ben artık sondayım ama şimdi anormalleştim iyice tv kıskanmaya başladım eşim ilgisiz değil ama akşam geldimide hep hep benimle ilgilensin istiyorum tv izleyince kızıyorum heleki konuştuğuma cvp vermeyip tv ye dalınca kırasım geliyo televizyonu kıyameti koparıyorum
demek ki bu haftalarda
normalmiş
bende aynen senin gibiyim eşim çok ilgisiz gibi geliyor
ve çok kilo aldığım için kendimi çirkin hissediyorum
sonrada içime atıp atıp patlayıveriyorum
zaten sulu gözün tekiydim bu hamilelik beni
iyice duygusallaştırdı
symmm,bugünü bu sebepten olaysız atlatırsan;yarın yıne gel:)
grup terapılerı yapalım en iyisii
Oh be yalnız değilim:) bende bi sorun yokmuş, ilk hamileligim de çok zor gecmisti, ben evliliğe alışamamama baglamistim, tam herşey yoluna girdi 2. çocuk olsun dedik yine bi bunalim3ay daha sabretcez ne yapalım, sonrasında da lohusa depresyonu hiç kalkışmasamıydik diyorum.. sonra güzel kızım ve sevgisi geliyo gözümün önüne iyiki bi tane daha nasip ediyo Rabbim diyorum, duygularim çok karışık cook..
bütün günnnnn bi başıma evde nette tvde vakit geçirdim adamcağız geç saate kadar çalışıcak gün içinde uğradı beni gördü gitti şimdi 11-12 de yorgun artgın gelince adam bana neyin ilgisini göstersin bazen piskopatlık sınırlarını zorluyorum sabah uyanmışsam eşimi izliyorum göz hareketlerinden rüya gördüğünü anlıyorum ne görüyosun rüyanda diye bi sesleniyorum adam şok ne gördüğünüde unutuyo delirdim hee :)) yaa başka kadın görüyosa diye adamın rüyasına müdahale etmeye başladım neyse gelmesine bi kaç saat var kocaman göbişimle en seksi ayıcıklı pijamamı giyiyim
Oh be yalnız değilim:) bende bi sorun yokmuş, ilk hamileligim de çok zor gecmisti, ben evliliğe alışamamama baglamistim, tam herşey yoluna girdi 2. çocuk olsun dedik yine bi bunalim3ay daha sabretcez ne yapalım, sonrasında da lohusa depresyonu hiç kalkışmasamıydik diyorum.. sonra güzel kızım ve sevgisi geliyo gözümün önüne iyiki bi tane daha nasip ediyo Rabbim diyorum, duygularim çok karışık cook..
bütün günnnnn bi başıma evde nette tvde vakit geçirdim adamcağız geç saate kadar çalışıcak gün içinde uğradı beni gördü gitti şimdi 11-12 de yorgun artgın gelince adam bana neyin ilgisini göstersin bazen piskopatlık sınırlarını zorluyorum sabah uyanmışsam eşimi izliyorum göz hareketlerinden rüya gördüğünü anlıyorum ne görüyosun rüyanda diye bi sesleniyorum adam şok ne gördüğünüde unutuyo delirdim hee :)) yaa başka kadın görüyosa diye adamın rüyasına müdahale etmeye başladım neyse gelmesine bi kaç saat var kocaman göbişimle en seksi ayıcıklı pijamamı giyiyim
ahhhh o heyheylerin geldiğinde algılayabilsem.. o an dünyanın en haklı en üstte insanı ben oluveriyorum :) ama çok teşekkürler mesajlar çok iyi geldi inşallah en azından bugünü vukuatsız geçirtcem kocama
symmm,bugünü bu sebepten olaysız atlatırsan;yarın yıne gel:)
grup terapılerı yapalım en iyisii
evet evet bıu aynı his canım .. bende dünaksam yıne alındım, yanı hatta bu yazdıklarımız geldı aklıma, ama insan engel olamıyo kendıne, o ınternete gırdı, nerdeyse 2 saat bende sinir oldum gıttım yattım, bir gelişme en azından kavga cıkarmadım, sabahta kalkmadım o giderken. kendım işe gelecegım zaman kalktım:)))),ama boylesi daha kötü sanki, insanın içinde kalıyo soylıcekleri. kızlaarrrrr nezaman gecıcek bunlar, böyle huysuz, boyle alıngan olurmu insan!!!!!!!!!!!!!!!! grup trapisi yapalım:))))
pis bir huyum var umursamamak .. Belkide değil.. :)) Bazen batıyor bazen batmıyor.. Dün gece gram uyumadım ve bugün doktor kontrolüm var istesem acısını kocişten çıkartabilirim.. Ki haklıyımda ama bir görseniz beniadama iyi davranıyorum sürekli sanki hamile olan o ben değilim.. :)))
Misafir gelmiş kociş nette gezmiş tozmuş ben sofrayı toplamışım o uzanmış tv izlemiiş ben neden umursamıyorum .. Gerçi bu eylemleri yaparken benle konuşuyor sohbet ediyor sürekli ilgileniyor.. Ben mi manyaklaştımdar etmem lazım değil mi şimdi ona her yeri ama yok adam uzansın yoruluyor tüm gün araç üstünde trafik para kazanacak diye sanırım bunlar
aman Allahım kelimeleri okudukça kendimi görüyorum
eşime okudum diyorki bizim özeli orayamı yazıyorsun
yok be dedim bunlar arkadaşların yaşadıkları
aman Allahım kelimeleri okudukça kendimi görüyorum
eşime okudum diyorki bizim özeli orayamı yazıyorsun
yok be dedim bunlar arkadaşların yaşadıkları
:))))))))))))))yalnız olmamak da güzel bir duygu değil mi?
pis bir huyum var umursamamak .. Belkide değil.. :)) Bazen batıyor bazen batmıyor.. Dün gece gram uyumadım ve bugün doktor kontrolüm var istesem acısını kocişten çıkartabilirim.. Ki haklıyımda ama bir görseniz beniadama iyi davranıyorum sürekli sanki hamile olan o ben değilim.. :)))
Misafir gelmiş kociş nette gezmiş tozmuş ben sofrayı toplamışım o uzanmış tv izlemiiş ben neden umursamıyorum .. Gerçi bu eylemleri yaparken benle konuşuyor sohbet ediyor sürekli ilgileniyor.. Ben mi manyaklaştımdar etmem lazım değil mi şimdi ona her yeri ama yok adam uzansın yoruluyor tüm gün araç üstünde trafik para kazanacak diye sanırım bunlar
a aaaaaaaa ne güzel canım keşke benımde oyle olsaa, ama nerde, adam daha bılgısyarı acarken ben kendımı, tuyleri kalkmış kedi gibi hıssedıyorum,bole diken dıken, direk saldırcak modda dırek baglıyorum pıskopata, hanı benle konusmus konusmamıs onemlı degıl,,, özendım yanı sana, benmde umrumda olmasa ne ii olur, kendı kendımızıde gıcık edıyoz boyle yapıncaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?