sinirlerim çok bozuk...

symmm,bugünü bu sebepten olaysız atlatırsan;yarın yıne gel:)
grup terapılerı yapalım en iyisii

bende tv ye sinir oluyorum
akşama kadar ben hiç açmam
oturup konuşmak istiyorum benimle ilgilensin istiyorum
o televizyon seyrediyor

eeeevet bende buradaki mesajları görünce anladım ki yalnız değilim :) yalnız değilizzzz birde çirkinlik var... hamilelik kışdan başladı ya bizim.. bugünlerde yazlıklar çıkıyor hani dolaplara ... geçen yıl ki yazlıklarımı deneyip deneyip ağlıyorum olmuyor çok çirkinleştim diye böyle yazıyorum ama yazarkende gülüyorum yaaa halbuki yaşarken ne mantıklı geliyor insana

yapalım vallahi gerçekten kendimi şuan çok huzurlu hissediyorum... cancağızımın gelmesine yarım saat var... bunu bugün onada hissettireceğim umarıııııım hepinize çoooooook teşekkür ederim arkadaşlar

Oh be yalnız değilim:) bende bi sorun yokmuş, ilk hamileligim de çok zor gecmisti, ben evliliğe alışamamama baglamistim, tam herşey yoluna girdi 2. çocuk olsun dedik yine bi bunalim 3ay daha sabretcez ne yapalım, sonrasında da lohusa depresyonu hiç kalkışmasamıydik diyorum.. sonra güzel kızım ve sevgisi geliyo gözümün önüne iyiki bi tane daha nasip ediyo Rabbim diyorum, duygularim çok karışık cook..

bütün günnnnn bi başıma evde nette tvde vakit geçirdim adamcağız geç saate kadar çalışıcak gün içinde uğradı beni gördü gitti şimdi 11-12 de yorgun artgın gelince adam bana neyin ilgisini göstersin bazen piskopatlık sınırlarını zorluyorum sabah uyanmışsam eşimi izliyorum göz hareketlerinden rüya gördüğünü anlıyorum ne görüyosun rüyanda diye bi sesleniyorum adam şok ne gördüğünüde unutuyo delirdim hee :)) yaa başka kadın görüyosa diye adamın rüyasına müdahale etmeye başladım neyse gelmesine bi kaç saat var kocaman göbişimle en seksi ayıcıklı pijamamı giyiyim

eminim ki kucağımıza alınca herşey geçecek ... siz tecrübeliymişsinizde bu konuda maaşallah darısı bizlere...

hepimiz o sınırı zorluyoruz canım emin ol... hele şu bahsettiğin tv----net-----ev üçlüsünün içinde tek başına saatler geçirmek zaten insanı yıldırıyor haliyle ilgi bekleniyor

eminim ki kucağımıza alınca herşey geçecek ... siz tecrübeliymişsinizde bu konuda maaşallah darısı bizlere...

hepimiz o sınırı zorluyoruz canım emin ol... hele şu bahsettiğin tv----net-----ev üçlüsünün içinde tek başına saatler geçirmek zaten insanı yıldırıyor haliyle ilgi bekleniyor

ayy demekkı hepimiz aynıyız YA, evet dünyanın tek haklı insanı ben:)))) evet evet bıu aynı his canım .. ben dünaksam yıne alındım, yanı hatta bu yazdıklarımız geldı aklıma, ama insan engel olamıyo kendıne, o ınternete gırdı, nerdeyse 2 saat bende sinir oldum gıttım yattım, bir gelişme en azından kavga cıkarmadım, sabahta kalkmadım o giderken. kendım işe gelecegım zaman kalktım:)))), kızlaarrrrr nezaman gecıcek bunlar, böyle huysuz, boyle alıngan olurmu insan!!!!!!!!!!!!!!!!

evet evet bıu aynı his canım .. bende dünaksam yıne alındım, yanı hatta bu yazdıklarımız geldı aklıma, ama insan engel olamıyo kendıne, o ınternete gırdı, nerdeyse 2 saat bende sinir oldum gıttım yattım, bir gelişme en azından kavga cıkarmadım, sabahta kalkmadım o giderken. kendım işe gelecegım zaman kalktım:)))),ama boylesi daha kötü sanki, insanın içinde kalıyo soylıcekleri. kızlaarrrrr nezaman gecıcek bunlar, böyle huysuz, boyle alıngan olurmu insan!!!!!!!!!!!!!!!! grup trapisi yapalım:))))

pis bir huyum var umursamamak .. Belkide değil.. :)) Bazen batıyor bazen batmıyor.. Dün gece gram uyumadım ve bugün doktor kontrolüm var istesem acısını kocişten çıkartabilirim.. Ki haklıyımda ama bir görseniz beni adama iyi davranıyorum sürekli sanki hamile olan o ben değilim.. :)))

Misafir gelmiş kociş nette gezmiş tozmuş ben sofrayı toplamışım o uzanmış tv izlemiiş ben neden umursamıyorum .. Gerçi bu eylemleri yaparken benle konuşuyor sohbet ediyor sürekli ilgileniyor.. Ben mi manyaklaştım dar etmem lazım değil mi şimdi ona her yeri ama yok adam uzansın yoruluyor tüm gün araç üstünde trafik para kazanacak diye sanırım bunlar

aman Allahım kelimeleri okudukça kendimi görüyorum
eşime okudum diyorki bizim özeli orayamı yazıyorsun

yok be dedim bunlar arkadaşların yaşadıkları

doğuma kalmadan geçer inşallah canım yaaaaaa

yazdıklarını ben mi yanlış anladım :26: umursamıyorum yazmışsın canım ya ne kadar şanslısın bana yapılsa şu dediklerin anında kıyamet koparırım maalesef :2: keşke bende umursamasam veee cancağızıma eziyet etmesem

:))))))))))))))yalnız olmamak da güzel bir duygu değil mi?

inşallah canım ya, ayy bide daha benım 23. hafta, doguma 4 ay var yandık biz :))))

a aaaaaaaa ne güzel canım keşke benımde oyle olsaa, ama nerde, adam daha bılgısyarı acarken ben kendımı, tuyleri kalkmış kedi gibi hıssedıyorum,bole diken dıken, direk saldırcak modda dırek baglıyorum pıskopata, hanı benle konusmus konusmamıs onemlı degıl,,, özendım yanı sana, benmde umrumda olmasa ne ii olur, kendı kendımızıde gıcık edıyoz boyle yapıncaa

:) ne kadar tatlı böyle okuyunca bir hoş oldum.Benimde ağlayasım geliyo dün akşam ekmek bitmişti die ağladım allahım ya yok böle bişey sonra diyorum kendime napıyorum ben gece 12 olmuş ekmek yok nie bitti ağlıyom hemde içimden eşime kızıyom sonunu o yemişti daha çok küçük ama mide bulantısı düşük tehlikesi bide nezle oldum sürekli doktor iice deli oldum Allahtan benimde eşim bişey demiyo psikolok hergün yeni bişeyle geliyo fikir vs sanki o hamile

"tuyleri kalkmış kedi gibi " süper tam benlik bir ifade olmuş canım ya hayyy sen çok yaşa çok güldüm okurken

ALLAH tan benimkinin pcyle işi yok tv karşısında otursun yeter o tv izlerken bende nette takılıyorum kızınca sende bilgisayarla uğraşıyosun diyo bu seferde senin yüzünden diyorum seviyorum ben bu adamı yaa ama az kaldı sen bi doğur bakalım o zaman ne üreticeksin diyo o zamanda lohusa sendromum olcak dimi ama ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…