Evet özeller genelde sezaryenci oluyor ama siz vazgeçmedikçe direndiğiniz sürece sizin istediğiniz gibi olur sonunda doğumEvet haklısınız araştırıyorum bende onu etrafındakilere özel illaha sezaryana kaçıyor diyede korkutuyor çünkü sezaryan istemiyorum
Allah mi emretti 3.cocuk erkek olacak diye. Tövbe estağfurullah ya. Allah sağlıklı evlat versin. Belki yine kız olacak? Psikolojiniz elvermiyorsa yapmayın çocuk.Merhaba hanımlar konuya nasıl baslicagimi bilmiyorim 2 kızım var ilk kızım 9 yaşında ikinci kızım 5 yaşında 2ci doğumum aşırı zor geçti ve büyük bir tramva yarattı üstümde resmen atlatamiyorim üstümden o korkuyu zorluk derecesinden ziyada devlette doğum yaptım ve aşırı derece ilgisizlik yüksek ses bağırma cagirmalara maruz kaldık şimdi 3 çocuk istiyorum ama bu korkuyu yenemiyorim ve eşim çok baskı yapıyor erkek çocuk için psikolojikm bozuldu resmen bende erkek bir çocuğumun olmasını istiyorum tabi ama Allah'ın takdiri napicagimi bilemiyorum yorumlarınızı yazarmisiniz
E ozelde dogurtsun o zamanMerhaba hanımlar konuya nasıl baslicagimi bilmiyorim 2 kızım var ilk kızım 9 yaşında ikinci kızım 5 yaşında 2ci doğumum aşırı zor geçti ve büyük bir tramva yarattı üstümde resmen atlatamiyorim üstümden o korkuyu zorluk derecesinden ziyada devlette doğum yaptım ve aşırı derece ilgisizlik yüksek ses bağırma cagirmalara maruz kaldık şimdi 3 çocuk istiyorum ama bu korkuyu yenemiyorim ve eşim çok baskı yapıyor erkek çocuk için psikolojikm bozuldu resmen bende erkek bir çocuğumun olmasını istiyorum tabi ama Allah'ın takdiri napicagimi bilemiyorum yorumlarınızı yazarmisiniz
Erkek olmazsa nolacak ...Merhaba hanımlar konuya nasıl baslicagimi bilmiyorim 2 kızım var ilk kızım 9 yaşında ikinci kızım 5 yaşında 2ci doğumum aşırı zor geçti ve büyük bir tramva yarattı üstümde resmen atlatamiyorim üstümden o korkuyu zorluk derecesinden ziyada devlette doğum yaptım ve aşırı derece ilgisizlik yüksek ses bağırma cagirmalara maruz kaldık şimdi 3 çocuk istiyorum ama bu korkuyu yenemiyorim ve eşim çok baskı yapıyor erkek çocuk için psikolojikm bozuldu resmen bende erkek bir çocuğumun olmasını istiyorum tabi ama Allah'ın takdiri napicagimi bilemiyorum yorumlarınızı yazarmisiniz
Yani erkek çocuğun garantisi yok ama çocuk istiyorsanız eşinize içinize sinen bir doktorla ilerleyeceginizi belirtin.Merhaba hanımlar konuya nasıl baslicagimi bilmiyorim 2 kızım var ilk kızım 9 yaşında ikinci kızım 5 yaşında 2ci doğumum aşırı zor geçti ve büyük bir tramva yarattı üstümde resmen atlatamiyorim üstümden o korkuyu zorluk derecesinden ziyada devlette doğum yaptım ve aşırı derece ilgisizlik yüksek ses bağırma cagirmalara maruz kaldık şimdi 3 çocuk istiyorum ama bu korkuyu yenemiyorim ve eşim çok baskı yapıyor erkek çocuk için psikolojikm bozuldu resmen bende erkek bir çocuğumun olmasını istiyorum tabi ama Allah'ın takdiri napicagimi bilemiyorum yorumlarınızı yazarmisiniz
Özel hastane ve doktor araştır 2 doğumumda özelde normal olduMerhaba hanımlar konuya nasıl baslicagimi bilmiyorim 2 kızım var ilk kızım 9 yaşında ikinci kızım 5 yaşında 2ci doğumum aşırı zor geçti ve büyük bir tramva yarattı üstümde resmen atlatamiyorim üstümden o korkuyu zorluk derecesinden ziyada devlette doğum yaptım ve aşırı derece ilgisizlik yüksek ses bağırma cagirmalara maruz kaldık şimdi 3 çocuk istiyorum ama bu korkuyu yenemiyorim ve eşim çok baskı yapıyor erkek çocuk için psikolojikm bozuldu resmen bende erkek bir çocuğumun olmasını istiyorum tabi ama Allah'ın takdiri napicagimi bilemiyorum yorumlarınızı yazarmisiniz
Sizene sizi ne ilgilendiriyor insanların kararları ister5 değerler ister 6 sizi bakacaksınız benimde 2 oğlum var bir kızım olsun çok çok isterim 3. Yü denerim bu çok normal ve insaniKocanız göğe doğru sipariş mi verdi erkek bebek için? Erkek olsun diye çocuk mu yapılır? Erkek olmazsa bu sefer de 4.5.6’yı mı deneyeceksiniz?
Üçüncü çocuk isteğini anlayabilirim ama erkek/kız çocuk için çocuk yapmayı maalesef anlayamıyorum.
3. Çocuk erkek olacak diye bi garantiniz mi var, bu ne saçma düşünce? Travmanızı yenemiyorsanız önce psikolojik destek alın sonra yeni bir hamileliğe hazırlanın..Merhaba hanımlar konuya nasıl baslicagimi bilmiyorim 2 kızım var ilk kızım 9 yaşında ikinci kızım 5 yaşında 2ci doğumum aşırı zor geçti ve büyük bir tramva yarattı üstümde resmen atlatamiyorim üstümden o korkuyu zorluk derecesinden ziyada devlette doğum yaptım ve aşırı derece ilgisizlik yüksek ses bağırma cagirmalara maruz kaldık şimdi 3 çocuk istiyorum ama bu korkuyu yenemiyorim ve eşim çok baskı yapıyor erkek çocuk için psikolojikm bozuldu resmen bende erkek bir çocuğumun olmasını istiyorum tabi ama Allah'ın takdiri napicagimi bilemiyorum yorumlarınızı yazarmisiniz
Doğum korkusuyla alakasını çözemedim birde tövbe haşa Allah mısınız erkek çocuk yapcaz diyip erkek çocuk mu olacakMerhaba hanımlar konuya nasıl baslicagimi bilmiyorim 2 kızım var ilk kızım 9 yaşında ikinci kızım 5 yaşında 2ci doğumum aşırı zor geçti ve büyük bir tramva yarattı üstümde resmen atlatamiyorim üstümden o korkuyu zorluk derecesinden ziyada devlette doğum yaptım ve aşırı derece ilgisizlik yüksek ses bağırma cagirmalara maruz kaldık şimdi 3 çocuk istiyorum ama bu korkuyu yenemiyorim ve eşim çok baskı yapıyor erkek çocuk için psikolojikm bozuldu resmen bende erkek bir çocuğumun olmasını istiyorum tabi ama Allah'ın takdiri napicagimi bilemiyorum yorumlarınızı yazarmisiniz
Niye sezaryen öcü müEvet haklısınız araştırıyorum bende onu etrafındakilere özel illaha sezaryana kaçıyor diyede korkutuyor çünkü sezaryan istemiyorum
Dördüncüyü3.de kız olursa ne yapacaksınız ?
Kadin erkek cocugu bulana kadar 6-7 kere dogurcak hamster gibiNiye sezaryen öcü mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?