Sinirlerim tepemde

Haklı olabilirsiniz. Eşimin halledebilecepi birşey yok ne yazık ki Bi ara ev vergisi borcunu bize ödetmeye çalıştı kp. Eşim o zamanlarda evin tapusunu istemişti ama vermedi. Tapu isteyince nedense hakaret edilmiş gibi algılanıyor. Hayır destek olmak için alındıysa ve bizimse tapusu verilir herkes ayrı ayrı takılır dediğiniz gibi ha yok ben öldükten sonra tapu geçer diyorsa ki öyle diyor karışma be kardeşim evimize Bi müdahale etme dimi

Adamın evinde oturduğunuz için, o da kendince iyiliginizi düşünüp mudahele edebiliyor.
Eğer rahatsızsanız bu durumdan, her seyiyle kendinize ait bir hayat kurup, mesafeli bir iliski surdurmelisiniz.
Biz zaten kendimize ait daire almayı düşünüyoruz Bi ara baya kafayı taktık almak için girişimde bulacaktuk ama yeterli peşinatımız yok çekilecek kredi miktarı da yüksek olsun istemiyoruz hatta biliyor musunuz kp daire alacak olmamıza da karışmaya çalıştı. Bende bir tane değil 2 tane kv var.

sorun hiçbir şekilde sizde değil.
biz de kp evinde oturuyoruz. bize sormadan bir şey yapmayı geçtim biz ona sorduğumuzda
siz oturuyorsunuz sizin eviniz ben karışmam der.
faturalar eşimin üstüne
hatta açtırırken kira sözleşmesi bile yaptık yalandan
kv de öyle. bir şey beğenirse ilk önce bana gösterir sizin eve almak istedim diye beğenmediğimi dile getirirsem almaz, küsmez, alınmaz da.
size yüklenmişler burda ama içiniz rahat olsun
bence tamamen büyüklerin anlayışsızlığıyla ilgili bir konu...

Sen muhattap olma yüzgöz olman doğru değil hallederse eşin halleder

Bazen düşünüyorum nereye kadar ne zamana kadar böyle sürecek diye..

Sen muhattap olma yüzgöz olman doğru değil hallederse eşin halleder
Ben kendimi geri çekmiyorum açık söylemek gerekirse. Kv kp farletmiyor laflarımı esirgemiyorım yapıştırıyorum ama onlar da yapmalarından geri kalmıyor eşim de bende rahatsızlığımızı dile getiriyoruz yine de aynı şekil davranmaya devam ediyorlar

Eşinin lafı unutulur ama senin lafın her zaman söylenir eşin söylenmesi gerekeni söylüyorsa sen ağır dur çünki eninde sonunda onun annesi babası yarın bir gün onlar ii olur sen kötü olma

Buzdolabının parasini kayinbaban veriyorsa istediğini alır. Sonucta para ondan çıkıyor. Elektrik saati onun üzerineyse gider yapar. Sizi kayınbabanız mi gecindiriyor. Eğer öyleyse karışır. Çünkü parası ona yetiyordur.

Kendinize baska meskale bulun derim
Ortada ciddi takılacak bisey yok takıntı yapmıssınız
Hic isim yok elektriği degistirdi diye kavga cıkarcam
Oglu odesin madem cok biliyor babası,tavrını koyamıyor siz niye dert ettiniz?

Ailenin aldığı evde oturunca böyle sorunlar çıkması doğal. Çünkü ev adamın evi o da bunu biliyor canı ne isterse öyle yapıyor. Zaten çocuklarına ev veren ailelerin büyük çoğunluğu evi verse de her şeye karışma hakkını kendinde görüyor biraz da kendilerine bağlı kalınsın diye evi veriyor zaten. Çünkü ev onun malı. Çok rahatsızsanız kiraya çıkın ya da ev alın. Bu işler böyle çünkü.

elektrik sizin üzerinize değil mi ? nasıl başkası değiştirebiliyor ? eşiniz hadi annesiyle gitti araba baktı, neden alıyor ? bence eşiniz size istemiyorum ben de diyip anasının babasının sözünden çıkmıyor.

Adam bunu düşünmüyor...uyguluyor :)
Davranışlarından ve size yazdığı mesajdan ortaya cikan durum bu.
Ipler adamın elinde siz sadece anlamamışsınız

Kendilerine bağımlı yaşamaları hoşlarına gidiyo elektrik su onlarin ustuneyse faturalarida onlar odesin iyilik yapmak ve mudahil olmak istiyolarsa giderlerinizi karsilasinlar oğluni hala 5 yaşinda zanneden kp örnegi sen bilmezsin ben bilirim hic karismayin ne yaparsa yapsin hatta arada yetisetiremiyoruz diye para isteyin bi sure sonra karişmazlar bence

Bence burada muhatap olması gereken tek kişi eşiniz.Ben olsam kesinlikle bu konuda muhatap olmam.Eşinizin ailesinin size maddi olarak katkısı var mı?Acaba bu yüzden mi bu şekilde davranıyor?

Herkes nasil yorum yapıyor ya anlamiyorum sizi. Adam EV almış oturtmuş. Bana boyle bir imkan taninacak agzimi acmam yemin ederim. Kari koca calisiyoruz biz yaslandik evin borcu daha bitmedi. Ev almak borc odemek oyle kolay mi. Konu Sahibi prenses mi. Konu sahibi bence çık o evden. Calismiyorsan bir ise gir. Ev al yıllarca borcunu öde. Belki o zaman anlarsın elindekinin kiymetini. Herşey dört dörtlük mü olacak.

Ben klasik bakış acimla yine kocaya suç bulucam. Napicam bu adam beni dinlemiyo fln diye şikayet etme senin kocanın ayağı yere basmazsa dinlemez tabi. Hadi buzdolabında haberiniz yoktu, arabayı eşinle gidip almışlar emrivaki yapmış ama o da kabul etmeseydi ?? Baskıya karşı koyamayacak kadar çocuk mu?
İlk iş elektrigi suyu Uzerinize alın ona da haber vermeyin bundan başlayın ayrı birey olduğunuzu görsün artık işinize de karıştırmayın bir iki dedin mi geri çekilir ztn adam alışmış yönetmeye ve pasif çocuklara..

Not : adamın evinde oturduğunuz bilmiyodum. O kadar karışmasını istemiyosaniz kendi evinize kiraya çıkın maddi yardımı olduğu için her şeye hak görüyor kendini
Kayınpederimi dün toprağa verdim keşke yaşasaydıda herşeyimize karışsaydı
Başınız sağolsun ama ajitasyonluk bı durum yok bence burda, yaşıyorlar diye kimsenin hayatı zehir etmeye hakkı yok

Şu mesajdan sonra sizin iyi kalpli biri olmadığınızı düşünüyorum. Masrafsız kaldığınız evin vergisini ödemek cok mu ağır geldi anlamadim. Allah sizin gibi gelin vermesin; sizin gibi biri de olmak istemem.

Acitasyon yapanda yok zaten , bu benim fikrim .

Ödetmeye çalıştı derken ? Ama siz oturuyorsunuz istemediğiniz sürece çıkaracak hali yok kiracı gibi güvensiz bir durumda değilsiniz? adam daha ölmeden tapusuna göz koymuşsunuz şükretmek yerine. Ev vergisi bir aylık kira bile değildir 300 TL dur taş çatlasa. O zaman herşeye karismakta haklı cocuksunuz çünkü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…