Haklı olabilirsiniz. Eşimin halledebilecepi birşey yok ne yazık ki Bi ara ev vergisi borcunu bize ödetmeye çalıştı kp. Eşim o zamanlarda evin tapusunu istemişti ama vermedi. Tapu isteyince nedense hakaret edilmiş gibi algılanıyor. Hayır destek olmak için alındıysa ve bizimse tapusu verilir herkes ayrı ayrı takılır dediğiniz gibi ha yok ben öldükten sonra tapu geçer diyorsa ki öyle diyor karışma be kardeşim evimize Bi müdahale etme dimiBir insan gerçekten bir birey yetiştirmek isterse ve ona yardım etmek isterse. Tek mal almaz, o malı da o cocugun üstüne yapar ve idaresini de ona teslim eder. Onların yaptığı kendilerine bağlı çocuklar yetiştirmek. Hesap kitap ayrı olmayınca onlarda böyle ev sahibi olarak karar yetkilerini kendilerinde görürler. Bunu ama esiniz ailesi ile halletmesi lazim.
Biz zaten kendimize ait daire almayı düşünüyoruz Bi ara baya kafayı taktık almak için girişimde bulacaktuk ama yeterli peşinatımız yok çekilecek kredi miktarı da yüksek olsun istemiyoruz hatta biliyor musunuz kp daire alacak olmamıza da karışmaya çalıştı. Bende bir tane değil 2 tane kv var.Adamın evinde oturduğunuz için, o da kendince iyiliginizi düşünüp mudahele edebiliyor.
Eğer rahatsızsanız bu durumdan, her seyiyle kendinize ait bir hayat kurup, mesafeli bir iliski surdurmelisiniz.
Bazen düşünüyorum nereye kadar ne zamana kadar böyle sürecek diye..sorun hiçbir şekilde sizde değil.
biz de kp evinde oturuyoruz. bize sormadan bir şey yapmayı geçtim biz ona sorduğumuzda
siz oturuyorsunuz sizin eviniz ben karışmam der.
faturalar eşimin üstüne
hatta açtırırken kira sözleşmesi bile yaptık yalandan
kv de öyle. bir şey beğenirse ilk önce bana gösterir sizin eve almak istedim diye beğenmediğimi dile getirirsem almaz, küsmez, alınmaz da.
size yüklenmişler burda ama içiniz rahat olsun
bence tamamen büyüklerin anlayışsızlığıyla ilgili bir konu...
Ben kendimi geri çekmiyorum açık söylemek gerekirse. Kv kp farletmiyor laflarımı esirgemiyorım yapıştırıyorum ama onlar da yapmalarından geri kalmıyor eşim de bende rahatsızlığımızı dile getiriyoruz yine de aynı şekil davranmaya devam ediyorlarSen muhattap olma yüzgöz olman doğru değil hallederse eşin halleder
Bizim çevremizde tüm aileler böyledir. Gençlere destek olmak için kiraya çıkmamaları için çocuklarına ev alırlar. Bu ip vermek değildir ha ev aldığı ve aldığı evde beş kuruş para almadan çocuklarını oturttuğu için kayınpederim ipleri eline aldığını düşünüyorsa orasını bilemem ama benim verdiğim ipte yyok yular da yok
Bence burada muhatap olması gereken tek kişi eşiniz.Ben olsam kesinlikle bu konuda muhatap olmam.Eşinizin ailesinin size maddi olarak katkısı var mı?Acaba bu yüzden mi bu şekilde davranıyor?Merhaba hanımlar vaktinizi alıyorum kusura bakmayın. Sorun eşimin ailesi. Ha bire onların istediği şeyler olsun istiyorlar. Bizim adımıza karar almaya çalışıyorlar.
Detay verecek olursam mesela yeni evliyken ev görmeye gelecek Bi akrabaları vardı biz müsait olduğumuz halde bize sormadan onlar müsait değil diyip misafirleri bize yollamamıştı kaynanam.
Evlilik hazırlığında ev düzerken buzdolabının kayınpeder herkesten gizli almış, aldıktan 6 ay sonra eşimle bana söylemişti ve bizim eşimle aramızda büyük Bi gerginlik olmuştu. Neden bize danışmadı neden 6 ay boyunca gizledi diye.
Evlendçk araba almaya karar verdik eşim işte ben annemdeydim kendisi bizim parasını vereceğimiz arabayı seçmiş hadi gidip buna bakalım diye eşimi iş çıkış ıçapırdı ve apar topar arabaya bakmaya gittiler ve aldılar. Şimdi ise bizim elektrik saatimizin bize sorulmadan tarifesinin değiştirilmesi.
Tüm bu kendi başına takılmalar da eşim de bende tepki gösteriyoruz sürekli laf söylüyor laf sokuyoruz ama bunlar bildiklerinden şaşmıyorlar vallahi çıldırıcam.
Geçenletde kvlere gittiğimizde kayınpeder t ü m dairelerin elektrik saati 3 zamanlı falan diye anlatıyordu. Bende bizim daire öyle değil tek terimli ben memnunum zaten dedim diğer tarife de akşam 5le 10 arası 2 kat fiyat oluyor dedim. Başladı bana 3 zamanlı tarifeyi övmeye gidip değiştircem sizinkini dedi. İstemiyorum ben memnunum dedim üstünde biraz zaman geçti bugün bana mesaj atmış sizin elektrik tarifesini değişirdim 3 zamanlı yaptım diye. Ya kızlar ben ne yapayım bana akıl verin nolur bugün eşimle birbitimize girdik baban niye kafasına göre takılıyor bize danışmıyor diyorum. O da babasıyla atışmış kızmış falan babasına. Şuan bu saat olay ıne olacak bilmiyorum. Bir de kayı peder eşimi arayıp Reyyan bana abuk subuk konuştu demiş heralde eşim benden kp ile konuşmamın ekran görüntüsünü istedi sana güveniyorum sen saygısızlık yapmazsın ama bana atar mısın konuşma kaydını dedi galiba babasına atmış nerde saygısızlık var diye sormuş sanırım.
Ha bu arada asıl saygısızlığı bana o yaptı. Haber verdikten sonra tarifeyi eski haline getirir misin ben böyle birşey istemedim dedim bana sadece görüşürüz yazdı. İnsan Bi konuşmama cevap verir görüşürüz ne demek ya. Ne yapmalıyım nasıl ilerlemeliyim bana Bi akıl fikir verin hanımlar nolur
Merhaba hanımlar vaktinizi alıyorum kusura bakmayın. Sorun eşimin ailesi. Ha bire onların istediği şeyler olsun istiyorlar. Bizim adımıza karar almaya çalışıyorlar.
Detay verecek olursam mesela yeni evliyken ev görmeye gelecek Bi akrabaları vardı biz müsait olduğumuz halde bize sormadan onlar müsait değil diyip misafirleri bize yollamamıştı kaynanam.
Evlilik hazırlığında ev düzerken buzdolabının kayınpeder herkesten gizli almış, aldıktan 6 ay sonra eşimle bana söylemişti ve bizim eşimle aramızda büyük Bi gerginlik olmuştu. Neden bize danışmadı neden 6 ay boyunca gizledi diye.
Evlendçk araba almaya karar verdik eşim işte ben annemdeydim kendisi bizim parasını vereceğimiz arabayı seçmiş hadi gidip buna bakalım diye eşimi iş çıkış ıçapırdı ve apar topar arabaya bakmaya gittiler ve aldılar. Şimdi ise bizim elektrik saatimizin bize sorulmadan tarifesinin değiştirilmesi.
Tüm bu kendi başına takılmalar da eşim de bende tepki gösteriyoruz sürekli laf söylüyor laf sokuyoruz ama bunlar bildiklerinden şaşmıyorlar vallahi çıldırıcam.
Geçenletde kvlere gittiğimizde kayınpeder t ü m dairelerin elektrik saati 3 zamanlı falan diye anlatıyordu. Bende bizim daire öyle değil tek terimli ben memnunum zaten dedim diğer tarife de akşam 5le 10 arası 2 kat fiyat oluyor dedim. Başladı bana 3 zamanlı tarifeyi övmeye gidip değiştircem sizinkini dedi. İstemiyorum ben memnunum dedim üstünde biraz zaman geçti bugün bana mesaj atmış sizin elektrik tarifesini değişirdim 3 zamanlı yaptım diye. Ya kızlar ben ne yapayım bana akıl verin nolur bugün eşimle birbitimize girdik baban niye kafasına göre takılıyor bize danışmıyor diyorum. O da babasıyla atışmış kızmış falan babasına. Şuan bu saat olay ıne olacak bilmiyorum. Bir de kayı peder eşimi arayıp Reyyan bana abuk subuk konuştu demiş heralde eşim benden kp ile konuşmamın ekran görüntüsünü istedi sana güveniyorum sen saygısızlık yapmazsın ama bana atar mısın konuşma kaydını dedi galiba babasına atmış nerde saygısızlık var diye sormuş sanırım.
Ha bu arada asıl saygısızlığı bana o yaptı. Haber verdikten sonra tarifeyi eski haline getirir misin ben böyle birşey istemedim dedim bana sadece görüşürüz yazdı. İnsan Bi konuşmama cevap verir görüşürüz ne demek ya. Ne yapmalıyım nasıl ilerlemeliyim bana Bi akıl fikir verin hanımlar nolur
Başınız sağolsun ama ajitasyonluk bı durum yok bence burda, yaşıyorlar diye kimsenin hayatı zehir etmeye hakkı yokKayınpederimi dün toprağa verdim keşke yaşasaydıda herşeyimize karışsaydı
Şu mesajdan sonra sizin iyi kalpli biri olmadığınızı düşünüyorum. Masrafsız kaldığınız evin vergisini ödemek cok mu ağır geldi anlamadim. Allah sizin gibi gelin vermesin; sizin gibi biri de olmak istemem.Haklı olabilirsiniz. Eşimin halledebilecepi birşey yok ne yazık ki Bi ara ev vergisi borcunu bize ödetmeye çalıştı kp. Eşim o zamanlarda evin tapusunu istemişti ama vermedi. Tapu isteyince nedense hakaret edilmiş gibi algılanıyor. Hayır destek olmak için alındıysa ve bizimse tapusu verilir herkes ayrı ayrı takılır dediğiniz gibi ha yok ben öldükten sonra tapu geçer diyorsa ki öyle diyor karışma be kardeşim evimize Bi müdahale etme dimi
Acitasyon yapanda yok zaten , bu benim fikrim .Ben klasik bakış acimla yine kocaya suç bulucam. Napicam bu adam beni dinlemiyo fln diye şikayet etme senin kocanın ayağı yere basmazsa dinlemez tabi. Hadi buzdolabında haberiniz yoktu, arabayı eşinle gidip almışlar emrivaki yapmış ama o da kabul etmeseydi ?? Baskıya karşı koyamayacak kadar çocuk mu?
İlk iş elektrigi suyu Uzerinize alın ona da haber vermeyin bundan başlayın ayrı birey olduğunuzu görsün artık işinize de karıştırmayın bir iki dedin mi geri çekilir ztn adam alışmış yönetmeye ve pasif çocuklara..
Not : adamın evinde oturduğunuz bilmiyodum. O kadar karışmasını istemiyosaniz kendi evinize kiraya çıkın maddi yardımı olduğu için her şeye hak görüyor kendini
Başınız sağolsun ama ajitasyonluk bı durum yok bence burda, yaşıyorlar diye kimsenin hayatı zehir etmeye hakkı yok
Ödetmeye çalıştı derken ? Ama siz oturuyorsunuz istemediğiniz sürece çıkaracak hali yok kiracı gibi güvensiz bir durumda değilsiniz? adam daha ölmeden tapusuna göz koymuşsunuz şükretmek yerine. Ev vergisi bir aylık kira bile değildir 300 TL dur taş çatlasa. O zaman herşeye karismakta haklı cocuksunuz çünküHaklı olabilirsiniz. Eşimin halledebilecepi birşey yok ne yazık ki Bi ara ev vergisi borcunu bize ödetmeye çalıştı kp. Eşim o zamanlarda evin tapusunu istemişti ama vermedi. Tapu isteyince nedense hakaret edilmiş gibi algılanıyor. Hayır destek olmak için alındıysa ve bizimse tapusu verilir herkes ayrı ayrı takılır dediğiniz gibi ha yok ben öldükten sonra tapu geçer diyorsa ki öyle diyor karışma be kardeşim evimize Bi müdahale etme dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?