Evet genelde çocuklarını pek tınlamıyor hele gelinlerinin lafını hiç hiç tınlamıyor. Ne yapıpta düzelteceğiz bilmiyorum. Genelde herşeyi en iyi ben biliyorum kafasındaGörüşürüz demek "hehe oldu canım" demek.
Yani seni dikkate bile almıyorum diyor .
Burda eşinizin ağırlık koyması gerekiyor.
Adam muhtemel oğlunu pek tınlamadığı için sizi de tınlamıyor.
Evet, kendi çocuklarının oturduğu evlerin tapusu elektrik su doğalgaz herşey kp üzerinekayinpederiniz sizin elektrgin tarifini nasil degistiyor ki izniniz olmadan ? elektrik onun üzerine mi ?
Ben artık kötü niyet aramaya başladım bu olan 1 değil 2 değil çünküKendinizi yipratacak kadar kotu bi durum goremedim burda. Karsilikli anlayisla cozulur gibi geldi. Kp de kotu niyetli degil bence biseylerin sizin faydaniza oldugunu dusundugu icin yapiyor yuksek ihtimal.
neden orasi sizin eviniz ! faturalari siz ödüyorsunuz ! cocukmusunuz hala veliniz var gibi faturalar baskasinin üzernde, madem bu durumdan cok rahatsizsinz yapacaginiz ilk is tüm faturalari üzerinize almak. bu sekilde sizden habersiz hayatiniza müdahale etmemesi gerektiginin acik mesajini vermis olursunuz.ne bileyim yani bana cok sacma geldi bu durum isi düzeltmeye burdan baslayin derim :)Evet, kendi çocuklarının oturduğu evlerin tapusu elektrik su doğalgaz herşey kp üzerine
Evet, kendi çocuklarının oturduğu evlerin tapusu elektrik su doğalgaz herşey kp üzerine
Bilmiyorum ben daha önce eşime söylemiştim Bi sıkıntı olmaz kardeşim 4 yıldır evli babamın vinde otuyurıyr faturaları da üstüne almadı Bi sıkıntı olmadı dedi bende üstelemedim kaldı öyle. Bilsem bu şekilde olacağını üstümüze aldırırdım. Eşim birazdan beni almaya gelicek teklif edicem tüm faturaları üstüne almasınıneden orasi sizin eviniz ! faturalari siz ödüyorsunuz ! cocukmusunuz hala veliniz var gibi faturalar baskasinin üzernde, madem bu durumdan cok rahatsizsinz yapacaginiz ilk is tüm faturalari üzerinize almak. bu sekilde sizden habersiz hayatiniza müdahale etmemesi gerektiginin acik mesajini vermis olursunuz.ne bileyim yani bana cok sacma geldi bu durum isi düzeltmeye burdan baslayin derim :)
Hangi ipi vermişiz anlayamadım pardon.Ipi böyle ellerine verseniz onlarda kendilerinde karışma hakkını görür. Sahsen tüm hesaplarımızı ayırır karıştırmiyorum karıştırmam da. 18 yaşımı çoktan doldurdum deyin
Hangi ipi vermişiz anlayamadım pardon.
Evet, kendi çocuklarının oturduğu evlerin tapusu elektrik su doğalgaz herşey kp üzerine
Bizim çevremizde tüm aileler böyledir. Gençlere destek olmak için kiraya çıkmamaları için çocuklarına ev alırlar. Bu ip vermek değildir ha ev aldığı ve aldığı evde beş kuruş para almadan çocuklarını oturttuğu için kayınpederim ipleri eline aldığını düşünüyorsa orasını bilemem ama benim verdiğim ipte yyok yular da yok
Bizim çevremizde tüm aileler böyledir. Gençlere destek olmak için kiraya çıkmamaları için çocuklarına ev alırlar. Bu ip vermek değildir ha ev aldığı ve aldığı evde beş kuruş para almadan çocuklarını oturttuğu için kayınpederim ipleri eline aldığını düşünüyorsa orasını bilemem ama benim verdiğim ipte yyok yular da yok
Teşekkür ederim inşallah evet çok şükür eşim yanımda aslında uyarıyor yeri geldiğinde imalı konuşuyor eşim ama daha fazla sert olmak istemiyor kalplerini kırmamak içinEn azindan esiniz sizin yaninizdainsallah en kisa zamanda duzelirler ama esiniz biraz daha sert uyarirsa daha yardimci olur duzelmelerine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?