1 gün tatil kötüymüş bı zamanlar bende öyle calisiyodum cidden o gün sadece uyumak istediğim bile oluyordu .
Şimdi ikinizde tek çocukmussinuz ya ev bir anda boş kalmstir onları da anlayın. Gittiginizde kv de iseniz eşiniz desin anne biz kalkalım bugün biraz yorgunum filan diye .Gelin lafı batar :) ama dediğim gibi ailelerfen uzaktayiz 6 yıldır ve gerçekten yoruldugum zamanlar oluyor ben olsam kosardim herhalde
Mesela bugün doktora gitmem gerekti eşime görev çıktı sabah ,oğlum kalkmadı iptal ettim ve ölüyorum şuan .Ama birisi olsa rahat rahat bırakır giderdim veya 1-2 saat uyuyup dinlenmeye calsiirdim .
Mesela İngilizce sınavına girdcektim burada yok Diyarbakır'a gittik .11 deydi oğlum kalkamaz sabah geç kalırız diye 1 gün önceden gidip polis evinde filan kaldık 3 kişi geziyoruz

böyle seykerde eksikliği daha iyi hissediyorum ki eşimin tarafıyla sıkıntılı şeyler yaşadım birbirimize bayilmiyoruz ama ..
Dediğim gibi istemiyorum filan demeyin hele en başlarda ciddi kiriliyorlar.Mesela yaprak veriyor ya anne ben vakit bulup saramam sen sar yeriz beraber deyin geçin