- 11 Mayıs 2016
- 2.011
- 1.714
- 83
- Konu Sahibi forevermorrenk
Merhaba ,sizi bunaltmislar sanırım .Hangi gunler calosiyosunuz ,hangi günler gidiyorsunuz bilmiyorum diğer sayfaları okuyamadım şuan ama haftaivi işten çıkınca gidip tatil gününde temizlik vs yapsaniz yine yorar mi? Ailelere cook uzaktayiz yıllardır o yüzden yalnızlıktan daha iyidir diye düşünüyorum ister istemez o konuda anlayamam muhtemelen :)
Kışlık vs benim kv de de yapar getirir vs.Ben alıp koyuyorum sağolsun işime çok yaradigi oluyor .Bende yapıyorum burada ama gittiğimde hala tutusturur bişey demem alırım .
Sen yapamazsın vs düşüncesi İlk başlarda oluyor emin olun yani söylemese de içinden düşünüyorlar benim annem bile hala bazı yemekleri yapqbildigime inanmıyor :)
Kışlık vs benim kv de de yapar getirir vs.Ben alıp koyuyorum sağolsun işime çok yaradigi oluyor .Bende yapıyorum burada ama gittiğimde hala tutusturur bişey demem alırım .
Sen yapamazsın vs düşüncesi İlk başlarda oluyor emin olun yani söylemese de içinden düşünüyorlar benim annem bile hala bazı yemekleri yapqbildigime inanmıyor :)