok, hatta kontrol için doktora bile normal grip olmuş biri gibi mümkün olduğunca (annemleri atlatabilirsem) yalnız gidiyorum ve bundan da gayet memnunum. Bu aşırı normallik hali rahatsız etmeye başladı beni :) bakalım artık Allah kısmet ederse önümüzdeki lohusalığa bakacağız :))

ne güzel sorunsuz bir hamilelik geçiriyorsun. bende öyledim başlarda doktora gidip ultrason muayenelerimi olmasam hamile gibi hissetmiyordum ama artık işler zorlaşdı insallah sonuna kadar böyle kolay rahat saglıklı bir gebelik dönemi geçirirsiniz...

"tuyleri kalkmış kedi gibi " süper tam benlik bir ifade olmuş canım ya hayyy sen çok yaşa çok güldüm okurken

aynen canım, bende cok güldüm ama ,, kendimi öyle hissediyorum :))))))),,, çok yaşayalım, hep gülelim böyle inşallah...

bebeğim 13 günlük oldu yani 13 gündür lohusayım emin olun lohusalık hamile olmaktan daha zormuşş sinirlerim duygularım hal ve hareketlerim şimdi daha karmaşık anneme nazım geçiyo kızıyorum ediyorum ama beni idare edebiliyor sonuçta annem ama kayınvalidem sinirlerimi daha çok geriyor lohusalık daha çok sarstı beni ama miniğimle mutluyum iyiki var

12 haftalık gebeyim...yaklaşık 6 haftadır böyleyim...dr um 14 haftadan itibaren rahatlayacağımı söyledi ama bende hala değişiklik yok..
çok sinirliyim çok ağlıyorum..çok kalp kırıyorum..suratım çok asık..yaşama sevincimi kaybettim...5 yaşıdaki oğluma çok kızıyorum..sonra yine pişman olup ağlıyorum..En çok ta oğlum için istemiştim bu bebeği..ona arkadaş olsun..Ama çok pişman oldum..çok kötü geçiyor..bir an önce bu hamillelik bitsin istiyorum..Aynı zamanda çalışıyorum..Hafta sonları eve kapalı kalmak kabus oldu..cmt lrden nefret ediyorum...en azından çalışırken vakit geçiyor...burada herkes şikayetlerini yazmış..bende yardım istiyorum..ne yapabilirim... evimde hiçbir sorunum yok...ama sanki dünyanın yükü sırtımda gibi...çözüm varsa ne olur paylaşın...

Bugün Pimi Çekilmiş Bomba Gibiyim..
Dokunsalar Patlayacağım..

Son düzenleme:

Canım ya aynı beni anlatmışsın benimde 5 yaşında oğlum var ve kızıma hamileyim
hafta sonlarını bende sevmiyorum ,bunalıyorum,sıkılıyorum iş yapmak istemiyorum
Çalışırken daha mutluyum.....................................çözüme benimde ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…